:

Hydrauliikka

Hydrauliikka · hydrauliikkaa

Hakuehdolla hydrauliikka löytyi yhteensä 98 yritystä. Tulokset 1—20:

Brammer VANTAA

Kauppakamarin jäsen

Moottoreita, sähkötarvikkeiden tukkumyyntiä, sähkömoottoreita

Brammer FINLAND - Vantaa. Brammer tarjoaa ensiluokkaiset laatutuotteet ja varaosat teollisuuden kunnossapitoon ja teknisiin ratkaisuihin, sekä korjaus-, kunnostus- ja valmistuspalvelut sähkömoottoreillemme. Toimitusvarmat varaosat: nouto- ja toimituspalvelut 24 h vuorokaudessa, jokaisena päivänä. Kauttamme käyttötekniikan komponentit, sähkö- ja dieselmoottorit, potkurit, servokäytöt, laakerit, moottorilliset vinssit, vaihdelaatikot ja taajuusmuuttajat.

Tuote:hydrauliikka
 

Geneset Powerplants Oy TAMPERE

Dieselgeneraattoreita

Valmistamme, tuomme maahan ja myymme generaattoreita (mm. dieselgeneraattorit, traktorigeneraattorit) tehoille 5-2200 kVA sekä aggregaatteja. Asiakkaitamme ovat teollisuus, maanrakennus, teleoperaattorit, valtion laitokset sekä maatalous ympäri Suomen. Huolehdimme toimittamiemme generaattoreiden huolto-, korjaus- ja varaosapalveluista. Meillä on myös vuokrauspalvelu tilapäiseen tarpeeseen, lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Kysy vapaana olevia laitteistoja!

Aihepiiri:hydrauliikka
 

Tampereen Kone- ja Hydrauliikkahuolto Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Hydrauliikka, hydraulisia laitteita

Aksiaalimäntäpumppujen ja -moottoreiden erikoiskorjaamo Tampereella. Huollamme ja korjaamme Rexroth Oy:n edustamia hydraulipumppuja ja -moottoreita. Hydrauliikkakomponenttien korjaustoimintaan liittyvät erikoiskoiskoneistustyöt.

 

Länsihydro Oy PORI

Konepaja, hydrauliikka, nostolaitteita

Länsihydro oy on hydrauliikan valmistukseen ja koneenrakennukseen erikoistunut suomalaisomisteinen konepaja, toimipaikkanaan Pori. Toiminta-alueena Suomen lisäksi koko Eurooppa. Tuotteitamme valmistavat yli 30 ammattilaista. Kone- ja laitekantamme on uusi ja nykyaikainen, sisältäen mm. 4 kpl:ta CNC-ohjattuja sorveja, sekä CAD/CAM-laitteistolla varustetun koneistuskeskuksen.

 

Plastmark Oy HELSINKI

Muovituotteiden valmistusta, muovituotteita

Plastmark Oy on valmistanut ja maahantuonut erilaisia muovituotteita - pientä ja tärkeää - kaupalle ja teollisuudelle jo yli 30 vuotta. Paljon erilaisia peite- ja huonekalutulppia, tarrakoukkuja, ovenpysäyttimiä sekä erittäin laaja valikoma erilaisia kierre- ja suojatulppia sekä -hattuja, mutterin- ja kierteidensuojia ym., laadukas KWAZAR -ruiskusarja, PLASFIX -kaapelikanavat sekä paljon muuta niin teollisuudelle, kotiin kuin puutarhaankin.

Palvelu:hydrauliikka
 

Konecranes Oyj HYVINKÄÄ

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, nostolaitteita, nostopalveluja, teollisuusautomaatiota

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, joka toimittaa tuottavuutta lisääviä nostoratkaisuja ja palveluita valmistus- ja prosessiteollisuudelle, ydinvoimaloille, laivanrakennusteollisuudelle ja satamille. Meillä on resurssit, teknologia ja asenne, joiden avulla täytämme Lifting Businesses TM -asiakaslupauksemme: emme nosta vain taakkoja, vaan kokonaisia liiketoimintoja.

Valmistaa:hydrauliikka
 
 

Lava- ja laitehuolto R. Turta Ky LIETO

Lava- ja laitehuolto R. Ky - Raskaan kaluston päällirakentamista vahvalla ammattitaidolla vuodesta 1983. Tuotamme asiakaslähtöisiä ja laadukkaita ratkaisuja. Palveluihin kuuluu kuorma-autokaluston päällirakenteiden asennus ja korjaus, Palfinger nostureiden asennus ja huolto, vaihtolavalaiteasennukset sekä muut päällirakenneasennukset. Valtuutettuna Palfinger huoltopisteenä toimitamme alkuperäisvaraosat Palfinger nostureihin, koukkulaitteisiin sekä MBB perälautoihin. Aukioloajat: ma-pe klo 7-16

Hakusana:hydrauliikka
 

Piippo Hydraulic - Hydrauliikka KIURUVESI

Hydrauliikkaventtiilejä, hydrauliikkakomponentteja, venttiilejä, venttiilien valmistaja

Piippo Hydraulic - Laadukkaat kotimaiset hydrauliikkaventtiilit teollisuudelle. Valmistamme venttileitä työkoneisiin ja koneenrakennusteollisuuden eri tarpeisiin. Nykyaikainen tuotantotekniikka (CAD/CAM- ja CNC) ja tinkimätön laadunseuranta takaavat toimivan kokonaisuuden. Noudatamme ISO 9001:2000 -laatujärjestelmää.

Hakusana:hydrauliikka
 
 

Ge Energy (Finland) Oy TAMPERE

Konepajateollisuutta, moottorien valmistaja

Kotimainen 1856 perustettu konepaja. Tuotteina kaikki vesivoimalaitokseen liittyvät tarvikkeet, koneistot ja asiantuntijapalvelut. Lisäksi raskaat konepajatyöt.

Valmistaa:hydrauliikka
 
 

Pematic Oy MUURAME

Hydraulisia laitteita

Sylinterit joka tarpeeseen. Pematic Oy valmistaa laadukkaita, asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä hydraulisylintereitä. Näistä jopa 2000 on vuosittain erilaisia, sovellettuja asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti. Pematic valmistaa lähes satatuhatta sylinteriä vuosittain. Oma suunnittelupalvelu ja joustava toimituskyky ovat asiakkaan käytössä jo suunnitteluvaiheessa.

Palvelu:hydrauliikka
 
 

Hydroala Oy PORI

Kauppakamarin jäsen

Hydrauliikan asentaja, hydrauliikka

Olemme hydraulismekaanisten laitteiden suunnitteluun ja valmistukseen sekä asennuksiin ja huoltoihin erikoistunut yritys Satakunnassa. Olemme ENERPAC-korkeapainetyökalujen valtuutettu huoltopiste.

 
 

Hydroland Oy HELSINKI

Teollisuuskoneiden tukkumyyntiä

Hydroland Oy tekee, huoltaa ja asentaa tarvittaessa paikan päällä hydrauliset laitteet ja tarvikkeet. Palvelemme monipuolisesti asiakkaitamme pääkaupunkiseudun alueella. Olemme hydrauliikan asiantuntija, kauttamme monipuoliset alan palvelut esimerkiksi letkuasennukset eri kohteisiin, kestävät hydrauliikkakomponentit sekä asiantunteva konsultointi. Palvelut yksityisille ja yrityksille. Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi sekä tarvittaessa myös Porvoo, Hämeenlinna sekä Hanko.

Palvelu:hydrauliikka
 
 

Mäki-Reini Oy ISOKYRÖ

Konepaja, maatalouskoneiden valmistaja

Tuotteemme ovat syntyneet pitkän, käytännön elämässä koetellun kehitystyön tuloksena. Alkusysäyksenä on yleensä ollut omakohtainen tarve jonkun ongelman ratkaisemiseen. Yritystoiminta alkoi 1970- luvun alussa heinähissien valmistuksella. Vuonna 1981 perustettiin Mäki-Reini Ky. Pääartikkeleita olivat tuolloin kylvölannoittimen täyttöön suunniteltu täyttöruuvi ja Pirkanmaan maatalousnäyttelyssä vuoden -81 ideana palkittu nestepeittauslaite.

Palvelu:hydrauliikkaa
 
 

Hydrauliikka Oy HÄMEENLINNA

Hydraulisia laitteita, teollisuuskoneiden tukkumyyntiä

Hydrauliikka Oy tarjoaa teollisuustarvikkeita kuten mm. laakerit, tiivisteet, öljyt, rasvat, tehonsiirron, pesurit, imurit, käsi- sähkö- ja pneumatiikkatyökalut, hitsauslaitteet yms. Vuonna 1986 perustetun yrityksemme laajasta tuotevalikoimasta löydät mm. erilaiset teollisuus -ja hydrauliikkatarvikkeet, pneumatiikka- ja sähkötyökalut. Nyt uutuutena Aixam-mopoautot ja Peugeot-skootterit! Katso lisää kotisivuilta. Tervetuloa!

 
 

Hydros Oy NASTOLA

Hydrauliikka

Hydros Oy on hydrauliikan erikoisosaaja, joka on toimittanut historiansa aikana järjestelmiä ja komponentteja merkittäville suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille. Hydros Oy on saanut myös arvostetun AAA-luottoluokituksen. Yrityksellämme on laaja 20 vuoden kokemus hydrauliikan alalta. Meiltä hydrauliikkakomponentit ja järjestelmät, letkut, liittimet, letku-asennelmat, suodattimet, automaatio, pneumatiikka, prosessitekniikka ja instrumentointi. VARAOSAT JA HUOLTO.

 
 

Telatek Service Oy NOKIA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja

Olemme erikoistuneet paikanpäällä tehtävään koneistukseen, pinnoitus- ja kunnossapitotekniikkaan sekä laite- ja koneasennuksiin.

Hakusana:hydrauliikkaa
 
 

M. Anttila Ky RAAHE

Hydrauliikka, teollisuusputkistoja

Yhtiön toimialana on teollisuusputkitukset mm. automaattivoitelu, hydrauliikka, instrumentti, hst/rst, sekä muut teollisuusputkitukset.

Palvelu:hydrauliikka
 
 

Niskan Hydrauliikka ja Raskasosa Oy IMATRA

Hydrauliikka, teollisuuskoneiden tukkumyyntiä

Olemme Imatralla toimiva teollisuuden sekä raskaankaluston palveleva erikoismyymälä. Valikoimissamme löytyy sekä raskaankaluston että teollisuuden tarpeet täyttävä valikoima laadukkaita varaosia, tarvikkeita, varusteita sekä työkaluja. Asiakaskuntaamme on pääasiassa Imatran, Lappeenrannan, Ruokolahden, Rautjärven ja Puumalan alueella. Palvelemme arkisin klo 7.30-16.30 Lauantaisin klo 10-13. Päivystysnumeromme palvelee 010 4215 908 asiakkaitamme 24 h/vrk!

Palvelu:hydrauliikka
 
 

KTR Finland Oy ESPOO

Teollisuuskoneiden tukkumyyntiä

KTR Finland Oy on KTR Kupplungstechnik GmbH:n tytäryhtiö ja toimii Suomessa kaikkien KTR – tuotteiden edustajana. KTR toimittaa mekaanisia kytkimiä, lukitussarjoja, ylikuormitussuojia, vääntömomentin mittausjärjestelmiä ja hydrauliikkakomponentteja kaikkialle maailmaan. Olemme suunnannäyttäjä kytkintekniikan kehityksessä. Toimitamme myös räätälöityjä ratkaisuja kaikille toimialoille. Alkuperäiset KTR-tuotteet konerakennukseen, hydrauliikkaan, työkoneisiin sekä automaatioon. Ota yhte

Palvelu:hydrauliikkaa
 
 

Polarputki Oy HELSINKI

Teräksen tukkumyyjä, terästeollisuutta

Polarputki Oy myy suomalaista terästuotantoa täydentäviä tuotteita ja palveluja Suomen konepaja-, telakka-, voimalaitos- ja terästeollisuudelle. Panostamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Kilpailuetumme on päätuoteryhmien kattava varastointi Suomessa ja päämiehiemme laaja tuotevalikoima, mitkä mahdollistavat täsmätoimitukset asiakkaillemme. Pääosa toimituksista tehdään määrämittaan sahattuina täsmätoimituksina: oikea tuote, oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Toimialue koko Suomi.

Palvelu:hydrauliikkaa
 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus