Hirsirakentajat

Hirsirakentaja · hirsirakentajat · hirsirakentajia

Hakuehdolla hirsirakentajat löytyi yhteensä 14 yritystä.

Karvian Hirsirakentajat SUOMIJÄRVI

Hirsitalojen valmistaja, hirsirakentamisia, hirsimökkejä, hirsihuviloita, hirsirakennuksia, talojen myyntiä

Valmistamme pyöröhirsiset huvilat, saunat, aitat ja muut lisärakennukset kattavasta mallistostamme tai asiakkaan omien suunnitelmien mukaan, myös kalusteita tilauksesta. Joustava asiakaspalvelumme, laadukkaat materiaalimme ja toimitusvarmuutemme takaavat mökkirakentamisen onnistumisen. Käytämme rakennusmateriaalina korkealuokkaista, valikoitua ja tihiäsyistä talvikaadettua mäntyä. Mökit ja rantasaunat voidaan myös valmistaa asiakkaan omista puista. Teemme myös ikkuna- ja oviasennukset.

 

Hirsimestari - Jaara Kiinteistöt Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, hirsirakentamisia

HIRSIMESTARI - Jaara Kiinteistöt. Hirsirakentamista suurella sydämellä. Olemme hirsirakentaja toisessa sukupolvessa. Hirsitalojen pystytyksen lisäksi olemme erikoistuneet hirsirakennusten kunnostamiseen ja kuntotarkastuksiin. Hirsirakennuskannan vaaliminen ja säilyttäminen on meille sydämenasia – HIRSIMESTARI-palvelumme tarjoaa kokeneen ammattilaisen avuksesi: "Kymppi miehen" joka valvoo hirsirakennuksen säännölliseen huoltoon, kunnostamiseen sekä pystytykseen liittyvissä toimenpiteissä.

Valmistaa:hirsirakentajat Oulu
 

Hirsiseppä Ky SUOMUSSALMI KK

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, maarakennusta, hirsirakennusta

Hirsiseppä Ky on hirsipalveluiden kokonaisvaltainen rakennusyritys. Valmistamme ja suunnittelemme hirrestä omakotitalot, mökit, huvilat, pihasaunat, aitat, majat, kesäkeittiöt, kelomökit sydänpuusta sekä lisärakennukset asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitukset hirsikehikolla tai "avaimet käteen periaatteella". Teemme hirsirakennuksien laajennukset vanhoja rakennusperinteitä kunnioittaen. Piirrämme myös rakennuslupakuvat ja avustamme lupien hakemisessa.

Palvelu:ammattitaitoinen hirsirakentaja
 

BMK-Saneeraus RIIHIMÄKI

Erikoisalarakennusta, hirsirakennusta

Olemme erikoistuneet vanhojen hirsi- ja rintamamiestalojen peruskorjauksiin, teemme kaikki rakennustyöt sokkelista harjapelteihin. Osaamisemme kattaa myös muiden vanhojen rakennusten korjaus- ja muutostyöt, kuten hirsien vaihdot ja vanhojen hirsitalojen kengitykset. Meiltä saatte myös kaikki muut rakentamiseen liittyvät palvelut mm. kosteiden tilojen saneeraukset, sauna- ja kylpyhuoneremontit sekä julkisivusaneeraukset. Toimimme 100km säteellä Riihimäestä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Palvelu:hirsirakentaja
 
 

JoVike Hirsi VAARANNIVA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hirsirakentamisia

Jovike Hirsi - Valmistamme hirsirakennuksia tilauksesta Suomussalmella, Vaarannivassa 1980 alusta lähtien. Päätuotantonamme ovat pyöröhirsimökit ja höylähirsimökit. Teemme myös aittoja, saunoja, vierasmajoja, laavuja, pihakalusteita. Kaikki kohteet teemme yksilöllisten piirustustenne mukaan. Erikoisuus! Myös vinot nurkat ja erkkerit onnistuvat! Mökit ja saunat avaimet käteen tai kehikkoina.

Hakusana:hirsirakentaja
 
 

Kuhmo-Käpylä Puu Oy KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Hirsirakentamisia

Kuhmo-Käpylä Puu oy on puualan yritys, joka tekee tilauksesta lähinnä hirsituotteita. Teemme yksilöllisesti suunniteltuja tuotteita, tiukkasyisestä Kainuulaisesta puusta. Valmistamme: hirsimökit, piharakennukset, grillikatokset, huvimajat, liiterit, aitat, saunat, hirsisaunat ja jalassaunat ja kodat. Meiltä saat myös kuusikulmaiset huvimajat pyöröhirrestä sekä ulkoalueiden kalusteet ja opastetaulut.

Aihepiiri:hirsirakentaja