:

Hoiva-alan palveluita

Hoiva-alan palvelu · hoiva-alan palvelut · hoiva-alan palveluita · hoiva-alan palveluja

Hakuehdolla hoiva-alan palveluita löytyi yhteensä 39 yritystä. Tulokset 1—20:

Osuuskunta Puolangan Apupiste PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, siivouspalveluita, kotipalveluita, jalkahoitaja

Puolangan Apupisteestä saat kotipalvelua, siivous- ja tilitoimistopalveluita. Ammattitaitoista apua kodin ja yrityksen arkeen. Tarjoamme vanhuksille ja tarvitseville laadukkaita hoiva-, jalka-, siivous-, ja kotipalveluita sekä asiointiapua. Henkilökohtainen apu esim. lastenhoitoon saunotukseen, teatterimatkoille tai lääkärikäynneille. Yrityksille siivous-ja tilitoimistopalvelut. Puodista siivoustarvikkeet, -välineet ja hoivatuotteet.

Palvelu:Hoiva-alan palveluita, Vanhusten palvelut
 

Osuuskunta Lempesti LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Hoiva-alan palveluita, siivouspalveluita

Siivouspalvelut kotiin ja yrityksiin sekä hoivapalvelut kotona selviytymisen tueksi. Käytössäsi ovat siivousalan tunnolliset ammattilaiset. Hoidamme säännölliset siivoukset kotona ja yrityksissä. Perussiivouksen lisäksi ripeää muuttosiivousta, ikkunanpesua ja lattioiden vahauksia. Kotiapumme on monille korvaamaton apu. Teemme kotitalousvähennyskelpoista työtä. Lähetämme asiakkaillemme vuosittain koonnin meiltä ostetuista palveluista. Toimimme Tampereen ja Akaan seuduilla sekä Vesilahdella.

 
 

Esperi Care Oy HELSINKI

Hoiva-alan palveluita

Esperi Care tarjoaa monipuolisia asumispalveluita ja laadukasta palveluasumista ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, kehitysvammaisille sekä vammaispalvelun asiakkaille ympäri Suomen. Lisäksi tarjoamme hoidon tukena lääkäripalveluja. Tehtävämme on tarjota inhimillistä hoitoa sekä toimivia ratkaisuja yhteiskunnan kasvaviin palvelutarpeisiin. Haluamme auttaa ja antaa mielenrauhaa sinulle ja läheisillesi.

Palvelu:Ikääntyneiden palvelut
 
 

Kotipalvelu Orvokki Oy TURKU

Hoiva-alan palveluita, siivouspalveluita

Kotipalvelu Orvokki Oy on Turussa toimiva hoiva- ja siivouspalveluita tarjoava yritys. Tarjontaamme kuuluu koti- ja yrityssiivoukset sekä kodinhoito- ja hoivapalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Turussa sekä lähikunnissa.

 
 

Hoivakoti Elämänkaari LAUNONEN

Hoivakoti

Hoivakoti Elämänkaari on vuonna 2005 perustettu yritys, joka tarjoaa tehostettua asumispalvelua iäkkäille ihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautisen hoidon. Hoivakoti Elämänkaaren tarkoituksena on tarjota asukkailleen kodinomaista, kunkin tarpeista ja toiveista lähtevää hoitoa. Pyrimme siihen, että asukkaan elämä olisi sisällöltään ja laadultaan samansuuntaista kuin ennen sairastumista.

Palvelu:Hoiva-alan palveluita
 
 

Hoivapalvelu MaijaLiisa ÄÄNEKOSKI

Hoiva-alan palveluita, siivouspalveluita, kotisiivouksia, kotiapua

Hoivapalvelu MaijaLiisa tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista apua kotiin, asiakkaille, joiden oma toimintakyky ei enää riitä arjen pyörittämiseen. Ikääntyessä, toimintakyvyn heikentyessä, sairastuessa, kuntoutuessa, hoitaessasi läheistäsi tai muuten elämäntilanteen muuttuessa ja elämän kriisitilanteissa tarvitaan usein apua. Kauttamme kotiapu, hoivapalvelut, kotisairaanhoito, asiointiapu ja siivouspalvelut. Aina juuri teidän tarpeisiinne sopiva palvelu.

Palvelu:vanhusten palvelut
 
 

JR-Hoivapalvelut Oy NASTOLA

Hoiva-alan palveluita, siivouspalveluita, hoivapalvelua

JR-Hoivapalvelut tarjoaa hoito- ja hoiva-alan palveluita kaiken ikäisille. Tarjoamme käyttöösi koko kymmenen vuoden työkokemuksen hoiva-alalta lastenkodeissa ja vanhusten hoidossa sekä julkisella sektorilla hoitolaitoksissa että yksityiskodeissa. Erityislastenhuollon parissa toimimme omaohjaajana, henkilökohtaisena ohjaajana. Yksityiskodeissa palvelumme kattavat peruspalvelut kodinhoidosta ja asioinnista siivoukseen. Myös lastenhoitoapu järjestyy kauttamme. Soita ja kysy lisää.

Palvelu:kehitysvammaisten palvelut
 

Muuta hakua

Hoiva-alan palveluita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus