:

Isännöintiä

Isännöinti · isännöintiä · isännöinnit

Hakuehdolla isännöintiä löytyi yhteensä 1068 yritystä. Tulokset 81—100:

 

Insinööritoimisto Kärkimaa Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Teknistä isännöintiä, rakennuttamispalveluja

Olemme monipuolinen rakennusinsinööritoimisto ja toimimme Pirkanmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat rakennusvalvonta omakotitalo-, rivitalo sekä kerrostalokohteisiin sekä lisäksi mm. asuntojen kuntotutkimukset ja kuntoarviot sekä energiatodistukset ja lämpökamerakuvaukset. Teemme myös kosteusvaurio korjaussuunnittelua. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää.

Palvelu:tekninen isännöinti
 
 

Akseli Kiinteistöpalvelut Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Isännöintiä

Akseli Kiinteistöpalvelut Oy on vahva turkulainen kiinteistöpalveluiden monialayritys. Päätoimialamme ovat isännöinti, rakennusautomaatio, kiinteistöjen huoltotyöt, siivous ja jätehuolto. Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:n toimipaikat Turussa ovat Varissuolla sekä Lausteella. Konserniin kuuluu lisäksi Varissuon Lämpö Oy ja Turun Isännöintikeskus Oy. Tutustu tarkemmin palveluihimme internet-sivuillamme!

Hakusana:isännöinti, isännöitsijätoimisto
 
 

Vakka-Suomen Tilikeskus Oy UUSIKAUPUNKI

Tilitoimisto

Vakka-Suomen Tilikeskus Oy tuottaa asiakaslähtöisesti korkeatasoisia tilitoimisto- ja kiinteistöpalveluja. VST on alueensa luotettavin, osaavin ja tehokkain tili- ja kiinteistöpalveluihin erikoistunut yhtiö. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Uudessakaupungissa ja Laitilassa. Yhtiömme keskeisimmät osaamisalueet ovat kirjanpito ja siihen liittyvät tulosraportit, palkanlaskenta, yritysten perustamiset, veroneuvonta, isännöinti sekä vuokra-asuntojen välitys.

Hakusana:isännöintipalvelu
 
 

Multian Talonmies- ja Remonttipalvelu MULTIA

Isännöintiä

Multian Talonmies- ja remonttipalvelu tarjoaa monipuoliset kiinteistöjen huolto-, hoito- ja remonttityöt. Toimimme pääasiassa Multian, Keuruun ja Petäjäveden seutukunnan alueella, mutta tarvittaessa myös kauempana. Ota yhteyttä!

 
 

Isännöinti-Duo Oy LAHTI

Isännöintitoimisto, isännöintipalveluja

Olemme nuorekas isännöintitoimisto Lahden keskustassa. Hoidamme Asuin- ja liikekiinteistöjen isännöinnin. Täysin yksityinen toimisto. Olemme Suomen isännöintiliitto ry:n jäsenyritys. Meiltä saat mukavaa ja asiakasystävällistä palvelua.

Palvelu:isännöinti, isännöintitoimistot
Hakusana:asuinkiinteistöjen isännöintiä, liikekiinteistöjen isännöintiä
 
 

Isännöintijokeri Oy HELSINKI

Isännöintiä

Täyden palvelun isännöitsijätoimisto, tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista isännöintiä sekä taloushallinnon palveluja Länsi-Helsingin alueella. Kehitämme perinteisiä isännöintipalveluja toimimaan yhä tehokkaammin, samalla kun luomme uusia palvelukonsepteja asiakkaittemme tarpeisiin. Käytössämme ovat uudet laitteet ja alan ohjelmat. Isännöintipalvelumme räätälöidään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Palvelu: isännöitsijätoimisto, isännöinti
 
 

LIV Isännöinti Oy HELSINKI

Isännöintiä

LIV Isännöinti Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva isännöitsijätoimisto, jolla on hoidossaan asunto- ja kiinteistöyhtiöitä Helsingissä, Espoossa ja Kauniaisissa. Tarjoamiimme palveluihin kuuluu isännöinti, huolto- ja korjaustoiminta, taloushallinta sekä konsultoiva isännöinti.

Palvelu: konsultoiva isännöintipalvelu, isännöitsijätoimisto, taloyhtiön isännöinti
 
 

Isännöinti ja kiinteistöpalvelu Grönlund Oy SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Isännöintiä, kiinteistöhuoltopalveluita

Tuottaa isännöinti- ja kiinteistöpalvelua asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille sekä kotitalouksille Sastamalan, Nokian, Suodenniemen, Mouhijärven, Äetsän sekä Kiikoisten ja Lavian alueella. Palvelukokonaisuuteen voidaan sisällyttää erilaisia kiinteistön hoitoon liittyviä tehtäviä, kuten remontit, sähkö- ja maalaustyöt, huolto- ja korjaustyöt sekä puutarhatyöt. Isännöitsijä Jari Grönlund noudattaa ISA ry:n vahvistamia Isännöinnin eettisiä ohjeita sekä suorittanut ITS-isännöintitutkinnon.

Palvelu:isännöinti, isännöintitoimistot
 
 

Hallinto ja Isännöinti HALLIS Oy HELSINKI

Isännöintiä

Perinteiset ns. Wanhan ajan isännöintipalvelut Hallituksen jäseniä Asunto-osakeyhtiöihin ja Kiinteistöosakeyhtiöihin Kiinteistön riskikartoitusta ja turva-asioiden ajantasalle laittoa Sopimusneuvotteluiden apua Lakiasioiden palveluita

Palvelu:isännöintipalvelut
 
 

Isännöinti Tiet ja Talot Oy YLÄMYLLY

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Isännöintiä

Ammattitaitoista, asiantuntevaa ja luotettavaa asunto-osakeyhtiöiden ja yksityisteiden isännöintiä Joensuun ja lähikuntien alueella. Teemme myös yksityisteiden tieyksiköintiä ja perusparannussuunnittelua. Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen palvelupaketin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:asunto-osakeyhtiöiden isännöintiä, yksityisteiden isännöintiä
Aihepiiri:isännöintiä
 
 

Konttorisna LUVIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Isännöintitoimisto

Konttorisna tarjoaa tilitoimisto- ja isännöintipalvelua Luvian, Porin ja Rauman seudulle. Olemme isännöitsijäpalveluilla aloittanut yritys, joka on lähtenyt laajentamaan toimintaansa onnistuneesti tilitoimistopalvelujen puolelle. Tarjoamme kokonaisvaltaista ja yksilöllistä asiakaspalvelua. Ota yhteyttä!

Hakusana:isännöinti, isännöintipalvelu
 
 

DOMO Isännöintipalvelu Ky OULU

Isännöintipalveluja

DOMO Isännöintipalvelu Ky on Oulun, Kempeleen, Limingan ja Oulunsalon seuduilla toimiva isännöintitoimisto, joka tarjoaa laadukasta ja asiakaslähtöistä isännöintipalvelua. Hoidamme taloyhtiöiden taloudelliset ja hallinnolliset asiat. Palveluita taloyhtiöille mm. kirjapidot, tilinpäätökset, vuokranvalvonta, vastikelaskelmat. Isännöitsijänä Aune Väinämö. Ota yhteyttä.

Palvelu:taloyhtiöiden isännöinti, Isännöintitoimisto, Isännöinti, Isännöintipalvelu
 
 

Tili- ja isännöintipalvelut L&M Oy - Disponent- och bokföringstjänst L&M Ab VAASA

Tilitoimisto, isännöintitoimisto

Yritys on perustettu vuonna 2010. Palvelua saa kahdella kielellä, sekä suomeksi että ruotsiksi. Tapio Lehtimäki hoitaa isännöintiasiat. Tilipalveluiden osalta teitä palvelee Kristina Myllyviita. Kasvava yritys mielenkiintoisella alalla! Företaget är grundat 2010. Vi betjänar på de båda inhemska språken. Tapio Lehtimäki fungerar som Disponent Kristina Myllyviita sköter bokföring och fakturering Ett växande företag i en intressant bransch!

Hakusana: Isännöintipalvelut, Isännöintitoimisto
 
 

TempNor Group Oy TORNIO

Isännöintiä, henkilöstöpalveluja, työvoiman vuokrausta, kiinteistönvälitystä

TempNor Group Oy on pohjois-suomalainen yritys, joka on erikoistunut henkilöstöpalveluiden ja kiinteistöpalveluiden tuottamiseen Suomessa ja Pohjoismaissa. TempNor Group Oy:n toimialat ovat henkilöstö-, kiinteistö- ja rakennuspalvelut. Nämä kaikki palvelut saatte käyttöönne saman katon alta. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:isännöintitoimisto
 
 

Awecat TURKU

Isännöitsijä

Isännöitsijän tehtäviä olen hoitanut viimeiset kymmenen vuotta ja minulla on kokemusta sekä kerrostalo- että rivitaloisännöinnistä. Palveluihini kuuluvat isännöinti, kirjanpito ja koko taloushallinto. Käytössäni on kaikki nykyaikaiset atk-pohjaiset taloushallinnon työkalut ja sähköinen viestintä. Erityisen tärkeänä pidän osakkaiden ja asukkaiden edun ajamista kaikessa toiminnassa.

Palvelu: isännöitsijätoimisto, isännöintiä
 
 

Tmi Kiinteistö-Jakola KUKKILA

Isännöintiä

Tarjoamme isännöintitoimiston palveluja 15v. alan kokemuksella kilpailukykyisin hinnoin. Allekirjoitamme alalla korostetun ajatuksen kiinteistövarallisuuden, kiinteistöjen, hyvästä huolenpidosta, painotus tavassamme työskennellä on myös ajatus Ihmisestä; asumassa, omistamassa ja palvelujen kohteena. Katso lisätietoa kotisivulinkin kautta!

Palvelu:isännöinti, isännöinti hollola, isännöintipalvelut
 
 

Tmi Neliöville - Isännöinti Hämeenlinna HÄMEENLINNA

Isännöintitoimisto

Isännöinti Hämeenlinna - Tmi Neliöville on Ville Vihriälän vuonna 2011 perustama laadukas isännöintipalvelujen tarjoaja Hämeenlinnassa. Tarjoamme kattavat isännöintipalvelut kaikenkokoisille taloyhtiöille. Tutustu tarjotaamme ja ota yhteyttä, kun tarvitset joustavaa palvelua Hämeenlinnassa ja lähialueilla.

Hakusana:isännöinti, isännöinti hämeenlinna
 

Muuta hakua

Isännöintiä:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus