:

Hierojat

Hieroja · hierojat · hierojia

Hakuehdolla hierojat löytyi yhteensä 673 yritystä. Tulokset 41—60:

 

TreeniX Oy LAPPEENRANTA

Kuntosali, kuntoklubi, liikuntakeskus, fysioterapiaa

Tuotamme terveyttä, työ- ja toimintakykyä sekä liikunnan iloa eteläkarjalaisille yksilö- ja yritysasiakkaille täydellä kympillä (X)! Toimintamme perustuu asiantuntemukseen ja hyvään asiakaspalveluun. Asiakas on ykkönen. Työskentelemme useiden ammattilaisten tiiminä ja asiakkaan yksilöllisyys huomioiden. Meiltä: - fysiatrian erikoislääkärit - työfysioterapeutit, fysioterapeutit - kuntosaliohjaajat ja liikunnanohjaajat - personal trainerit - hierojat

Palvelu:hieroja, hieronta
 
 

Hieromus HELSINKI

Hierontaa

Klassista hierontaa, intialaista päänhierontaa, akupunktiota, reiki-hoitoa sekä aromaterapiaa. Myös naurujoogaa ja koirahierontaa. Koirat nauttivat hieronnasta ja totuttuaan saattavat jopa nukahtaa siihen, koirahieronta kestää tunnin. Naurujooga on naurua ilman syytä, eli vaikka sitä harjoitetaankin ryhmässä, ei se perustu vitsien kerronnalle. Toimipiste sijaitsee Helsingissä Arkadiankadulla, mutta teen myös yrityskäynnit ja esim. polttarit pääkaupunkiseudulla. Tutustu lisää kotisivuilla.

 
 

BODY STOP - Training & Welfare TAMPERE

Urheiluhieroja, personal trainer, hierontaa

BODY STOP - Training & Welfare tarjoaa personal trainer -palvelut. Asiakkaalle laaditaan kunto-ohjelma, jota ohjataan ja seurataan, jotta asiakas saavuttaa tavoitteensa. Asiakassuhde perustuu jatkuvaan yhteydenpitoon asiakkaan ja valmentajan välillä. Urheiluhieronta ja urheiluteippaukset kuuluvat myös olennaisena osana palveluvalikoimaamme. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:hieronta
 
 

KK-Monifysio Oy JÄMSÄ

Fysioterapiapalveluja

KK- Monifysio tarjoaa monipuolisia terveyspalveluita 17 vuoden kokemuksella. Tarjoamme palveluitamme Korpilahden ja Jämsän alueella. Jos olet saanut lääkäriltä lähetteen fysioterapeuttiseen hoitoon, ota yhteyttä meihin. Teemme hoitoja myös ilman lähetettä, esim. kuntosaliohjausta oman hyvinvoinnin kohottamiseksi. Lisäksi palveluihimme kuuluu lääkinnällisten hoitosukkien myynti.

Hakusana:hieronta
 
 

Naantalin Fysikaalinen Hoitolaitos ky NAANTALI

Fysioterapiaa, fysioterapiapalveluja, lymfaterapiaa

Hyvä elämä lähtee terveestä kehosta! Yrityksemme tarjoaa monipuoliset fysioterapiapalvelut hyvien liikenneyhteyksien varrella Naantalin keskustassa. Fysikaalisiin hoitomenetelmiimme kuuluvat mm. pinta- ja syvälämpöhoidot, sähköiset kivunhoitomenetelmät, mekaaniset hoidot, biofeedback- eli biopalautehoidot sekä valo- ja vesihoidot. Hoitolaitoksella on Kelan vaikeavammaisten avoterapiasopimus vuosille 2011–2014 fysio- ja lymfaterapiasta. Avoinna Ma-Pe 8-18 ja sop.muk. Lisätietoja www-sivuiltamme.

Palvelu:hieronta
 
 

Hyvinvointihoitola Studio Voi Hyvin II

Suomen Yrittäjien jäsen

Hierontaa, hyvinvointipalveluja, suolahuone

Studio Voi Hyvin - Hieronta, lymfaterapia ja hyvinvointipalvelut Ii. Koulutettu henkilökuntamme tarjoaa kokonaisvaltaisia hoitoelämyksiä iholle, keholle ja mielelle. Hieronta-, hemmottelu-, ja kosmetologipalveluissamme käytetään luonnollisia hoitotuotteita ja luonnon omia välineitä, kuten yrttejä, turvetta ja kiviä. Tiloissamme on suolahuone ja solarium. Palvelemme myös venäjän kielellä. Varaa aikasi nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Palveluihimme saa myös

Palvelu:Klassinen hieronta, niska-hartia hieronta, Koulutettu hieroja Pakanen Elizaveta , Hieronta Ii, Hieroja Ii, Koulutettu Hieroja Ii
Yhteystiedot: Koulutettu Hieroja -Lymfaterapeutti -, Pakanen Elizaveta
045 877 6474

 
 

Hermoratahieroja - Hieroja Anne Tiiro II

Hieroja

Hermoratahieroja, Koulutettu hieroja, Kalevalainen jäsenkorjaaja sekä Lymfa- ja Voice Massage-terapeutti. Kalevalaisella jäsenkorjauksella korjataan kehon virheasentoja mobilisaatiokäsittelyn avulla. Klassinen hieronta on perinteistä lihashierontaa. Hermoratahieronnalla päästään käsiksi esim. migreeniin. Lymfaterapialla saadaan helpotusta nestekiertoon. Voice Massage- terapialla hoidetaan äänentuottoon ja purentaan liityviä ongelmia.

Hakusana:purentalihasten hieronta, hieronta, klassinen hieronta
Aihepiiri:koulutettu hieroja
 
 

Tuula Patrikainen LIETO

Jalkahoitola, hierontaa

Jalkojenhoitoa (terveydenhoidollista) sekä hieronta- ja hemmotteluhoitoja ajanvarauksella tai kotikäyntinä. Hoitola sijaitsee Vanhan Tampereentien varrella Vilkkimäen vanhalla meijerillä osoitteessa Vilkkimäentie 5, 21420 Lieto. Olen paikalla sovitusti joten sovithan tapaamisestamme puhelimitse p. 0500-846181 tai sähköpostilla: tuula.patrikainen@kolumbus.fi. Myös lahjakortit.

Palvelu:niska-hartiaseudun hieronta
Yhteystiedot: Jalkahoitaja, Jalkojenhoidon at, perushoitaja, hieroja, Tuula Patrikainen
0500 846 181

 
 

Fysioterapia Kirsti Virkkula KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Fysioterapiapalveluja

Tarjoan fysioterapiapalveluita Kuusamon alueella työikäisille ja ikääntyville. Erityisosaamisaluettani ovat liikuntaelinsairauksien fysioterapia, muistikuntoutus. Nyt hoitotilat Kuusamon keskustassa Joukamontie 10 a 1.

Palvelu:hieronnat
 
 

Hyvän Olon Aika - Koulutettu Hieroja Merja Mäkelä II

Hierontaa

Hyvän Olon Aika - Hyvinvointisi parhaaksi. Klassinen hieronta, vyöhyketerapia ja koliikkihoito Ii. Merja Mäkelä on koulutettu hieroja, vyöhyketerapeutti ja koliikkihoitaja. Rauhallisissa tiloissa myös hemmotteluhoidot kuten suklaahieronta, hemmotteluhieronta ja intialainen päähieronta. Vastaanotto sopimuksen mukaan myös ilta- ja viikonloppuaikoja. Sopimuksesta myös kotikäynnit Ii, Kuivaniemi, Oulun Haukipudas alueella. Saatavissa myös lahjakortit.

Palvelu:klassinen hieronta, koulutettu hieroja Ii
 
 

Oulunseudun fysioterapia Ky OULU

Fysioterapiaa

Luotettavaa ja ihmisläheistä fysioterapiaa jo 25 vuoden ajan. Tarjoamme fysioterapiapalveluita neljässä toimipisteessä 12 fysioterapeutin voimin. Yhteistyössä toimii tällä hetkellä myös työpsykologi sekä psykoterapeutti. Toimipisteemme sijaitsevat Oulunsalossa, Heinäpäässä, Tuirassa ja Kiimingissä. Kaikki toimitilamme ovat esteettömiä ja sijaitsevat maksuttomien pysäköintipaikkojen välittömässä läheisyydessä.

Palvelu:hieronta, perinteinen hieronta
 
 

Luontaishoitola Aromatar AKAA

Aromaterapiaa, lymfahoitoa, vyöhyketerapiaa, luontaishoitoja

Tehokkaita ja rentouttavia hoitomenetelmiä ovat klassinen hieronta, kuumakivihieronta, vyöhyketerapia tai kokonaisvaltainen aromavartalohieronta. Aromahieronnassa käytettävät eteeriset öljyt ja erilaiset hierontaliikkeet rentouttavat täydellisesti ja hoidon jälkeen on ihanan levollinen olo. Luontaishoidoista saat apua kiireiseen elämään, stressiin ja moneen kiputilaan. Teen myös kotikäyntejä lähialueille. Tervetuloa rentoutumaan ja tutustumaan palveluihini!

Palvelu:hierontaa
 
 

Fysiokeskus Kunto-Taipale - Energy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuntosali

Kuntokeskus Energy - Kuntosalille ovikortilla 24h vuorokaudessa, Joensuun, Ylämyllyn ja Rantakylän toimipisteissä. Energy tarjoaa kuntosalipalvelut, ryhmäliikuntaa, monipuoliset fysioterapiapalvelut ja työfysioterapiaa, treenaus ja ravinto-ohjelmat sekä hierontaa. Olemme erikoistuneet LPG-teknologiaan. Meiltä myös FootCare erikoispohjalliset.

Hakusana:hieronta
 
 

Kauneushoitola NorPink YLIVIESKA

Kauneudenhoitoa

Kauneushoitola NorPink tarjoaa asiakkaille irtioton arjesta hemmottelevien ja ylellisten kauneudenhoitopalveluiden parissa. Meiltä saat mm. käsihoidot, kasvohoidot, jalkahoidot, meikit, kestovärjäykset, geelilakkaukset, manikyyrit, ultraäänikasvohoidot, timanttihionnat, rentouttavat hieronnat sekä laaja-alaiset kosmetologipalvelut. Meiltä saat myös korkealaatuista Sundarin kosmetiikkaa. Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Tervetuloa unohtamaan huolet ja löytämään uusi minä itsestäsi!

Palvelu:rentouttava hieronta
 
 

Kauneus- ja Hyvinvointihoitola Feenix MUHOS

Kauneushoitola

Tervetuloa Hemmotteluhoitoihin!Hyvinvointia keholle ja mielelle Kiehtova tarina Feenix-linnusta uuden elämän symbolina on yritysideani kantava voima. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on paitsi fyysistä hyvinvointia, mutta myös sisäistä sielukkuutta ja säteilyä. Olen valmistunut Oulun Kosmetologikoulusta vuonna 2012. Ammatti- ja näyttötutkinnon lisäksi olen käynyt erillaisia maahantuojien järjestämiä lisäkoulutuksia, mm. ripsienpidennyskurssin ja intialaisen päähierontakurssin. Tule käymään!

Palvelu:hieronta
 
 

Porvoon Kuntofunktio PORVOO

Fysikaalinen hoitolaitos

Fysikaalista hoitoa ja hierontaa. Nikken magneetti- ja infrapunatuotteet. Uutuutena Bemer-tuotteet. Ota yhteyttä ja voi hyvin!

Hakusana:hieronta
 
 

Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy LAPPEENRANTA

Fysioterapiaa, fysioterapiapalveluja

Fysioterapiapalveluja kaikille asiakasryhmille. Meiltä saat fysioterapiapalveluiden lisäksi myös vankkaa kokemusta urheiluvammojen fysioterapiasta. Hoitosuunnitelma tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Osana fysioterapiaa toimii monipuolinen terapeuttisen harjoittelun kuntosali ja allas. Käytettävissämme on kaikki tavallisimmat fysioterapiamenetelmät mm. kylmä-, lämpö- ja sähköhoidot, liikehoidot, hieronta, terapeuttinen harjoittelu ja akupunktio sekä LPG-imurullaushoito. Tervetuloa!

Hakusana:hieronta
 
 

Beautiful Day - Beautiful Life Oy JYVÄSKYLÄ

Kauneudenhoitoa, kauneushoitolapalveluita

Korkeatasoista täyden palvelun kauneushoitoa hiuksista varpaisiin.

Palvelu:hieronta
 
 

Huone Rauha TORNIO

Hierontaa

Huone Rauha tarjoaa niin perinteistä klassista hierontaa kuin rentouttavaa aromaattisilla aidoilla eteerisillä öljyillä tehtyä hierontaa, ihanaa Reiki-energiahoitoa ja intialaista päähierontaa, joka todella tehostaa verenkiertoa pään alueella ja laittaa ajatukset kulkemaan.

 

Muuta hakua

Hierojat:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus