:

Isännöintiä

Isännöinti · isännöintiä · isännöinnit

Hakuehdolla isännöintiä löytyi yhteensä 1069 yritystä. Tulokset 61—80:

 

Kiinteistöpiste Vuori Oy TURKU

Isännöintipalveluja

Kiinteistöpiste Vuori Oy on Esko Vuoren 1989 perustama turkulainen isännöintitoimisto, jonka asiakkaina on taloyhtiöitä Turun lisäksi, Raisiossa ja Kaarinassa. Asiakkaamme ovat pääosin asunto-osakeyhtiöitä, mutta myös lämpöyhtiöitä ja huoltoyhtiöitä. Kiinteistöpiste Vuori Oy tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista isännöintiä niin hallinnon, talouden kuin tekniikankin osa-alueilla.

Palvelu: isännöintipalvelu
 
 

Keravan Kiinteistöpalvelu Oy KERAVA

Isännöintitoimisto

Perinteistä ja osaavaa isännöintipalvelua vuodesta 1978 Keravan keskustassa. Yhtiömme palveluihin kuuluvat isännöinnin lisäksi toimistopalvelut ja kirjanpito. Hoidamme asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, osakeyhtiöt sekä historialliset kohteet ammattitaidolla. Toimistomme on avoinna arkipäivinä klo 8-15 ympäri vuoden.

Hakusana:kiinteistöyhtiön isännöinti, asunto-osakeyhtiön isännöinti, isännöintipalvelu, isännöinti, tekninen isännöinti, osakeyhtiön isännöinti, kiinteistön isännöinti, taloyhtiön isännöinti
Yhteystiedot: Tekninen isännöinti - apuisännöinti, Jukka Lasarov
09 274 65122

 
 

Isännöitsijätoimisto Mauri Ariluoma Ky HELSINKI

Kiinteistönhoitoa

Isännöintiä luottamuksellisesti useiden vuosien kokemuksella tarjoaa isännöitsijätoimisto Mauri Ariluoma Ky.

Hakusana:isännöinti, isännöinnit, isännöintitoimistot, isännöintitoimistoja
 
 

Talosakke Oy KERAVA

Isännöintitoimisto

Keravalainen auktorisoitu (ISA) isännöitsijätoimisto vuodesta 1981. Paras valttimme on erittäin pitkä kokemus isännöinnistä. Toimistomme on avoinna arkisin 8-16.

Hakusana:auktorisoitu isännöitsijätoimisto, isännöintipalvelu, isännöinti, kiinteistöjen isännöinti
 
 

KCP-Palvelu Oy - KCP-Service Ab ESPOO

Kiinteistönhoitoa

Isännöintiä sekä kiinteistö- ja rakennusalan konsultointia. Isännöintipalvelua ja kiinteistömanagementia asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille. Isännöintitoimistopalvelut ja konsultointi luotettavasti ja ammattitaidolla. Noudatamme ISE 2007 isännöintipalvelujen ja yleisiä sopimusehtoja.

Palvelu: isännöintipalvelut, isännöintitoimistot
 
 

Business Services Ab Oy - Vaasan Isännöitsijäpalvelu VAASA

Isännöintitoimisto

Isännöitsijätoimisto Business Services Oy Ab - Hoidamme kaikki isännöinnin tehtävät vuodesta 1974. Meillä on tarjolla myös tilitoimisto- ja kirjanpitopalveluja. Käytössämme olevat sähköiset palvelut helpottavat taloyhtiön osakkaan ja asukkaan asioimista isännöitsijän kanssa. Asukaskanavan kautta voit tehdä mm. muutto-, vika- ja mittari-ilmoitukset taloyhtiölle, tilata talonkirjaotteen sekä isännöitsijän todistuksen.

Hakusana:isännöinti, isännöitsijätoimisto
 
 

Tili ja Laskenta Heikkinen Oy KALAJOKI

Kauppakamarin jäsen

Tilitoimisto

Olemme vuonna 1993 perustettu tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti asiantuntemuksella ja pitkällä kokemuksella oli kysymyksessä kirjanpidot, tilinpäätökset, yritysten perustamiset, veroilmoitukset, maksuliikenteen hoito, talouspäällikköpalvelut tai muut taloushallinnon asiat. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää! We serve in english too!

Palvelu:isännöinti
 
 

Tmi Tili- ja isännöintipalvelu Sirpa Korpi NOKIA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Olemme Nokialla sijaitseva täyden palvelun tilitoimistopalveluun perustuva yritys. Toteutamme palvelumme 25v. kokemuksella. Olemme virallinen KLT-Tilitoimisto.

 
 

Isännöintipalvelu Kuronen Oy PIHTIPUDAS

Kiinteistönhoitoa

Isännöintipalvelu Kuronen Oy on pitkän linjan kiinteistönvälitys- ja isännöintipalveluja tuottava yritys, joka tarjoaa alan palvelut monipuolisesti ja luotettavasti. Kiinteistönvälitys- ja isännöintipalvelujen lisäksi saat meitä myös kaupanvahvistukset, osakehuoneistojen sekä kiinteistöjen arviointipalvelun sekä perunkirjoitukset. Toiminta-alueemme on pääasiallisesti Pihtipudas, Viitasaari, Kinnula, Pyhäjärvi, Haapajärvi ja Reisjärvi.

Hakusana:isännöintiä, isännöintitoimisto, isännöintitoimistot
 
 

Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy IKAALINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, isännöintipalveluja

Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy on 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa myös lakiasiapalveluita, kiinteistövälitystä ja isännöintiä. Lisäksi palvelupaletissamme on kiinteistöjen huolto ja siivous. Yrityksen toiminta-alueena on lähinnä Ikaalinen, Hämeenkyrö, Ylöjärvi, Tampere, Jämijärvi ja Parkano. Tarjoamme asiantuntevaa, luotettavaa ja monialaista kokemusta omaavaa palveluamme yrityksenne menestystekijäksi!

 
 

Kiverä Oy VANTAA

LVI-asennusta

Kiverä Oy on vuodesta 1993 toiminut luotettava LVI-alan ammattilainen. Ari Kiverä toimii asiantuntevana KVV-työnjohtajana Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. Kiverä Oy suorittaa erilaiset LVI-palvelut niin yksityisille kuin yrityksillekin. Kiverä vastaa kiinteistöjen vesijohtojen, viemärien sekä niihin liitettävien laitteistojen asennuksista ja valvonnasta. Myös kylpyhuone- ja rakennussaneeraukset onnistuvat.

Hakusana:tekninen isännöinti
 
 

Realia Management Oy HELSINKI

Hallintayhtiön toimintaa

Realia Management on valtakunnallinen kiinteistöjohtamisen palveluyritys ja osaava kumppani kaikissa toimitiloihin ja sijoitusasuntoihin liittyvissä ratkaisuissa. Tarjoamme palveluitamme toimitilojen ja sijoitusasuntojen omistajille, vuokraajille ja käyttäjille. Kiinteistömarkkinoilla menestyminen vaatii tietoa ja näkemystä. Me yhdistämme markkinatiedon ja oman osaamisemme sinun päätöksentekosi tueksi. Teemme työtämme antaumuksella, jotta toimeksiantosi hoituu, niin kuin on sovittu.

Palvelu:isännöinti, hallinnollinen isännöinti
 
 

Tiliksinet Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Tiliksinet Oy:n palvelun lähtökohtana on asiakaslähtöisyys. Olemme yksityisessä omistuksessa oleva paikallinen, palveleva tilitoimisto. Arvostus, luottamus ja maine eivät synny sattumalta, ne ansaitaan. Uskomme asiaamme ja saamme myös asiakkaamme menestymään kanssamme.Taloushalintopalveluihin kuuluu: kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätökset, renskontrat, laskutus sekä veroilmoitukset luotettavasti ammattitaidolla. Yhtiömme on myös on auktorisoitu isännöintiyritys ISA. Palvelemme: ma-pe 8-16.

Hakusana:isännöinti, isännöintipalvelu
 
 

Isännöinti ARUCO VAASA

Isännöintitoimisto

ARUCO - Isännöintiä vuodesta 1994. ARUCO on profiloitunut henkilöisännöintiyrityksenä. Ota yhteyttä 040 7317 031, jos talossasi ei ole kaikki kunnossa.

Hakusana:isännöinti, tekninen isännöinti, taloyhtiöiden isännöintipalvelut
 
 

Mx6-Teknologiat Oy HELSINKI

Rakennusteknisiä palveluita, kiinteistöarviointia

MX6 Teknologiat Oy on pieni ja tehokas perheyritys, joka on erikoistunut kiinteistöalan ylläpidon kehittämiseen. Yritys on perustettu vuonna 1996. Yritys on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa-luokituksen (sertifikaatin), johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Toimitusjohtajalla, Yli-insinööri Leevi Myyryläisellä on yli neljänkymmenen vuoden kokemus kiinteistöalan kehihittämisestä.

Tuote:energiatodistus - isännöinti
 
 

Bokföringsbyrå Tililaskenta Ab - Tilitoimisto Tililaskenta Oy PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Bokföringsbyrå nära Dig - Tili- ja kirjanpitotoimisto lähellä Sinua!

Hakusana:isännöinti
 
 

Toimistopalvelu Leino NAANTALI

Tilitoimisto, isännöintipalveluja

Vuonna 2000 perustettu tili- ja isännöitsijätoimisto tarjoaa kaikki taloushallinnon peruspalvelut asiantuntevasti niin pienyrityksille, yhteisöille kuin yksityisille henkilöille.

Palvelu:isännöinti
 
 

Matinkylän Huolto Oy ESPOO

Kiinteistönhoitoa

Matinkylän Huolto poikkeaa monista muista kiinteistöalan yrityksistä omistuspohjansa ja tavoitteidensa suhteen. Ensisijaisena tavoitteena on tuottaa asiakkaidensa tarvitsemat isännöinti-, kiinteistönhoito-, ympäristönhoito- ja rakennuttamispalvelut mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti siten, että asiakkaiden omaisuuden arvo säilyy tai nousee asiakkaan omista tavoitteista riippuen.

Hakusana:isännöintipalvelut, isännöitsijätoimistoja
 

Muuta hakua

Isännöintiä:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus