:

Itsepalvelupesulat

Itsepalvelupesula · itsepalvelupesulat · itsepalvelupesuloita

Hakuehdolla itsepalvelupesulat löytyi yhteensä 17 yritystä.

Kuljetusliike Rahikkala Oy JYVÄSKYLÄ

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta, maarakennusta

Kuljetusliike Rahikkala Oy - Kuljetukset, maanrakennustyöt, nosturiautokuljetukset ja trukkipalvelut kaiken kattavasti Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Toimintavarmuutemme ja palvelumme laatu perustuu yli neljän vuosikymmenen kokemukseen sekä tarkkaan toiminnanvalvontaan. Sopimusajot. Lumenajo ja kuormaus talvisin. Toimimme pääsääntöisesti sopimusasiakkaidemme kanssa, mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita mahdollisuuksien mukaan.

Palvelu:raskaan kaluston itsepalvelupesula
 

Raitteri Oy - Teboil Ylöjärvi YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Huoltoasema, lounaspaikka, autopesu

Ylöjärven Teboil on täyden palvelun huoltoasema Ylöjärven kaupungissa. Myymälämme on monipuolinen ostopaikka kaikille tienkäyttäjille. Valikoimistamme löydät erilaiset auton hoitoon ja huoltoon tarvittavat tuotteet, vapaa-ajan tuotteet, päivittäistavarat ja nestekaasun. Veikkauspisteestämme on tullut keskeinen veikkaajien paikka. Onni on myös suosinut! Myymälämme on monipuolinen ja luotettava kodin täydennysostopaikka. Saman katon alta löytyvät myös Rolls, Kotipizza. Tervetuloa!

Palvelu:itsepalvelupesula
 

Pesutupa Mikkelin Pyykkärit Oy MIKKELI

Pesula, mattopesula

Mikkelin Pyykkärit Oy - Itsepalvelupesula sekä palvelupesula vuodesta 1992 Pankkotiellä, Tuskussa. Tule pesemään tai tuo meille pestäväksi matot, tekstiilit, petauspatjat, peitot, tyynyt, pyyhkeet, työhaalarit ym. Pesemme palvelupesuna käytävänmatot, bukleematot, polypropyleenimatot, plyysimatot sekä nukkamatot tasopesuna. Varaa aika itsepalvelupesulle tai tilaa pesu numerosta 015–211883, niin noudamme pestävät kotiovelta tai työpaikaltasi ja palautamme puhtaana takaisin.

Hakusana:itsepalvelupesula
 

Porvoon Pesuparatiisi PORVOO

Pesula, siivouspalveluita

Monipuolista siivous-, kotihoito- ja pesulapalvelua Porvoon Kevätkummussa. Meidän kautta saat kaikkien kodin tekstiilien, mattojen ja työvaatteiden pesun palveluna tai voit varata koneen ja peset pyykkisi/mattosi itse edullisemmmin. Teemme myös ammattitaidolla siivous-ja asiointipalveluja. Palvelumme tarjoaa kodin ja yrityksen tilat siistiksi ja pyykit puhtaaksi. Palvelemme sekä yrityksiä että kotitalouksia. Tarjoamme palvelukokonaisuuden asiakkaalle tarpeen mukaan.

Palvelu:itsepalvelupesulat
 
 

Itsepalvelupesula Pyykkisatama Oy KUOPIO

Pesula

Pesula Pyykkisatamassa voit joko pesettää tai pestä itse asiantuntevan henkilökuntamme opastuksella. Meillä on käytössa kolme eri kokoa olevia pesukoneita 23kg,15kg ja 7kg. Noudamme, pesemme ja palautamme tekstiilisi, kuljetuspalvelu käytössäsi!

Palvelu:itsepalvelupesula
 
 

Espoon Mattopesu ESPOO

Mattopesula, pesulapalveluja

Espoon Mattopesu - Mattojen ja kodin tekstiilien pesut ja puhdistukset vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Meillä myös itsepalvelumahdollisuus eli voit halutessasi pestä myös itse, jolloin säästät hieman kustannuksissa. Mattojen lisäksi pesemme kodin suuret tekstiilit; vuodevaatteet, petauspatjat, tyynyt, päiväpeitot ja ryijyt. Mikäli mattosi tarvitsee huoltoa, me tarjoamme myös mattojen korjauspalvelun sekä noutopalvelun. Avoinna ma-pe 9-20, la 9-15. Soita 09 8813881 ja kysy lisää!

Palvelu:itsepalvelupesula
 
 

Korson Pesu Ky VANTAA

Pesula

Korson Pesu Ky tarjoaa luotettavaa ja laadukasta pesulapalvelua Vantaalla. Korson Myyntikeskuksessa oleva pesula on toiminut jo vuodesta 1967. Jatkamme perinteitä ja tarjoamme pesulapalvelua niin yritys- kuin yksityisasiakkaille sekä arkeen että juhlaan. Tutustu palveluihin kotisivuillamme ja ota yhteyttä!

Hakusana: itsepalvelupesula
 
 

Pesula Easy Wash HELSINKI

Pesula

Pesula Easy Wash sijaitsee Helsingin Töölössä kirjaston ja naistensairaalan välissä. Tarjoamme monipuoliset pesulapalvelut yli 20 vuoden kokemuksella. Pesula on joko palveleva tai itsepalvelupesula tarpeesi mukaan. Hoidamme ammattitaitoisesti mattojen, liinavaatteiden, petauspatjojen, paitojen, verhojen ja muun pikkupyykin pesun. Tarjoamme myös pyykkien kuljetuspalvelun.

Hakusana: itsepalvelupesula
 
 

24 Pesula Oy KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Itsepalvelupesula

 
 

24 Pesula HÄMEENLINNA

Itsepalvelupesula

 
 

Prorec Oy HELSINKI

Pesulapalveluja

 

Muuta hakua

Itsepalvelupesulat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus