:

Isännöintiä

Isännöinti · isännöintiä · isännöinnit

Hakuehdolla isännöintiä löytyi yhteensä 1069 yritystä. Tulokset 101—120:

 

Tmi Neliöville - Isännöinti Hämeenlinna HÄMEENLINNA

Isännöintitoimisto

Isännöinti Hämeenlinna - Tmi Neliöville on Ville Vihriälän vuonna 2011 perustama laadukas isännöintipalvelujen tarjoaja Hämeenlinnassa. Tarjoamme kattavat isännöintipalvelut kaikenkokoisille taloyhtiöille. Tutustu tarjotaamme ja ota yhteyttä, kun tarvitset joustavaa palvelua Hämeenlinnassa ja lähialueilla.

Hakusana:isännöinti, isännöinti hämeenlinna
 
 

Talotili OULU

Tilitoimisto, kirjanpitoa

Talotili Oy kuuluu Kiinteistö Tahkola konserniin toiminta-ajatuksena palvella pieniä talon-yhtiöitä. Tarjoamme laadukasta ja kustannustehokasta kirjanpito- ja isännöintipakettia pienille taloyhtiöille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: info@talotilioy.fi tai 0207 488 361.

Hakusana:isännöinti Oulu, pienen taloyhtiön isännöinti Oulu
 
 

Jyvässeudun TK-Isännöinti Oy TIKKAKOSKI

Isännöintitoimisto, isännöintipalveluja

Yrityksen toiminta on palvella asiakkaita asiakkaiden tarpeiden ja tilanteiden mukaisesti. Erikoisosaamisena on uudistaloyhtiöiden rakennusaikainen hallinnollinen ja tekninen hoito, yhtiön vastaanotto sekä takuuajan hallinnollinen ja tekninen isännöinti. Lisäksi pientaloyhtiöille on olemassa oma ns. pientalo-isännöintipalvelupaketti, joka soveltuu erinomaisesti mm. n. 5-8 huoneistoa käsittäville rivitaloyhtiöille.

 
 

PRV Isännöinti PORI

Isännöintipalveluja, talonmiespalveluita

PRV Isännöinti on isännöintitoimisto, jonka tarjoamat talonmies- ja isännöintipalvelut ovat laadukkaita. Tarjoamme laadukkaita palvelujamme sekä yksityis- että yritysasukkaille Porin lähialueilla.

Palvelu:isännöintipalvelu
 
 

Oulun Isännöitsijät Oy KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Isännöintipalveluja

Oulun Isännöitsijät - asuin- ja liikekiinteistöjen isännöintipalvelut. Tarjoamme huolehtivaa ja edistyksellistä isännöintiä Oulun ja Pohjois-Suomen alueella. Takaamme talo- ja kiinteistöyhtiöille ammattitaitoisen, laadukkaan ja luotettavan isännöintipalvelun. Asiakaslähtöisen toimintatapamme mukaisesti meidät tavoitat aina tarvittaessa. Olemme Isännöintiliiton jäsenyritys. Hoidamme yhtiönne asiat asianmukaisesti ammattitaidolla, viivytyksettä.

 
 

Isännöitsijätoimisto Terasti Oy ESPOO

Isännöintitoimisto

Isännöitsijätoimisto Terasti Oy on perustajaosakkaiden pyörittämä isännöitsijä toimisto, joka jatkaa Teuvo ja Pirkko Korhosen vuonna 1998 aloittaman isännöitsijätoimisto Citypolin laadukasta toimintaa. Asiakaskunta on valikoitu pääkaupunkiseudun asunto-osakeyhtiöistä, ja tukikohtana on yhtiön omistama liiketila Espoon keskuksessa.

Hakusana:isännöinti, isännöintitoimisto
 
 

Financin Yrityspalvelut Oy PORI

Tilitoimisto, isännöintitoimisto

Financin Yrityspalvelut Oy tarjoaa laadukkaita isännöinti- ja tilitoimistopalveluita Porissa ja sen lähiseuduilla.

Palvelu:Isännöintitoimisto, Isännöintipalvelut, Isännöintipalvelu, Isännöinti
 
 

Isännöintipalvelut BS Oy VAASA

Isännöintitoimisto, kiinteistönhoitoa

Täyden palvelun isännöintipalvelut pienille ja keskisuurille taloyhtiöille. Autamme niin talous-, hallinto- kuin teknisissä haasteissa. Suunnittelemme työt taloyhtiön huoltokirjan tavoitteen mukaan. Palvelemme kiinteistönhoidon tehtävissä. Haluamme olla mukana kasvattamassa taloyhtiön omaisuuden arvoa ja asukkaiden asumisviihtyisyyttä. Välitämme vuokra-asuntoja ja hoidamme asiakkaidemme muuttoja. Noudatamme alan eettisiä ohjeita. Mikään työ ei ole meille liian pieni!

Palvelu:isännöintipalvelut, isännöinti
 
 

Isännöintipalvelu Hanhisalo OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Isännöitsijä, isännöintiä

Isännöintipalvelu Hanhisalo - Toiminta perustuu yli 30 vuoden isännöintikokemukseen. Vuosikymmenien varrella tasokkaan huolenpidon ovat saaneet niin rivi- ja kerrostalot kuin vaativat virasto- ja liikekiinteistötkin. Vahva kiinteistöhuollon organisoinnin ja toimintatapojen tuntemus antaa asiakkaillemme lisäetua ko. palveluiden hankinnassa ja valvonnassa. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää! Toimisto avoinna arkisin 8-16.

Hakusana:Pohjois-Suomen Isännöintipalvelu Oy, isännöintitoimisto, Isännöintipalvelu Erkki Hanhisalo, isännöintipalvelut, isännöitsijätoimisto, isännöinti
Yhteystiedot: Isännöintipalvelu Hanhisalo
020 778 0740

 
 

Pernon Huolto Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Isännöintitoimisto, isännöintiä, kiinteistönhoitoa

Vaikuta oman alueesi kehitykseen ja toimintaan.Vuonna 1978 perustettu Pernon Huolto Oy on taloyhtiöiden yhteisesti omistama huoltoyhtiö,joka tarjoaa kiinteistöhuolto-, isännöinti- ja siivouspalveluja Turun alueen taloyhtiöille. Jokaisella taloyhtiöllä on aluetta hoitava kiinteistön huoltomies. Tilaukset tehdään suoraan huoltomiehelle tai isännöitsijälle. Isännöitsijä Hannu Bildon työnkuvaansa kuuluu isännöinti, työnjohto,isännöitsijän todistukset, talonkirjaotteet, muutto- ja lähtöilmoitukset

Palvelu:isännöintipalvelut
 
 

Kurkimäen Huolto Oy HELSINKI

Isännöintitoimisto, kiinteistönhuoltoa, kiinteistönhoitoa

Kurkimäen Huolto Oy, HELSINKI - Kiinteistönhoitoa - Kurkimäen Huolto Oy on osakasyhtiöidensä omistama kiinteistönhoitoa ja isännöintipalvelua tuottava yritys. Päivystämme 24h/vrk, vuoden jokaisena päivänä. Ota siis yhteyttä, jos yhtiössä tulvii tai palaa, sinulla on avain hukassa ja kotiin pitäisi päästä tai yhtiössä tapahtuu jotain mistä meidän olisi hyvä tietää. Annamme ensiavun ja järjestämme korjaukset välittömästi arjen tultua

Palvelu:isännöintipalvelut, isännöinti
 
 

Kausalan Laskenta Oy KAUSALA

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Kausalan Laskenta Oy on täyden palvelun tilitoimisto, joka palvelee niin yritys-, yksityis- kuin maatalouden asiakkaita kirjanpito-, palkanlaskenta-, isännöintipalvelu- ja konsultointiasioissa sekä taloyhtiöiden kirjanpidot.

Palvelu:isännöitsijätoimisto, isännöinti
 
 

Isännöinti K. Könönen SAVONLINNA

Isännöintiä, kiinteistönhoitoa

sännöintipalvelu Talokirjaotteet Energiatodistukset

Palvelu:isännöinti
 
 

L.E.-Tilipalvelu Tmi Leena Enqvist PIIKKIÖ

Kauppakamarin jäsen

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Osaava tili- ja isännöintitoimisto Varsinais-Suomen alueella!

Hakusana:isännöintitoimisto, isännöintipalvelut
 
 

Mikkelin kaupunki - Tilahallinto MIKKELI

Julkisia palveluita

Tilahallintoyksikkö vastaa konsernin toimitilojen vuokraamisesta, tilahankkeiden toteutuksesta, tilojen hankkimisesta ja myynnistä, kiinteistöjen ylläpidosta ja puhtaudesta sekä kiinteistöjen omistamiseen liittyvistä hallinnollisista tehtävistä.

Yhteystiedot: Kaupungin omistamien asuntojen isännöinti, Isännöitsijä Esko Tuhkalainen
(015) 194 2185, 044 794 2185

 
 

Uniko - Isännöintipalvelut Oy - Isännöinti Turku TURKU

Isännöintiä

Isännöinti Turku - Olemme uuden ajan isännöintitoimisto Turussa. Toimimme Turun lisäksi Rymättylässä, Raisiossa ja Paimiossa.

Hakusana:isännöinti, isännöinti Turku
 
 
 
 

M3 Kiinteistö ja Isännöinti Oy RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Isännöintitoimisto

M3 Kiinteistö ja Isännöinti Oy on erikoistunut liikekiinteistöjen kiinteistöhuoltoon Raisiossa. Toimintamme on keskittynyt tekniseen isännöintiin, urakka- ja projektivalvontaan sekä kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen ja energiakustannusten alentamiseen. Hoidamme liikekiinteistöjen huoltoon ja muutostöihin liittyviä tehtäviä korkeatasoisesti, kokemuksella ja ammattitaidolla.

Palvelu:Tekninen isännöinti
Hakusana:isännöintipalvelut
Yhteystiedot: M3 Kiinteistö ja Isännöinti Ky, PÄIVYSTYS 24 h/vrk
0440 899 112

M3 Kiinteistö ja Isännöinti Ky - Isännöitsijä, Jan Stenlund
0440 899 112

 

Muuta hakua

Isännöintiä:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus