:

Huonekalujen valmistajat 06

Huonekalujen valmistajat 06

Hakuehdolla huonekalujen valmistajat 06 löytyi yhteensä 133 yritystä. Tulokset 1—20:

Amarillo-Keittiöt Oy MYRKKY

Kylpyhuonekalusteita, keittiökalusteiden valmistusta

Valitse kotisi kruunuksi Amarillo-keittiöt! Pohjalaiset ovat ammattitaidolla tehneet puusepäntöitä ja työstäneet puuta jo sukupolvien ajan ja tekevät niin edelleenkin. Tuotteillemme asetetaan korkeat laatuvaatimukset kestävyyden, värien ja viimeistelyn suhteen. Sinun ajatuksesi ja meidän ammattitaitomme yhdistyessä syntyy persoonallinen koti. Tutustu kotisivuilla valmistamiimme keittiökaapistoihin,komeroihin,wc- ja kylpyhuonekalusteisiin sekä ovimallistoon. Myös kodinkoneita. Soita ja kysy!

Palvelu:kylpyhuonekalusteiden valmistaja, kalusteita mittatilaustyönä, keittiökalusteiden valmistaja
Valmistaa:wc kalusteet
 
 

Huonekalutehdas Nurmela Oy KAUHAJOKI

Huonekalujen valmistaja

Jo 40 vuoden ajan ovat kuluttajat Suomessa ja muualla maailmassa voineet luottaa tehtaamme tuotteisiin. Nurmela Home Collection - tuotteet valmistetaan Suomessa laadukkaista raaka-aineista ja komponenteista. Olemme aloittaneet huonekalujen valmistuksen käsityönä vuonna 1969. Toimimme kansainvälisesti ja vientimaitamme ovat mm. Skandinavian maat, Venäjä ja Baltian maat.

Hakusana:huonekaluliikkeitä, kalusteita, huonekaluliikkeet, huonekalut, kalusteet, kaluste, huonekaluja, huonekalu
 
 

Huonekalutehdas Laitala Oy JURVA

Huonekalujen valmistaja

Yritys sijaitsee Jurvan kuuluisassa huonekalukunnassa, joka tunnetaan erityisesti puuseppäpitäjänä. Vientikaupalla on merkittävä osuus markkinoistamme. Huonekalumme ovat tunnettuja joka ilmansuunnassa.

Valmistaa:kalusteet
 
 

P. Rotola-Pukkila Oy KAUHAJOKI

Huonekalujen valmistaja

Olemme yksi Suomen johtavista hyllystöjen valmistajista ja vientiyrityksistä. Tuotantoomme kuuluu Prime, ProLine, Regal ja Timantti -sarjat. Timantti-tuotannosta yli puolet menee vientiin, ja kalusteissa yhdistyvät kauniilla tavalla pitkälle viety automatiikka sekä perinteinen käsityö- ja puusepäntaito, joka sopii edelleen tämän päivän koteihin.

Hakusana:kalusteita, huonekalujen valmistus, huonekalu tehdas, kalusteet, huonekaluja, huonekalu
 
 

Huonekalutehdas Laitala Oy JURVA

Huonekalujen valmistaja

Laitala Oy ligger i Jurva , en by som är känd för sina rika snickkeritraditioner. Företagets försäljningsnät täcker hela Finland. En stor del av våra produkter exporteras till utlandet - österut, västerut och söderut.

 
 

Softness Oy PELTOLA

Huonekaluliike, huonekalutehdas

Huonekalutehdas Softness Oy - Sohvatehdas ja tehtaanmyymälä Pohjanmaalla vuodesta 1989. Valmistamme klassisia muotoja noudattavia sohvia, joissa kiinnitämme erityistä huomiota istuin mukavuuteen, korkeaan laatuun ja kestävyyteen. Käytämme vain tunnettujen valmistajien ja maahantuojien laadukkaita materiaaleja. Kaikki tuotteemme ovat kestävää kotimaista työtä. Tuotteitamme myyvät hyvin varustetut huonekaluliikkeet kautta maan. Tehtaanmyymälä avoinna arkisin 7-15.30 Tervetuloa!

Aihepiiri:huonekalujen valmistaja, kalusteet
 
 

Alla Puun Oy SOINI

Huonekalujen valmistaja

Alla Puun Oy on laadukkaiden, yksilöllisen suunnittelun pohjalta toteutettavien portaiden, saunan lauteiden sekä puusepän töiden ammattitekijä Etelä-Pohjanmaalla. PORTAAT MITTATILAUSTYÖNÄ SAUNAN LAUTEET MITTATILAUSTYÖNÄ LIIMALEVYT ELLA-SYÖTTÖTUOLI Meiltä myös muut puusepän työt esim. terassit ja nikkarointityöt! Palvelemme Etelä-Pohjanmaan, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus