:

Hinaajat

Hinaaja · hinaajat · hinaajia

Hakuehdolla hinaajat löytyi yhteensä 36 yritystä. Tulokset 1—20:

PR-Wilenius Oy YLINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, koneurakointia

Piharakentaminen, maanrakennus- ja kaivinkonetyöt kuuluvat ympärivuotisiin palveluihimme. Laiturien asennukset ja rantarakentaminen kesämökeille onnistuu kuten myös poijutukset ja poijujen asentaminen. Vesistökuljetukset hoidamme omalla hinaajalla lähialueilla. Sukelluspalvelumme auttaa sinua pinnan alaisissa etsinnöissä. Talvisin teemme lumityöt sekä lumenpudotukset. Auraamme jäätiet ja pidämme ne puhtaana kätevällä mönkijäkalustollamme. Toimimme mm. Tampereella, Ylöjärvellä ja Nokialla.

Työvälineet:Hinaaja
 
 

AA-Autopalvelut LAHTI

Hinauspalveluita

AA-Autopalvelut hinaa henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, raskaan kaluston ajoneuvot. Annamme käynnistysapua, hoidamme ojasta vedot, sulatukset ja ovien avaukset ympäri vuorokauden. Palvelemme asiakkaita Lahdessa ja ympäristökunnissa.

Palvelu:hinaaja
 
 

Hinausautot Kyrölä AKAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinauspalveluita

Meiltä nopein hinauspalvelu Urjalaan, Toijalan, Viialan, Akaaseen, Kylmäkoskelle, Iittalaan sekä Kalvolaan. Päivystys 24h/7. Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden ja viranomaisten kanssa vuodesta 1982. Toimialue Tampereelta Hämeenlinnaan ja sopimuksesta koko Suomi. Kalustomme sopii henkilöautojen, pienkuorma-autojen, asuntovaunujen, asuntoautojen sekä työkoneiden kuljetuksiin (lava 6,5 m/5 tonnia). Autamme myös tienpäällä: renkaanvaihdot, ojasta veto, käynnistyspalvelu ja sijaisautopalvelu.

Palvelu:hinaaja
 
 

Hinausapupalvelu Sorsa Ky LEPPÄVIRTA

Hinauspalveluita

Hinausapupalvelu Sorsa Ky päivystää 24h ja tarjoaa ammattitaitoista hinauspalvelua Leppävirralla sekä akselilla Vehmersalmi, Heinävesi, Suonenjoki, Varkaus. Hinausvoima 8 tonniin asti - hinaamme mm. henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot ja -vaunut sekä traktorit ja moottoripyörät. Myös ojastavedot sekä käynnistyspalvelu ja pienet korjaustyöt.

Palvelu:hinaaja
 
 

AA-Autokuljetus LAHTI

Hinauspalveluita

AA-Autokuljetuksen toimenkuvaan kuuluvat mm. autohinaukset, tiepalvelu, ojastavedot, apuvirran anto, renkaiden vaihdot ja sijaisautot. Ota yhteyttä, kun kaipaat asiakasystävällistä hinauspalvelua!

Palvelu:hinaaja
 

Muuta hakua

Hinaajat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus