:

Invataksit

Invataksi · invataksit · invatakseja

Hakuehdolla invataksit löytyi yhteensä 280 yritystä. Tulokset 1—20:

Mikkelin Ulataksi Oy - Taksi Mikkeli MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Taksikeskus

Tilaa taksi numerosta: 0600 30055. Ylläpidämme tilausvälityskeskusta 24 h/vrk vuoden jokaisena päivänä. Toimisto sijaitsee Mikkelin keskustassa, Naisvuoren näkötornin juurella. Koulutamme taksinkuljettajia alueellemme. Kalustomme koostuu 1+4 ja 1+6 henkilöautoista ja 1+8 henkilön pikkubusseista, myös pyörätuolivarustuksella. Taksiin unohtuneet arvotavarat toimitamme poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon, pienempiä esineitä voit tiedustella torin taksiasemalta suoraa kuljettajalta.

Palvelu:invataksi
 

Invataksi A. Grekula Oy OULU

Taksi, palvelutaksi

Ari Grekula on toiminut invataksin kuljettajana vuodesta 1977 ja yrittäjänä vuodesta 1984 lähtien. Invataksi A.Grekula Oy:n liikeidea on tarjota yksilö- ryhmä- ja invakuljetuksia Oulun ja sen ympäristökuntien alueella kuljetusasiakkaiden erityistarpeet huomioiden. Invataksi A. Grekula Oy:n arvoja ovat asiakastyytyväisyys, luotettavuus ja täsmällisyys, jotka takaavat kuljetusasiakkuuksien jatkuvuuden sekä sujuvan yhteistyön asiakkaiden kanssa ja näiden myötä koko yritystoiminnan jat

Palvelu:invataksi
 

Taksi Tomi Kannisto

Suomen Yrittäjien jäsen

Taksi, palvelutaksi

Tomi Kanniston taksi on palveluksessanne erityistarpeet huomioiden vuoden jokaisena päivänä ja kaikkina vuorokauden aikoina. Taksikuljetuksina henkilö-, ryhmä- ja pyörätuolikuljetukset, sopimus- ja tilausajot. Automme on 4:lle, 8:lle tai 13:lle (invavarustus) matkustajalle, myös pyörätuolihissi. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa Electron, MasterCard, Visa, Diners, American Express ja taksikortti. Tilaukset: 0500 61 61 61.

Palvelu:invataksi
Yhteystiedot: Invataksi 8 hlö, Mercedes-Benz Sprinter
0400 106 107

Invataksi 6 hlö, Volkswagen Caddy
0400 108 109

Invataksi 13 hlö, Mercedes-Benz Sprinter
0500 61 61 61

 

Helsingin Pirssiauto Oy VANTAA

Taksi, tilausajoja

TILAUSAJOT ja VAMMAISKULJETUKSET. Yrityksemme tarjoaa yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla kuljetuksia yritys-, edustus- ja messuryhmille sekä vammaiskuljetukset. Pitempikin matka taittuu mukavasti.KELAN ajot laskutamme puolestanne. Vantaan lisäksi toiminta-alue Helsinki, Espoo, Kauniainen sekä tietenkin koko Suomi tarvittaessa. Tervetuloa matkalle mukaan!

Palvelu:invataksi
 

Rovaniemen Aluetaksi Oy ROVANIEMI

Taksi

Rovaniemen Aluetaksi Oy on Rovaniemen kaupungin alueella toimiva taksien tilausvälitysyhtiö, jonka välitykseen kuuluu noin 70 autoa. Palvelumme toimii 24h/vrk. Kalustomme on korkealuokkaista ja ammattitaitoiset sekä kielitaitoiset kuljettajamme tekevät teidän matkastanne turvallisen ja miellyttävän. Ikkunamainokset takseihin myy Rovaniemen Aluetaksi Oy.

Palvelu:Invataksi
 

Taksiasema Suomussalmi SUOMUSSALMI

Taksi

Suomussalmen taksiasema palvelee 24h/7vrk Keskus puh.0600398700. Puhelun hinta klo 6-20 1,16e+pvm klo 20-6 1,40e+pvm. Tätä kautta voitte tilata myös tilataksit/bussitaksit 1+8 yrityksille ja ryhmille. Invataksit pyöratuoli ja paarivarustuksilla. Kelan korvaamat matkat puh. 0600398008.

Palvelu:Invataksi
 
 

Aaro E. Mäkelä Oy VANHAKYLÄ

Tilausajoja

Monitaitoinen satavuotias. Perheyrityksen rehti henki kulkee mukana Mäkelän matkoilla: henkilökuntamme palvelee alusta loppuun asti miellyttävästi ja turvallisesti.

Palvelu:invataksi
 
 

Taksi O. Heino Ky ORIMATTILA

Taksi

Käytössämme on 4 kpl 1+8 hengen taksia, joista 3 invavarustuksella, 1+14 hengen matalalattiabussi ja 1+16 paikkainen linja-auto, meiltä myös kiireettömät paarikuljetukset.

Palvelu:invataksi
 
 

Taksikuljetus Oy HELSINKI

Taksi, tilausajoja

Tarjoamme asiakkaittemme käyttöön takseja, tilatakseja, pikkubusseja ja linja-autoja ammattitaitoisine kuljettajineen kaikkiin henkilökuljetuksiin lähelle ja kauas.

Palvelu:inva-taksi
 
 

Taksipalvelu Star Cab Oy - Mikkelin invataksi - Mikkelin palvelutaksit MIKKELI

Taksi, tilausajoja, tilataksipalveluja, invataksi

Palvelumme kattavat vaativien henkilökuljetusten osaamisen pyörätuolissa, paareilla tai taksinpenkillä. Kauttamme saatte invakuljetukset ammattitaidolla. Oletpa matkalla lennolle, laivalle, messuille, ottelumatkalle tilataksilla, olemme palveluksessasi toivomustesi mukaan.

Palvelu:invataksi
 
 

Kuljetuspalvelu S & P Avikainen kommandiittiyhtiö MIKKELI

Taksi, taksipalveluja, ryhmämatkoja, ohjelmapalveluja

Ajossa kaksi hyvin varusteltua 1+8 sekä 1+9 tilataksia. Suunnitteletpa sitten lyhyttä tai pitkää yksityismatkaa, ryhmämatkaa kotimaahan tai vaikkapa esim. Karjalaan kotiseutuja katsomaan, niin soita Samulle 0400-651 168 ja pyydä tarjous. Muista myös kysyä ohjelmapalveluita.

Hakusana:invataxi, invataksi
 
 

Palvelutaksi Nykänen Ky LAHTI

Taksi

Ammattitaitoista kuljetuspalvelua Lahdessa ja lähialueilla jo vuodesta 1995!

Palvelu:invataksi
 
 

Jämsän Taksi JÄMSÄ

Taksikeskus, taksipalveluja

Jämsän taksiasema palvelee 24 h vuorokaudessa! Luotettavaa taksipalvelua!

Hakusana:invataksi
 
 

Raseborgs Taxi & Buss Ab DRAGSVIK

Tilausajoja

Taxitransporter i Raseborgtrakten. Taksipalvelut Raaseporin alueella. Raseborgs Taxi & Buss Ab tarjoaa niin perinteisen taksikyydin 1+4 paikkaisella taksilla, tilausajot 1+16 paikkaisella minibussilla. 1+8 paikkaisella invataksilla kuljetamme erityistarpeita tarvitsevat asiakkaat. Palvemme kellon ympäri. Asiakkaitamme palvelemme sekä suomen, että ruotsin kielellä.

Hakusana:invataksi
 
 

Turun Taksikeskus Oy TURKU

Taksi

Syntyperäinen turkulainen, Turun Taksikeskus Oy välittää!Kaupungin parhaat kyydit luotettavasti ja joustavasti aina sopivalla autolla. Myös 1+8 henkilön tilataksit ja 1+16 pikkubussit. Soita ja kysy lisää, myös ennakkotilaukset!

Palvelu:invataksi
 
 

Invataksi ja tilausliikenne Jalonen Oy PERNIÖ AS

Taksi, taksipalveluja

Invataksi ja tilausliikenne Jalonen Oy tarjoaa ammattitaitoisia ja luotettavia taksi ja tilausliikennepalveluita Salon seudulla.

 
 

Taksi Saimaa Oy LAPPEENRANTA

Taksi, taksikeskus

Taksi Saimaa Oy - Täyden palvelun taksikeksus Lappeenrannassa. TILAA TAKSI numerosta 0200 60 400. Puhelun hinta on 1,08 €/puhelu + 1,00 €/min . Välitämme tilauksia kaikille Kanta-Lappeenrannan 82 taksille. Lisäksi koulutamme taksinkuljettajia Etelä-Karjalan maakunnan alueella. Taksikeskuksemme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Palvelu:invataksi
 
 

Tilausliikenne Kärkkäinen Oy SAARIJÄRVI

Tilausliikennettä, tilausajoja, tilauslinja-autoja, tieliikenteen tavarankuljetusta

Tilausliikenne Kärkkäinen tarjoaa ammattitaitoiset henkilökuljetuspalvelut. Liikennöinti enimmäkseen Saarijärven seudulla mutta tilausajoa voi varata ympäri Suomea.

Hakusana:invataksi
 
 

Tilataksi Piirainen Tuomo LENTIIRA

Taksi, tilausajoja

Tilataksi Tuomo Piiraisella on henkilötaksi ja tilabussi 1 + 8 hlö:lle. Pyörätuolivarustus. Matkusta mukavasti ilmastoiduissa autoissamme. Ajan tilausajoja ryhmille, yritysvieraille, kokousmatkoja, ym. muita ryhmämatkoja. Ajan myös Kajaanin lentokentälle ja Kontiomäen rautatieasemalle tarvittaessa. Erikoisuutena Venäjän matkat. Minulla on kokemusta järjestää tarvittaessa viisumit, majoitukset ja ruoat. Varaukset Tuomo puh. 0400386214 Tilausbussi: puh. 0400724694. Matkusta mukavasti!

Hakusana:invataksi
 
 

Taksi Polvinen Oy KUHMO

Taksi

Taksi Polvinen Oy:lla on 1+8 hlö:n tilataksi, jossa on pyörätuoli ja paarivarustus. Meiltä voitte tilata ajot ryhmien, yritysten tai isomman porukan tarpeisiin. Kysy Pentiltä puh.0440283342

Hakusana:Invataksi
 

Muuta hakua

Invataksit:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus