Hirsirakentajat

Hirsirakentaja · hirsirakentajat · hirsirakentajia

Hakuehdolla hirsirakentajat löytyi yhteensä 17 yritystä.

Hirsi-Suihkonen Ky KANGASLAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Ikkuna-asennusta, hirsirakentamisia, hirsitalojen rakentamista, hirsiveistämö

Valmistamme hirsirakennuksia asiakkaan toiveiden ja piirustusten mukaan. Meiltä saat myös suunnittelu ja pystytyspalvelua. Toimitukset sekä hirsikehikkona että valmiiksi pystytettynä. Teemme myös ikkuna-, ovi- ja vesikattoasennuksia sekä ulkoapäin valmiiksi rakentamista. Lamellihirren ominaisuudet ovat samat kuin kelohirrellä. Kysy tästä lisää!

Palvelu:hirsirakentaja
 

Karvian Hirsirakentajat SUOMIJÄRVI

Hirsitalojen valmistaja, hirsirakentamisia, hirsimökkejä, hirsihuviloita, hirsirakennuksia, talojen myyntiä

Valmistamme pyöröhirsiset huvilat, saunat, aitat ja muut lisärakennukset kattavasta mallistostamme tai asiakkaan omien suunnitelmien mukaan, myös kalusteita tilauksesta. Joustava asiakaspalvelumme, laadukkaat materiaalimme ja toimitusvarmuutemme takaavat mökkirakentamisen onnistumisen. Käytämme rakennusmateriaalina korkealuokkaista, valikoitua ja tihiäsyistä talvikaadettua mäntyä. Mökit ja rantasaunat voidaan myös valmistaa asiakkaan omista puista. Teemme myös ikkuna- ja oviasennukset.

 

Hirsimestari - Jaara Kiinteistöt Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusala, hirsirakentamisia, rakennusliike

HIRSIMESTARI - Jaara Kiinteistöt. Hirsirakentamista suurella sydämellä. Olemme hirsirakentaja toisessa sukupolvessa. Hirsitalojen pystytyksen lisäksi olemme erikoistuneet hirsirakennusten kunnostamiseen ja kuntotarkastuksiin. Hirsirakennuskannan vaaliminen ja säilyttäminen on meille sydämenasia – HIRSIMESTARI-palvelumme tarjoaa kokeneen ammattilaisen avuksesi: "Kymppi miehen" joka valvoo hirsirakennuksen säännölliseen huoltoon, kunnostamiseen sekä pystytykseen liittyvissä toimenpiteissä.

Aihepiiri:hirsirakentajat Oulu
 

Hirsiseppä Ky SUOMUSSALMI KK

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, maarakennusta, hirsirakennusta

Hirsiseppä Ky on hirsipalveluiden kokonaisvaltainen rakennusyritys. Valmistamme ja suunnittelemme hirrestä omakotitalot, mökit, huvilat, pihasaunat, aitat, majat, kesäkeittiöt, kelomökit sydänpuusta sekä lisärakennukset asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitukset hirsikehikolla tai "avaimet käteen periaatteella". Teemme hirsirakennuksien laajennukset vanhoja rakennusperinteitä kunnioittaen. Piirrämme myös rakennuslupa kuvat ja avustamme lupien hakemisessa.

Palvelu:ammattitaitoinen hirsirakentaja
 
 

Iin Puu- ja Metallituote II

Suomen Yrittäjien jäsen

Hirsirakennusta, elementtejä

Valmistamme ammattitaidolla hirsitalot, pientalot, kesämökit, huvimajat, saunat, leikkimökit, pihakeittiöt, kylpytynnyrit ja puuceet. KevytHirsi - hirsirakennukset ovat helposti pystytettäviä näyttäviä ja toimivia piharakennuksia niin kaupunkiin kuin maaseudullekkin. Valmistamme myös yritysasiakkaidemme tarpeisiin erilaisia suurelementtejä nykyaikaisella tuotantolaitoksellamme. Päätuotteidemme lisäksi valmistamme: jäteastiakatokset ja kertakäyttökuormalavat. Toimimme Oulun alueella sekä lapissa.

Aihepiiri:hirsirakentajat
 
 

Kuhmo-Käpylä Puu Oy KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Hirsirakentamisia

Kuhmo-Käpylä Puu oy on puualan yritys, joka tekee tilauksesta lähinnä hirsituotteita. Teemme yksilöllisesti suunniteltuja tuotteita, tiukkasyisestä Kainuulaisesta puusta. Valmistamme: hirsimökit, piharakennukset, grillikatokset, huvimajat, liiterit, aitat, saunat, hirsisaunat ja jalassaunat ja kodat. Meiltä saat myös kuusikulmaiset huvimajat pyöröhirrestä sekä ulkoalueiden kalusteet ja opastetaulut.

Aihepiiri:hirsirakentaja
 
 

Vaarojen Rakentajat PUOLANKA

Hirsirakentamisia, rakennuspalveluja

Hirsiosaajat Jukka Daavittila ja Veli-Matti Moilanen - Hirsirakentamisen ammattilaiset Kainuusta yli 10 vuoden kokemuksella. Palveluvalikoimaamme kuuluu: pelkkahirren veisto, pyöreän puun veisto, hirsirakentamisen suunnittelu, piilutus sekä korjausrakentaminen. Erikoisalana savusaunojen ja perinneaittojen veisto sekä kattotyöt. Toimialue koko Suomi ja Pohjoismaat.

Hakusana:hirsirakentaja