:

Itsehoitolääkkeet

Itsehoitolääkkeet

Hakuehdolla itsehoitolääkkeet löytyi yhteensä 64 yritystä. Tulokset 1—20:

Kontio Apteekki KOTKA

Apteekki

Tervetuloa Kontio Apteekkiin, kaikki apteekkipalvelut ja tuotteet löydät meiltä, teemme myös Laiva-apteekkitarkastuksia.

Tuote:itsehoitolääkkeet
 

Algol Pharma Oy ESPOO

Lääkkeitä, terveydenhuoltoalan tuotteita

Algol Pharma on kansainvälinen terveydenhuoltoalan myynti- ja markkinointiyritys, jonka liiketoiminntakonseptin palvelumuotoja ovat mm. : - Lääkkeiden ja itsehoitotuotteiden maahantuonti ja jakelu - Reseptilääkkeiden, itsehoitolääkkeiden, sairaalavalmisteiden sekä vapaakaupan tuotteiden myynti ja markkinointi

Palvelu:itsehoitolääkkeet
 
 

Medi Apteekki PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Medi Apteekki Pietarsaari- luotettavaa ja ystävällistä apteekkipalvelua keskeisellä paikalla, Koulukadulla, Prisman kauppakeskuksen yhteydessä. Kattava valikoima, myös verkossa! Verkkoapteekissamme www.mediapteekki.fi asiointi on helppoa ja vaivatonta. Verkko-ostoksillesi voit valita haluatko tilauksesi suoraan kotiin, postiin tai SmartPost-automaattiin. Tervetuloa asioimaan ja tutustumaan verkkokauppaamme!

Hakusana:itsehoitolääkkeet
 

Etelä-Kaarelan Apteekki HELSINKI

Apteekki, apotek

OmaPLUSapteekkiketjuun kuuluva Etelä-Kaarelan apteekki sijaitee Kannelmäen ostoskeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Autoilijoille runsaasti maksutonta parkkitilaa apteekin vieressä. TERVETULOA LÄHIAPTEEKKIISI!!

Palvelu:itsehoitolääkkeet
 

Parikkalan 1. apteekki PARIKKALA

Apteekki

Parikkalan 1.Apteekki on palveleva ja asiantunteva lääkkeiden vähittäiskauppa. Valikoimamme käsittää itsehoito- ja reseptilääkkeitä sekä ravintolisiä, rohdosvalmisteita, luontais-, ihonhoito- ja hygieniatuotteita, sidetarpeita ja apteekkikosmetiikkaa. Saaren Apteekki palvelee osoitteessa Akapohjantie 6 C 4 59510 Saari sekä palvelupisteemme sijaitsee Uukuniemellä Osuuspankin tiloissa osoitteessa Niukkalantie 1465,59720 Uukuniemi. Lisätietoa kotisivuiltamme. Tervetuloa.

Palvelu:Itsehoitolääkkeet
 

Sörnäisten apteekki HELSINKI

Apteekki

Apteekimme sijaitsee Sörnäisten metroaseman välittömässä läheisyydessä. Hämeentiellä vastapäätä apteekkia ovat sekä raitiovaunu- että bussipysäkit. Apteekin edessä pysähtyvät myös Vantaalle menevät bussit. Katso kulkuyhteydet osoitteesta www.hsl.fi.

Palvelu:Itsehoitolääkkeet
 

Tesoman apteekki TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, apteekki, kosmetiikka

Voit tehdä ostoksesi verkkokaupassamme myös reseptilääkkeet osoitteesta https://tampereen-tesoman-apteekki.eapteekki.fi (aktiivilinkki yhteystiedoissa). Ostoksesi noudettavissa Tesoman tai Villilän apteekeista. Voimme toimittaa paketit suoraan kotiin tai lähimpään Postiin. Apteekeistamme löydätte laajan valikoiman laadukasta, tutkittua ja hinnaltaan kilpailukykyistä apteekkikosmetiikkaa. Valikoimastamme löytyy myös hypoallergeenisia, hajusteettomia tuotteita allergikoille ja herkkäihoisille.

Palvelu:itsehoitolääkkeet
 

Oulun III Hansa Apteekki OULU

Apteekki

Oulun Hansa Apteekki palvelee arkisin klo 8-21 Limingantullin Prismassa, viikonloppuisin olemme avoinna: la klo 8-18 ja su klo 12-21. Apteekissamme on ajankohtaisten kausituotteiden lisäksi paljon erilaisia tarjoustuotteita ja mm. S-etukorttitarjouksia. Lääke- ja muut apteekkiasiat voi hoitaa kätevästi kauppareissulla ilman pitkiä jonotusaikoja. Apteekkituotteita suoraan kotiisi nettiapteekistamme. Tutustu apteekkimme kauneushoitolapalveluihin. Lämpimästi tervetuloa asiakasmieliseen apteekkiin!

Tuote:itsehoitolääke, vitamiinit, haavanhoito, ihonhoito
 

Hansa-Apteekki KOUVOLA

Apteekki

Hansa-Apteekki palvelee Kouvolan ydinkeskustassa, Hansakeskuksessa ma-pe 8-19, la 8-15. Päivystysviikonloppuina 8-18 ja su 10-18, päivystämme joka kolmas viikonloppu. Tarkista päivystysajat verkkosivulinkistä. Olemme esteetön apteekki, apteekkiimme pääsee sekä Hansakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta että Keskikadulta. Pysäköintitilaa Hansakeskuksen parkkihallissa ja kadulta apteekin edestä. Tervetuloa!

Palvelu:itsehoitolääkkeet
 

Kuopion Ensimmäinen Apteekki KUOPIO

Apteekki

Kuopion Ensimmäinen Apteekki on tarjonnut laadukasta ja asiantuntevaa palvelua jo vuodesta 1777. Tervetuloa asioimaan Vuorikatu 22:ssa, jonne on esteetön kulku niin lastenrattailla kuin pyörätuolillakin. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee ja neuvoo mielellään kaikissa apteekkiasioissa. Apteekkimme avoinna ma-pe 8-20, la 9-17 ja su päivystämme 12-16. Palvelemme myös Jynkässä, Soikkokuja 12, ark. 8-18.

Palvelu:itsehoitolääkkeet
 
 

Haka-Apteekki TAMPERE

Kauppakamarin jäsenS-ryhmän jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Haka-apteekki sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Sammonkadun Prisman yhteydessä. Pysäköintitilaa on paljon. Meille on helppo tulla niin ostoskärryjen, lastenvaunujen kuin pyörätuolin kanssa. Meiltä saat myöskin bonusta reseptivapaista lääkkeistä. Apteekistamme löytyy jokaiselle ihotyypille sopivat, laadukkaat ja turvalliset kosmetiikkatuotteet. Kosmetologimme auttaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa. Valikoimaamme kuuluu mm. Aco, Avene, Eucerin, Favora ja Vichy.

Tuote:itsehoitolääkkeet
 
 

Laitilan Ykkösapteekki LAITILA

Apteekki

Meillä hoidat kaikki lääkkeisiin liittyvät asiasi vaivattomasti - olipa kyseessä reseptien uusinta, lääkkeiden yhteensopivuuden arviointi tai lääkekorvauksiin liittyvät seikat. Henkilökuntamme antaa mielellään lääkkeiden käyttöön liittyvää opastusta parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Tutustu tarkemmin apteekkipalveluihin nettisivuillamme ja ota yhteyttä!

Hakusana:itsehoitolääke
 
 

Linnainmaan Apteekki TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Linnainmaan Apteekki palvelee arkisin 9-20, La 9–17 ja Su 12–16. Meillä saatte henkilökohtaista neuvontaa terveydenhoitoon ja lääkkeisiin liittyvissä asioissa. Tervetuloa asioimaan mukavasti avariin tiloihimme Linnainmaan Koilliskeskuksen Citymarkettiin. Palveluihimme kuuluu myös Nettiapteekki, johon pääsee kotisivulinkin kautta.

Palvelu:Itsehoitolääkkeet
 
 

Haminan Keskus-Apteekki HAMINA

Apteekki

Haminan Keskus-Apteekki on Suomen kolmanneksi vanhin apteekki. Tarjoamme laajat apteekkipalvelut. Asiantunteva henkilökunta auttaa aina aptekkiasioissa. Erikoisosaamiseemme kuuluvat astma, diabetes ja sydänsairaudet. Apteekkimmme on tilava ja moderni. Tervetuloa palvelevaan Avain-apteekkiin!

Palvelu:itsehoitolääke
 
 

Kirjavantolpan apteekki HYVINKÄÄ

Apteekki

Apteekissamme Sinua palvelevat lääkealan ammattilaiset. Apteekkarin lisäksi apunasi ovat proviisori, farmaseutit, lääketyöntekijät, apteekkimerkonomi, sairaanhoitaja, bioanalyytikko ja homeopaatti. Apteekkimme työntekijät vastaavat asiakkaiden neuvonnasta, asiakaspalvelusta ja lääkejakelusta. Runsaasti ilmaista pysäköinti tilaa apteekin edessä. Tervetuloa!

Hakusana:itsehoitolääkkeet
 
 

Näsin apteekki PORVOO

Apteekki, kauneudenhoitotuotteita

Asiakaslähtöisyys on apteekkimme tärkein arvo. Panostamme ystävälliseen, osaavaan ja nopeaan asiakaspalveluun. Edustamme mm. seuraavia tuotteita Aco, Vichy, Widmer, Uriage, Eila Hellgren, Decubal, Favora, Sebamed, Dr. Hauscha ym.

Hakusana:itsehoitolääkkeet
 
 

Pasilan Apteekki HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki, kauneudenhoitotuotteita, luontaistuotteita

Jaamme asiakkaan lääkkeet valmiiksi päiväannoksiksi ja kokonaislääkitys tarkistetaan lääkärin kanssa. Pasilan apteekki palvelee sinua Pasilan juna-asemalla. Palvelemme seuraavasti: ma-pe 7.30-19.00 må-fr 7.30-19.00 mon-fri 7.30-19.00 la 10.00-16.00 lö 10.00 -16.00 sat 10.00-16.00 Tervetuloa!

Palvelu:itsehoitolääkkeet
 
 

Apteekki Medena HELSINKI

Apteekki

Sijaitsemme Itiksen kauppakeskuksessa. Olemme keskellä kauppakeskusta, Bulevardi-käytävän pohjakerroksessa. Löydät meidät Anttilan ja Stockmannin tavaratalojen alapuolelta, Stockmann Herkun ja Eurokankaan vierestä. Valikoimamme on entistäkin laajempi. Tervetuloa Reseptit toimitamme ns. suoratoimituspisteissä, joissa saat henkilökohtaista palvelua ja opastusta lääkkeiden käytössä. Reseptiostoksesi voit maksaa suoraan palvelupisteissä.

Hakusana:itsehoitolääkkeet
 
 

Apteekki Karisma LAHTI

Apteekki, kosmetiikka

Apteekki Karismasta asiantuntevaa asiakaspalvelua ja olemme mielellämme apunasi kaikissa lääkehoitoon ja lääkkeisiin liittyvissä kysymyksissä. Laajentuneesta itsehoitotuotteiden valikoimasta autamme löytämään sinulle sopivimman vaihtoehdon. Aukioloaika ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-18, Tervetuloa.

Palvelu:itsehoitolääkkeet
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus