:

It-ala

It-ala

Hakuehdolla it-ala löytyi yhteensä 35 yritystä. Tulokset 1—20:

Kahdeksas Kanava Oy NAANTALI

Atk-konsultointeja, it-ala, atk-ala, it-konsultointia, it-palveluita, it-sovelluksia, pilvipalveluita

Kahdeksas Kanava Oy tarjoaa ratkaisuja tietotekniikan parempaan hyödyntämiseen. Tarjoamme ohjelmistoja erityisesti teollisuuden, logistiikan ja turva- sekä pelastustoimialojen vaativaan ammattikäyttöön. Monipuoliset ohjelmistomme koostuvat moduuleista, joista valitsemalla saadaan toimivat ratkaisut niin kaluston- ja resurssienhallinnan kuin tarkastus-, huolto- ja vuokraamotoiminnan tarpeisiin. Ratkaisut ovat liitettävissä mm. paikkatietoon ja kaluston seurantaan.

 
 

Net Man Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

It-ala, tietoturvapalveluita

Net Man on valintasi, kun kaipaat liiketoimintaasi ymmärtävää asiantuntijaa kehittämään, johtamaan ja tehostamaan tietohallintoasi. Net Manin palvelu pohjautuu huippuosaamiseen: työntekijät, työkalut ja järjestelmät ovat kaikki alan kärkeä. Niiden toiminta on hioutunut vuosien kokemuksen ansiosta asiakasta hyödyttäviksi ennakoiviksi palveluprosesseiksi. Palvelumme ovat tarkoitettu niin isolle kuin pienellekin yritykselle ja ne joustavat asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

 
 

Tmi Iin Mikrotuki II

Suomen Yrittäjien jäsen

It-ala, tietotekniikka, it-palveluita

Iin Mikrotuki, laadukas IT-tuki yrityksille, yhteisöille ja yksityisille. Tilaa tietokonetuki kun tietokoneen yhteydet hidastelevat, tarvitset varmuuskopiointia, ohjelmistojen asennusta, virustorjuntaa tai tietokoneohjelmien käytönopastusta. Tarjoamme atk-laitteistojen asennusta, huoltoa ja suunnittelua. Huolehdimme asiakkaan tietoturvasta. Kotikäynnit ja puhelintuki. Tietokonetuki, tietokonehuolto, laiteasennus, tietokoneiden korjaus ja arviot Ii, Kuivaniemi, Haukipudas Oulu -alue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

It-ala:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus