:

Isännöintiä vaasa

Isännöintiä vaasa

Hakuehdolla isännöintiä vaasa löytyi yhteensä 25 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Isännöinti Mäkinen VAASA

Kiinteistönhoitoa

Isännöinti Mäkinen Ky on 1981 perustettu perheyritys. Toimintamme perustuu 30 vuoden kokemukseen ja nuoren koulutetun henkilökunnan tehokkaaseen työskentelyyn. Tarjoamme isännöintipalveluja Vaasan seudulla.

Sijaintikunta:Vaasa
Palvelu:isännöinti, isännöintitoimistoja
 
 

Business Services Ab Oy - Vaasan Isännöitsijäpalvelu VAASA

Isännöintitoimisto

Isännöitsijätoimisto Business Services Oy Ab - Hoidamme kaikki isännöinnin tehtävät vuodesta 1974. Meillä on tarjolla myös tilitoimisto- ja kirjanpitopalveluja. Käytössämme olevat sähköiset palvelut helpottavat taloyhtiön osakkaan ja asukkaan asioimista isännöitsijän kanssa. Asukaskanavan kautta voit tehdä mm. muutto-, vika- ja mittari-ilmoitukset taloyhtiölle, tilata talonkirjaotteen sekä isännöitsijän todistuksen.

Sijaintikunta:Vaasa
Hakusana:isännöinti, isännöitsijätoimisto
 
 

Isännöinti ARUCO VAASA

Isännöintitoimisto

ARUCO - Isännöintiä vuodesta 1994. ARUCO on profiloitunut henkilöisännöintiyrityksenä. Ota yhteyttä 040 7317 031, jos talossasi ei ole kaikki kunnossa.

Hakusana:isännöinti, tekninen isännöinti, taloyhtiöiden isännöintipalvelut
Sijaintikunta:Vaasa
 
 

Tili- ja isännöintipalvelut L&M Oy - Disponent- och bokföringstjänst L&M Ab VAASA

Tilitoimisto, isännöintitoimisto

Yritys on perustettu vuonna 2010. Palvelua saa kahdella kielellä, sekä suomeksi että ruotsiksi. Tapio Lehtimäki hoitaa isännöintiasiat. Tilipalveluiden osalta teitä palvelee Kristina Myllyviita. Kasvava yritys mielenkiintoisella alalla! Företaget är grundat 2010. Vi betjänar på de båda inhemska språken. Tapio Lehtimäki fungerar som Disponent Kristina Myllyviita sköter bokföring och fakturering Ett växande företag i en intressant bransch!

Hakusana: Isännöintipalvelut, Isännöintitoimisto
Sijaintikunta:Vaasa
 
 

Isännöintipalvelut BS Oy VAASA

Isännöintitoimisto, kiinteistönhoitoa

Täyden palvelun isännöintipalvelut pienille ja keskisuurille taloyhtiöille. Autamme niin talous-, hallinto- kuin teknisissä haasteissa. Suunnittelemme työt taloyhtiön huoltokirjan tavoitteen mukaan. Palvelemme kiinteistönhoidon tehtävissä. Haluamme olla mukana kasvattamassa taloyhtiön omaisuuden arvoa ja asukkaiden asumisviihtyisyyttä. Välitämme vuokra-asuntoja ja hoidamme asiakkaidemme muuttoja. Noudatamme alan eettisiä ohjeita. Mikään työ ei ole meille liian pieni!

Sijaintikunta:Vaasa
Palvelu:isännöintipalvelut, isännöinti
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus