:

Hieronta lahjakortti

Hieronta lahjakortti

Hakuehdolla hieronta lahjakortti löytyi yhteensä 18 yritystä.

Iin Fysio II

Suomen Yrittäjien jäsen

Fysioterapiapalveluja

Iin Fysiosta - tuki- ja liikuntaelin fysioterapiaa kaiken ikäisille, akupunktiohoito, McKenzie- ja lymfaterapia (LYKO) sekä veteraani- ja geriatrinen kuntoutus. Lisäksi lantion alueen toimintahäiriöiden- ja psykofyysinen fysioterapia. Aikuisten-ja lasten neurologinen kuntoutus. Hieronta. Lisää tietoa meistä ja palveluistamme www.iinfysio.fi. Toimimme Iissä, Yli-Iissä ja ympäristökunnissa. Myös kotikäynnit ja lahjakortit. Käytössämme on KELA:n suorakorvausmenetelmä.

Palvelu:hieronta lahjakortti, hieronta
 
 

Fysakos LAHTI

Fysioterapiapalveluja

Fysakos tarjoaa fysioterapiaa ja fysikaalisia hoitoja sekä kuntoutusta, hierontaa ja akupunktiota. Meillä lisäksi myös fysioterapiaryhmiä. Teemme ammattitaidolla, osana fysioterapeuttisia hoitojamme myös kinesioteippauksia. Sinua palvelevat hyvin koulutetut ja kokeneet ammattilaiset - ihmiset, jotka auttavat Sinua toipumaan ja ohjaavat suunnan kohti parempaa elämänlaatua. Huolehdimme myös työhyvinvoinnistasi. Tiedustele työergonomiakartoitusta työpaikallesi. Ota yhteyttä!

Hakusana:hieroja, lahjakortti, hieronta
 
 

Hoitola EhoKeho TURKU

Hierontaa

Koulutettu Hieroja ja Personal Trainer Turku. Toimenkuvaani kuuluvat klassinen eli "perinteinen" hieronta, vauvahieronta, kinesioteippaus, personal training sekä Aloe Vera -tuotteiden myynti. Toimipisteeni sijaitsee Turun Nummessa osoitteessa Nummenpuistokatu 9, katutason liikehuoneisto. Lisätietoja löydät kotisivuiltani, sähköpostitse tai puhelimitse. Seuraa tarjouksia ja ajanvaraustietoja facebook-sivuiltani. Asiakkainani on myös yrityksiä Turun seudulla.

Palvelu:lahjakortti , niska-hartia hieronta, hieroja Turku , klassinen hieronta, perushieronta, hieroja työpaikalle
Yhteystiedot: Koulutettu hieroja / Personal Trainer, Elli Lammela
040 520 8658

 
 

Sydämellään-hyvänolon hoidot KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kylpylä

Sydamellään-hyvän olon hoidot tarjoaa asiakkailleen perinteiset, luontaiset hoidot nykyaikaisin menetelmin. Tule rentoutumaan vaikka kuumakivihierontaan tai turvehoitoon, hunajahierontaan tai vaikka perinteiseen hierontaan. Teemme myös kuppausta ja meiltä saat lahjakortit kaikkiin hoitoihin. Palvelemme asiakkaita suomen-, viron- sekä venäjän kielellä. Joustavat aukioloajat ajanvarauksella sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

Palvelu:lahjakortit, hierontaa
 
 

Hermoratahieroja - Hieroja Anne Tiiro II

Hieroja

Hermoratahieroja, Koulutettu hieroja, Kalevalainen jäsenkorjaaja sekä Lymfa- ja Voice Massage-terapeutti. Kalevalaisella jäsenkorjauksella korjataan kehon virheasentoja mobilisaatiokäsittelyn avulla. Klassinen hieronta on perinteistä lihashierontaa. Hermoratahieronnalla päästään käsiksi esim. migreeniin. Lymfaterapialla saadaan helpotusta nestekiertoon. Voice Massage- terapialla hoidetaan äänentuottoon ja purentaan liityviä ongelmia.

Hakusana:purentalihasten hieronta, hieronta, lahjakortti, klassinen hieronta
Aihepiiri:koulutettu hieroja
 
 

Tuula Patrikainen LIETO

Jalkahoitola, hierontaa

Jalkojenhoitoa (terveydenhoidollista) sekä hieronta- ja hemmotteluhoitoja ajanvarauksella tai kotikäyntinä. Hoitola sijaitsee Vanhan Tampereentien varrella Vilkkimäen vanhalla meijerillä osoitteessa Vilkkimäentie 5, 21420 Lieto. Olen paikalla sovitusti joten sovithan tapaamisestamme puhelimitse p. 0500-846181 tai sähköpostilla: tuula.patrikainen@kolumbus.fi. Myös lahjakortit.

Palvelu:niska-hartiaseudun hieronta, lahjakortit
Yhteystiedot: Jalkahoitaja, Jalkojenhoidon at, perushoitaja, hieroja, Tuula Patrikainen
0500 846 181

 
 

SamiKo koulutettu hieroja - kuntoneuvoja

Hieroja, hierontaa

Klassista hierontaa kuluttajille ja yritysasiakkaille.Triggerihierontaa, trigger- eli liipasinpisteet ovat ärtyneitä kipupisteitä, joita voi esiintyä kireissä lihaksissa tai lihaksien sidekalvoissa. Ne saattavat aiheuttaa heijastekipua läheisiin lihaksiin. Tiedusteluita voi laittaa myös sähköpostitse.

Työtapa:klassinen hieroja
Palvelu:Trigger- hieroja, niska-hartia hieronta, klassinen hieronta, klassista hierontaa
Tuote:lahjakortti
Yhteystiedot: Hieroja/ Kuntosaliohjaaja/yrittäjä, Sami Koljonen
044- 936 7171

 
 

Hieroja Aki Luukkonen KAJAANI

Hieroja, urheiluhieroja

Hieroja Aki Luukkonen suorittaa perinteistä hierontaa ja urheiluhierontaa. Savihoidot ja lämpöhoidot tehostavat perinteistä hierontaa, poistavat kuona-aineita ja rentouttavat lihaksia.Hanki lahjaksi lahjakortti hierojalle.Voit varata akilta myös ilta-aikoja, jolloin työpäivän jälkeiset hierojakäynnit onnistuvat.

Palvelu:hieroja Kajaani, perinteinen hieronta Kajaani
Aihepiiri:lahjakortit
 
 

Hieronta Arto Huttunen KUOPIO

Hieroja, hierontaa

Klassista hierontaa yksityisille ja yritysasiakkaille. Teen tarvittaessa kotikäyntejä ja myös hierontaa yrityksien henkilökunnalle työpaikalla (yrityspalvelu). Klassista hierontaa suositellaan hoidoksi lihasjännityksistä ja lihaskivuista kärsiville. Kun olet stressaantunut ja jumissa, tule hierontaan, toimipaikkani sijaitsee ihan Kuopion keskustassa tai toinen hierontapaikka Julkulassa. LAHJAKORTTI, hyvä lahjaidea ystävälle, sukulaiselle tai tuttavalle.

Palvelu:niska-hartia hieronta, lahjakortti, klassinen hieronta
 
 

Tmi Susanna Nykyri TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Hierontaa, luontaishoitoja

Yhteystiedot: Koulutettu Hieroja, Susanna Nykyri
040-5546926

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus