:

Huoneistohotellit

Huoneistohotelli · huoneistohotellit · huoneistohotelleja

Hakuehdolla huoneistohotellit löytyi yhteensä 24 yritystä. Tulokset 1—20:

Huoneistohotelli Gella Oy HELSINKI

Majoituspalveluja, hotellipalveluita

Huoneistohotelli Gella Oy on kohta kahdenkymmenen vuoden ajan tarjonnut täysin kalustettuja ja varustettuja korkeatasoisia huoneistoja liikematkustajien tarpeita ajatellen. Pidempään Helsingissä viipyvät vieraat arvostavat kotia, jossa voi elää tasokkaasti mahdollisimman normaalia elämää. Olemme myös sinua varten, kun omassa kodissasi sattuu esim. vesivahinko tai joudut putkiremontin vuoksi muuttamaan pois kotoasi. Kysy putkiremonttiasiakkaan erikoishintoja.

Palvelu:huoneistohotelli
 
 

Bed & Breakfast Villa Garbo HANKO

Talonrakennusta

Majoituspalveluja juuri sinun tarpeisiisi. Erilaisia vaihtoehtoja mukaanlukien kalustetut asunnot, huoneet ja hirsimökki. Vuokraus myös vuorokaudeksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:huoneistohotelli
 
 

Jämikeskus JÄMIJÄRVI

Laskettelukeskus

Jämikeskus on monipuolinen luontoliikuntakeskus, joka tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. Palveluihimme kuuluvat majoitukset, kokouspalvelut, harrastukset, leirit, hiihtotunneli sekä erilaiset juhlat ja tapahtumat. Jämin mahtavat harjumaisemat, monenlaiset aktiviteetit ja ympärivuotinen lumi tarjoavat unohtumattomia elämyksiä jokaiselle. Tutustu kattaviin palveluihin kotisivuillamme. Tervetuloa!

Hakusana:huoneistohotelli
 
 

Asuntovuokraus Poimu Avoin yhtiö JYSKÄ

Huoneistohotelli

Vuokraamme kalustettua asuntoa Jyväskylän Jyskässä. Huoneisto on tilava kaksio, makuuhuone, olohuone, vaatehuone ja keittokomero. Kylpyhuoneessa on kylpyamme. Huoneet on viihtyisästi sisustettu unohtamatta pieniä asukkaita. Huoneistosta löytyy kodinkoneet, astiat, liinavaatteet sekä pyyhkeet. Asunnossa on petipaikkoja 2+2. Asunnolta on hyvät kulkuyhteydet kaupunkiin sekä omalla autolla kulkevalle että bussia käyttävälle. Keskustaan on matkaa viisi kilometriä.

 
 

Kotimaailma Suomi Oy OULU

Huoneistohotelli

 
 

Esse-X Oy HELSINKI

Huoneistohotelli

 
 
 

Muuta hakua

Huoneistohotellit:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus