:

Irtokarkkeja

Irtokarkki · irtokarkit · irtokarkkeja

Hakuehdolla irtokarkkeja löytyi yhteensä 8 yritystä.

 

K-Market Myllyoja OULU

Päivittäistavarakauppa, elintarvikekauppa, marketti

Palvelutiskiltämme löydät tuoreet ja monipuoliset tarpeet, lihan ja kalan arkeen ja juhlaan. Leipäosastoltamme myös kaupassa paistettua leipää. Hedelmä- ja vihannesosastoltamme kauden tuotteet aina kilpailukykyiseen hintaan. Kukkapisteestä kukat tuomisiksi tai vaikka omaksi iloksi. Lämmintä ruokaa ja grillituotteita. Ostoskeskuksessa on pankkiautomaatti.Veikkauksen kaikki On-Line pelit.

Tuote:Candy King irtokarkit
 
 

Kalajoen Karkkipaja TYNKÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Karkkikauppa, makeisten valmistaja, erikoiskuljetusten liikenteenohjauksia

Olemme erikoistuneet erikoiskuljetusten liikenteenohjaukseen. Karkkipaja valmistaa myös käsityönä yksilöllisiä makeisia ja marmeladeja lähes neljännesvuosisataisella kokemuksella. irtokaramelleja sekä makeita ja väkeviäkin pastilleja. Erikoisuutemme on väkevä, lisäaineeton mentholkurkkupastilli, josta voivat nauttia moniallergikotkin. Teemme myös tilaustöitä. Tekstien ja kuvien avulla loihdimme esimerkiksi tikkukaramelleista yksilöllisiä lahjoja. Myymälämme sijaitsee Tyngän kylässä, Myllytiellä.

Valmistaa:irtokarkit
 
 

Namelli Oy SUOMUSSALMI

Karkkikauppa

Namelli Oy - Makeistuotantoa jo 25 vuotta! Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia hedelmä-, lakritsi- ja marmeladimakeisia, suklaatuotteita sekä pastilleja. Tuotteet pakataan kuluttajapusseihin ja irtomakeisrasioihin. NAMELLIN monipuolinen tehtaanmyymälä löytyy Suomussalmelta osoitteesta Jalonkaarre 5. Tule tutustumaan!

Hakusana:irtokarkit
 
 

Sweet Surprise Oy TURKU

Karkkikauppa

Kun haluat lempinamejasi, olet vailla leffaeväitä tai haluat viedä ystävälle suussa sulavan yllätyksen, olemme juuri oikea makeiskauppa! Meiltä myös ihania hääkarkkeja, penkkarikaramelleja ja muita teemajuhliin sopivia herkkuja! Valikoimamme on laaja ja taatusti tuore! Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen karkkivalikoimaamme! Sijaitsemme Kauppiaskadun ja Maariankadun kulmassa, kotisivuiltamme tarkemmin.

Tuote:irtokarkit
 
 

Grilli Hot Spot VOIKKAA

Grillikioski

Grilli Hot Spot palvelee asiakkaitaan Voikkaantiellä. Erikoisuutenamme herkulliset höyrypiirakat, jotka valmistamme vanhan ajan grilliperinteitä kunnioittaen. Samalla paikalla on toiminut grilli jo yli 50-vuoden ajan. Olemme avoinna: • Ma-To 10.30-22.00 • Pe 10.30-03.00 • La 13.00-03.00 • Su 13.00-22.00. Tervetuloa!

Hakusana:irtokarkit
 

Muuta hakua

Irtokarkkeja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus