:

Hotelliravintolat

Hotelliravintola · hotelliravintolat · hotelliravintoloita

Hakuehdolla hotelliravintolat löytyi yhteensä 35 yritystä. Tulokset 1—20:

Hotelli Ravintola Kurenkoski PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pubi, yökerho, tanssiravintola, hotelliravintola

Hotelli-Ravintola Kurenkoski palvelee kaupungin keskustassa, torin kupeessa. Uudistetut, viihtyisät ravintolatilamme palvelevat kokoustiloina, tilausravintolana ja perhejuhlien loistavina puitteina. Keittiöstämme paikalliset herkut taikka toiveittenne mukaiset tarjoilut isollekin ryhmälle. Retkiryhmät ja muut matkustavaiset toivotamme tervetulleiksi Koillismaalaisen ruokapöydän ääreen. Pubimme palvelee joka päivä, tervetuloa laulamaan karaokea ja nauttimaan ruokalistamme antimista!

 

Hotelli Raahen Hovi - Ravintola Hovinarri RAAHE

Ravintola, majoitusta, hotellipalveluita

Hotelli Raahen Hovi - Ravintola Hovinarri: laadukkaat hotellipalvelut ja tunnelmallinen ala carte ravintola Raahen sydämessä. Hotellissamme on 92 huonetta ja saunaosasto, 8 sviittiä ja erikoisvarusteltu huone liikuntarajoitteiselle. Raahen Hovista ruoka- ja catering palvelut sekä juhlatilat: puitteet suurempienkin tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Tiloissamme Raahen Kauppaporvarin kokous- ja kongressitilat. Tule yksin tai ryhmässä, parittain tai porukalla pidämme sinusta hyvän huolen.

Aihepiiri:hotelli-ravintola
 
 

Hotel Tekla - Edullinen Hotelli Vaasa VAASA

MaRa ry:n jäsen

Hotelliravintola, hotellipalveluita

Hotel Tekla - Edullinen, viihtyisä hotelli, Vaasa. Toimivat, savuttomat huoneet. Huonehintaan sisältyy aamiainen, iltasauna (ei sunnuntaisin) ja kuntosali. Langaton internet yhteys. Hotellivieraille maksuttomia parkkipaikkoja ja sähkötolpat. Hotellissa on ravintola, baari, kokoustila, sauna ja kuntosali. Ravintola Brandos tarjoaa lounasta sekä herkkuja ala carte listalta. Pizzeria & Ristorante rauhallinen iltaohjelmasta huolimatta. Parhaat urheilutapahtumat laajakankaalta.

 
 

Hotel Tekla (på svenska) VAASA

MaRa ry:n jäsen

Hotelliravintola, hotellipalveluita

Hotel Tekla är ett privat hotell i stadsdelen Brändö, nära till stadens centrum samt till buss, tåg, flyg. Hotellet har 38 funktionellt inredda rum, de flesta rummen är rökfria. I rumspriset ingår frukost, kvällsbastu och gym för damer och herrar. Hotellgäster parkerar kostnadsfritt på vår parkering, med eluttag för motorvärmare. Restaurang Brando är en populär mat- och sällskapsrestaurang. Vi serverar lunch dagligen. Vår a la carte-meny är läcker. I Pizzeria & Ristorante äter du i lugn och ro.

 
 

Hotelli Isosyöte SYÖTE

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Hotelliravintola, mökkejä, kokouspalveluita

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee tunturin huipulla, ainutlaatuisen kauniilla näköalapaikalla. Ulkoilureiteille hotellin ovelta, ja ulkoillessasi voit nähdä vaikkapa ketun tai jäniksen retkillään. Hotelli on Suomen eteläisimmän tunturin alueen iltaelämän keskipiste Ravintolastamme paikallisia ja kansaivälisiä ruokaherkkuja. Tanssit perinteiseen tapaan laatu orkestereiden tahtiin, unohtamatta menevämpää musiikkitarjontaa.Hotellin saunat käytössänne päivittäin,meillä myös uima-allas.

 
 

Hotelli Pellonhovi PELLO

Kauppakamarin jäsen

Pubi, ruokaravintola, hotelliravintola

Hotelli Pellonhovin majoitustilat soveltuvat isonkin ryhmän tarpeisiin.Kokoustilojamme voivat hyödyntää erikokoiset ryhmät, tilojen varustelu on hyvä ja käytössä on myös langaton Wlan-verkko.Auditoriossamme on tilaa 180 henkilön kokousten ja konferenssien järjestämiseen. Ravintolamme ruokalistalta alkupeäistä paikallista ruokaa viihtyisässä ympäristössä. Pubimme tarjoaa viihdettä ja hauskanpitoa aamun tunneille saakka.Erähovi on kelohuvila,joka tarjoaa puitteet 25 hengen ryhmille.

 
 

Mandera Oy RAISIO

MaRa ry:n jäsen

Hotelliravintola

 
 
 

Muuta hakua

Hotelliravintolat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus