Hieroja kotiin

Hieroja kotiin

Hakuehdolla hieroja kotiin löytyi yhteensä 6 yritystä.

 

Sirpan Kotipalvelu ja Hieronta LOHJA

Kotipalveluita

Tarjoamme luotettavaa ja kattavaa kotisiivouspalvelua Lohja - Nummela - Veikkola alueella kotitalouksille. Siivoamme kotisi juhlaan tai arkeen luotettavasti ja ammattitaidolla vuosien kokemuksella. Kotisiivous suunnitellaan aina kanssasi ja palvelukokonaisuus rakennetaan toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Muistathan, että kotipalvelut ovat veroetuuden alaisia. Ota yhteyttä ja kysy lisää kotipalveluistamme!

Palvelu:kodin viikkosiivous, kodin sopimussiivous
 
 

Hieronta Pauli Tossavainen PIEKSÄMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hierontaa

Toimenkuvaani kuuluvat klassinen hieronta, hermoratahieronta, vyöhyketerapia ja jäsenkorjaus. Klassista hierontaa suositellaan hoidoksi lihasjännityksistä ja lihaskivuista kärsiville. Hermoratahieronta on rentouttavaa ja rauhoittavaa. Toimipisteeni sijaitsee Pieksämäellä osoitteessa Häyrisentie 23-25. Teen myös yritys- ja kotikäyntejä. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:hierojan yrityskäynti, hieroja, hieroja työpaikalle, hieroja kotiin, perinteinen hieronta
Yhteystiedot: Hieroja, Pauli Tossavainen
050 346 3120

 
 

SEPEN KOTIAPU - Seija Piippo OULU

Kotiapua, hoivapalvelua

Seija Piippo tarjoaa joustavaa ja luotettavaa kotiapua kotitalouksille, lapsiperheille ja vanhuksille Oulun alueella. Apua arkeen silloin kun sinä tai lähimmäisesi tarvitsee auttavaa kättä. Toimin saattajana ja seurana asiointi-, laboratorio- ja lääkärikäynneillä. Autan kotiaskareissa: kotisiivoukset, suursiivoukset, ruoanlaitto ja lastenhoito. Tilauksesta valmistan täytekakut ja juhlakakut. Hierojan kotikäynnit. Ystävällisesti apunasi Sepen Kotiapu: Seija Piippo(Riihimäki) puh. 0407540188.

Palvelu:Hieroja kotiin Oulu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.