:

Hierojat

Hieroja · hierojat · hierojia

Hakuehdolla hierojat löytyi yhteensä 673 yritystä. Tulokset 81—100:

 

Energy Puls Wellness Center Oy PORI

Kunto-ohjaaja, liikuntasali, kuntokeskus, personal trainer, liikuntakeskus, kuntoneuvontaa, liikuntapalveluja

Liikuntakeskus Puls on Porissa sijaitseva hyvinvointikeskus, joka tarjoaa viihtyisät tilat ja korkeatasoiset liikuntapalvelut. Liikutpa yksin tai ryhmässä, meidän tavoitteemme on, että viihdyt jokaisella kerralla ja odotat jo seuraavaa. Monipuoliset palvelumme on suunnattu kaikille omasta hyvinvoinnistaan huolta pitäville yksityis- ja yritysasiakkaille. Tervetuloa! Meiltä myös personal trainer -palveluita kysy lisää! Ainoana Satakunnassa meidän uutuutemme online-valmennus. Lisää: www.puls

Hakusana:hieronta, urheiluhieroja
 
 

SamiKo koulutettu hieroja - kuntoneuvoja

Hieroja, hierontaa

Klassista hierontaa kuluttajille ja yritysasiakkaille.Triggerihierontaa, trigger- eli liipasinpisteet ovat ärtyneitä kipupisteitä, joita voi esiintyä kireissä lihaksissa tai lihaksien sidekalvoissa. Ne saattavat aiheuttaa heijastekipua läheisiin lihaksiin. Tiedusteluita voi laittaa myös sähköpostitse.

Työtapa:klassinen hieroja
Palvelu:Trigger- hieroja, urheiluhieroja, niska-hartia hieronta, klassinen hieronta, klassista hierontaa
Yhteystiedot: Hieroja/ Kuntosaliohjaaja/yrittäjä, Sami Koljonen
044- 936 7171

 
 

Vuomajoki HELSINKI

Hierontaa, hyvinvointipalveluja, luontaishoitoja, luontaisterapiaa, liikuntapalveluja, terveyspalveluja

Vitaalishiatsu hoitoja Helsingin keskustassa. Rentouttava vuorovaikutteinen kehotyöskentely, joka sopii kaikille ja monenlaisiin tilanteisiin ja vaivoihin. Hoitohuone Uudenmaankadulla. Ajan varaus ja lisätietoja internetsivuillani. Tervetuloa!

 
 

Kuntohoitaja Marja-Leena Pellikka KUUSAMO

Hierontaa

Kuntohoitaja Marja-Leena Pellikka - Hierontapalveluita Kuusamossa. Tarjontaan kuuluvat klassinen hieronta, aromahieronta, kuumakivihieronta, stressiniskahieronta sekä intialainen päähieronta. Tervetuloa!

Palvelu:klassinen hieronta Kuusamo, perinteinen hieroja Kuusamo
 
 

Santeri J. Humina TAMPERE

Hieroja, hierontaa

Olen koulutettu hieroja ja tarjoan ammattitaitoisia palveluitani aivan Tampereen ydinkeskustassa. Palvelen arkisin klo. 09.00-18.00 tai sopimuksen mukaan. Soita ja varaa aika!

Palvelu:hieroja, klassinen hieroja, koulutettu hieroja, hierontaa, klassista hierontaa
 
 

Hieroja Aki Luukkonen KAJAANI

Hieroja, urheiluhieroja

Hieroja Aki Luukkonen suorittaa perinteistä hierontaa ja urheiluhierontaa. Savihoidot ja lämpöhoidot tehostavat perinteistä hierontaa, poistavat kuona-aineita ja rentouttavat lihaksia.Hanki lahjaksi lahjakortti hierojalle.Voit varata akilta myös ilta-aikoja, jolloin työpäivän jälkeiset hierojakäynnit onnistuvat.

Palvelu:hieroja Kajaani, perinteinen hieronta Kajaani
 
 

Hieronta Pauli Tossavainen PIEKSÄMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hierontaa

Toimenkuvaani kuuluvat klassinen hieronta, hermoratahieronta, vyöhyketerapia ja jäsenkorjaus. Klassista hierontaa suositellaan hoidoksi lihasjännityksistä ja lihaskivuista kärsiville. Hermoratahieronta on rentouttavaa ja rauhoittavaa. Toimipisteeni sijaitsee Pieksämäellä osoitteessa Häyrisentie 23-25. Teen myös yritys- ja kotikäyntejä. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:hierojan yrityskäynti, hieroja, hieroja työpaikalle, hieroja kotiin, perinteinen hieronta
Yhteystiedot: Hieroja, Pauli Tossavainen
050 346 3120

 
 

Sinikan Hoitavat Kädet KARIJOKI

Jäsenkorjausta

Valmistuin vuonna 2012 kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi ja suoritin samaan aikaan myös jalkojen hoidon ammattitutkinnon. Palveluihini kuuluu kalevalaisen jäsenkorjauksen lisäksi perinteinen hieronta ja jalkahoidot. Vastaanottoni sijaitsee Karijoella, mutta jalkahoitoja teen myös koti- ja laitoskäynteinä lähialueilla. Vastaanotto auki sopimuksen mukaan. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse tai tekstiviestillä mutta voit myös soittaa ja kysyä lisää palveluista!

Palvelu:hieronta
 
 

Fysioterapia ja hierontapalvelut Antti Turunen T:mi YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Fysioterapiapalveluja

Fysioterapia ja hierontapalvelut Antti Turunen on perustettu vuonna 2005. Tarjoamme fysioterapiaa, hierontaa ja liikunnanohjausta, myös koti- ja yrityskäyntinä. Fysioterapiapalvelut lääkärin lähetteellä tai ilman sekä vakuutusyhtiöiden korvaamat hoidot. Palveluihimme kuuluvat lihasperäisten selän vinoumien ja jalkojen pituuserohoidot ja rangan mobilisointi. Toimimme Ylöjärvellä Asuntilassa, Sauniokuja 4 A sekä Ikaalisissa Läykkälänlahdessa, Hankakatu 4.

Hakusana:hieroja, perinteinen hieronta
 
 

Fysiohelmi TURKU

Fysioterapiaa

Fysiohelmi on ammattitaitoista ja joustavaa fysioterapiaa tarjoava hyvän palvelun yritys Turussa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme avaimet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin niin manuaalisen terapian, hieronnan, ohjatun harjoittelun kuin kotiharjoitteluohjeidenkin muodossa.

Palvelu:hieronta
 
 

Hermoratahieroja Jouni Karjalainen KUUSAMO

Hermoratahierontaa

Hermoratahierontaa Kuusamossa ja Rukalla sopimuksen mukaan. Myös kotikäyntejä. Hermoratahieronta on kehon kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa hoidetaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat sekä aivo- ja selkäydinhermot. Ääreishermoston kautta saadaan kuntoutettua keskushermosto. Hoidolla saadaan verenkierto, imunestekierto, aineenvaihdunta, ruoansulatus ja hormonitoiminta elpymään, jolloin keho puhdistuu kuona-aineista. Sopii kaikenikäisille. Varaa aika 040 5635659. Tervetuloa!

Aihepiiri:hieroja, hieronta
 
 

Hieronta Arto Huttunen KUOPIO

Hieroja, hierontaa

Klassista hierontaa yksityisille ja yritysasiakkaille. Teen tarvittaessa kotikäyntejä ja myös hierontaa yrityksien henkilökunnalle työpaikalla (yrityspalvelu). Klassista hierontaa suositellaan hoidoksi lihasjännityksistä ja lihaskivuista kärsiville. Kun olet stressaantunut ja jumissa, tule hierontaan, toimipaikkani sijaitsee ihan Kuopion keskustassa tai toinen hierontapaikka Julkulassa. LAHJAKORTTI, hyvä lahjaidea ystävälle, sukulaiselle tai tuttavalle.

Palvelu:niska-hartia hieronta, klassinen hieronta
 
 

ANET RECREO OY HELSINKI

Hieroja, luontaishoitoja

Perinteistä hierontaa alkaen päähieronnasta vartalohierontaan. Vyöhyketerapiaa, Shiatsua, Lymfahoitoja, Kuumakivihoidot sekä -hieronnat. Teen mielelläni myös yrityskäyntejä ja virkistäviä hoitoja sekä konsultaatiota palvelutaloihin Helsingin talousalueelle.

Palvelu:hieronta
Yhteystiedot: Hieroja, Anne Turtiainen
050 357 1065

 
 

Parturi-Kampaamo HiusVilla JÄMSÄNKOSKI

Parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamo HiusVilla tarjoaa monipuolisia parturi- ja kampaamopalveluita Jämsänkoskella. Vuodesta 2006 toimineen yrityksemme vahvuutena ovat edulliset hinnat, ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu sekä rauhallinen ja kiireetön ilmapiiri. Tervetuloa parturi-kampaamoomme!

Hakusana:hieronta
 
 

Tmi Anne-Mari Kallela - Studio 18 TAMPERE

Hieroja, parturi-kampaamo

Hiusmuotoilija Anne-Mari Kallelan studio antaa ammattitaidolla kaikki kampaamoalan palvelut kuten sinettipidennykset,värjäykset,kampaukset,meikit. Meillä työskentelee myös urheiluhieroja Maija Yli-Hukka p.050-5335585, joka tekee klassiset hieronnat, äitiyshieronnat jne. Meiltä myös korvien rei`itykset ja rakennekynnet. Liikkeessä myös solarium. Aukioloajat sopimuksen mukaan.

 
 

Tammerkosken Fysioterapia TAMPERE

Fysioterapiapalveluja

Fysikaalinen hoitolaitos Tammerkosken Fysioterapia palvelee Sinua aivan Tampereen ydinkeskustassa. Meiltä saat kattavasti monipuoliset fysioterapeutin palvelut. Tammerkosken Fysioterapialla on Kelan kanssa fysioterapiahoitoja koskeva ns. suoraveloitussopimus. Kelakorvaus vähennetään suoraan hinnasta, jolloin asiakas maksaa hoidosta vain omavastuuosuuden. Perille pääset helposti, sillä tilamme sijaitsevat Koskipuiston bussipysäkkien välittömässä läheisyydessä. Tervetuloa!

Työtapa:hieroja, urheiluhieroja
Palvelu:hieronta
 
 

ApuAnna ROVANIEMI

Luontaishoitola, hierontaa

Tehokkaita ja rentouttavia hoitomenetelmiä ovat klassinen hieronta, kuumakivihieronta, modernivyöhyketerapia tai kokonaisvaltainen vyöhyketerapia, jossa huomioidaan tunteiden vaikutus ihmisen fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen. Luontaishoidoista saat apua kiireiseen elämään, stressiin ja moneen kiputilaan. Myynnissä Frantsilan tuotteita.

Hakusana:hieroja
 

Muuta hakua

Hierojat:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus