:

Jäähallit

Jäähalli · jäähallit · jäähalleja

Hakuehdolla jäähallit löytyi yhteensä 103 yritystä. Tulokset 1—20:

Oulun Kärpät Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Jäähalli, ravintola, urheiluseura, urheilua, urheiluseuratoimintaa, halleja

Oulun Kärpät on seura, joka tarjoaa kannattajilleen, yhteistyökumppaneilleen ja sidosryhmilleen huikeita elämyksiä sekä näkyvyyttä huippu-urheilun parissa. Kärpät kantaa vastuuta myös Pohjois-Suomen juniorijääkiekkoilusta Kärppä-Säätiön toiminnan kautta. Säätiö tukee taloudellisesti oululaista ja pohjoissuomalaista juniorijääkiekkoilua ja sen junioritoimintaa. Tämä luo parhaat mahdolliset menestymisen edellytykset tukemalla junioreiden kasvua ja kehitystä.

 

Ahmat Ry HAUKIPUDAS

Urheiluhalli, urheiluseura, urheiluseuratoimintaa

Haukiputaan Ahmat on haukiputaalainen vuonna 1956 perustettu jääkiekkoseura.Seuralla on edustusjoukkue ja juniorit b-junioreista luistelukouluun.Jäähallissa on kahvio,sauna- ja kokoustilat.

Aihepiiri:Jäähalli
 
 

Oy Turkuhalli - Åbohallen Ab TURKU

Urheiluhalli, jäähalli

Turkuhalli on useimmille tuttu suurista yleisötilaisuuksista, mutta palveluihimme kuuluu myös paljon muuta, kokoustiloja, aitioita, jääaikaa, kalusteita. Kaikkea tätä tarjoamme niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Turkuhalli on monitoimiareena, joka muuntautuu tilaisuudesta toiseen joustavasti ja nopeasti. Turkuhallin moni-ilmeinen ravintolamaailma luo upeat puitteet konsertti-iltaa tai jääkiekko-ottelua täydentämään. Kaikista ravintoloistamme voit myös seurata areenan tapahtumia.

 
 

Perämeren Jäähalli Oy KEMI

Luistelukenttä, urheilua, liikuntapalveluja

Perämeren jäähalli sijaitseee Kemin Jungossa. Jäähalli soveltuu erinomaisesti jääurheiluun, jääkiekosta aina taitoiluisteluun. Jääaikojen vuokraus urheiluseuroille, yrityksille sekä yksityis käyttäjille. Jääurheilun merkeissä hoidetulla kentällä viihtyvät päiväkodit, koulut sekä paikalliset joukkueet ja harrastajat. Tiloissamme toimii kahvio ja vuokrattavana tilava 30 hengen kokoustila ja saunatilat. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot: Perämeren Jäähalli, Toimisto
016 250 749, 040 515 4618

 
 

Espoon Kiekkoilun Tuki ry ESPOO

Järjestö

Espoon Kiekkoilun Tuki Ry:llä jäähallit Matinkylän, Laaksolahden ja Espoonlahden urheilupuistoissa, juniori- ja harrastejääkiekkoiluun. Vuonna 2009 valmistuu Leppävaaran urheilupuisto.

Palvelu:jäähalli
 
 

Chiefs ry TURKU

Urheiluseura

Opiskeletko Turussa korkeakoulussa ja laadukas jääkiekon harrastaminen opiskeluiden ohella kiinnostaa? Chiefsien toiminnan perusajatuksena on alusta alkaen ollut tarjota Turussa opiskeleville korkeakouluopiskelijoille mahdollisuus jatkaa jääkiekkoharrastusta kunkin pelaajan tilanteeseen sopivalla sitoutumisasteella ja opiskelijan budjettiin sopivin kustannuksin. Tällä hetkellä pelaamme II-divarissa. Tervetuloa mukaan Chiefsin toimintaan!

Hakusana:Kupittaan jäähalli
 
 

Oulun kaupunki - Raksilan liikuntapuisto

Liikuntapaikka

Palvelu:Jäähallit
Yhteystiedot: Oulun jäähalli
044 703 8072

 
 

Ylivieskan kaupunki - Liikuntakeskus YLIVIESKA

Liikuntapalveluja

Yhteystiedot: Jäähallin toimisto
(08)4294263

Jäähallin toimitsija-aitio
(08)4294264

 
 

Kuusamon kaupunki - Liikuntakeskus KUUSAMO

Liikuntapaikka, liikuntapalveluja

Yhteystiedot: Jäähalli, Ottelu- ja tapahtumavaraukset
040 860 8721

 

Muuta hakua

Jäähallit:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus