:

Hevosvaelluksia

Hevosvaellus · hevosvaellusta · hevosvaellukset · hevosvaelluksia

Hakuehdolla hevosvaelluksia löytyi yhteensä 8 yritystä.

Kainuun Vaellustalli Oy SOTKAMO

Ratsastustalli, hevosvaellusta

Kainuun Vaellustalli järjestää islanninhevosvaelluksia hoidetuilla reiteillä. Vaellukset toteutetaan yksilöllisesti ottaen huomioon kunkin asiakkaan ja asiakasryhmän tarpeet. Islanninhevonen on rauhallinen ja tasainen ratsu, jonka lempeä käynti sopii aloittelevallekin ratsastajalle. Ikäraja vaelluksille on 12 vuotta kokemattoman ratsastajan ollessa kyseessä. Ratsastustallimme tarjoa ohjelmaa mös yrityksille,yrityksen virkistyspäivät ja tiimitapaamiset issikkavaelluksen merkeissä.

Palvelu:Ratsastusvaellusta
 
 

Polar Lights Tours Oy SIRKKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailupalveluja

Haaveiletko hevos- tai koiraohjelmapalveluista Levillä ja myös muualla Lapissa? Oletko kiinnostunut kotimaisista marjoista, sienistä tai yrteistä? Olemme mökkivälitykseen, hevos- ja koiraohjelmapalveluihin sekä luonto- ja eräopastukseen erikoistunut yritys. Pihapiiristämme löytyy kuusikymmentä iloista ja energistä alaskanhuskya sekä 12 suomenhevosta, joiden kanssa pääset nauttimaan luonnosta ympäri vuoden eripituisilla retkillämme toiveittesi mukaan.

Palvelu:ratsastusvaellus tunturissa
 
 

Lomataival AKAA

Hevostalli, luontomatkailuja

Oletko patikkaretkelle aikomassa? Tarvitset vapaapäivää hevosten, lehmien, sikojen tai lampaiden hoidosta niin ota yhteyttä. Kevät on luontoretkien rikkainta aikaa linnunlauluineen ja heräävine kasveineen. Kesällä valoisat yöt ja kasvien runsaus saavat retkeilijät hyvälle tuulelle. Syksyn valtteina ovat marjamaat ja sieniretket. Talvi tarjoaa lumimaisemat ja kirpeät pakkaspolut hiihdellen tai lumikenkäillen. Tarjolla myös melontaa intiaanikanooteilla. Odotan yhteydenottoasi!

Palvelu:ratsastusvaellusta
 
 
 

Muuta hakua

Hevosvaelluksia:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus