:

Järjestöt 03

Järjestöt 03

Hakuehdolla järjestöt 03 löytyi yhteensä 94 yritystä. Tulokset 1—20:

Tampereen kauppakamari TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Elinkeinoelämän järjestö

Tampereen kauppakamari on aktiivinen pirkanmaalainen vaikuttaja, joka keskittyy edunvalvonnassaan elinkeinoelämän toimintaedellytysten kehittämiseen. Työssä korostuu vahva alueellinen rooli. Tampereen kauppakamari on ainut itsenäisesti toimiva, koko Pirkanmaan elinkeinoelämän etuja ajava organisaatio. Keskeisimpiä edunvalvonnan työkaluja ovat esimerkiksi vaikuttamissuunnitelma, valiokuntatyöskentely ja erilaiset selvitykset ja julkaisut.

 

Pirkanmaan Yrittäjät Ry TAMPERE

Elinkeinoelämän järjestö

Pirkanmaan Yrittäjät ry on maakunnan pienten ja keskisuurten yritysten sekä yrittäjien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistoimintajärjestö.

 

Nekalan - Koivistonkylän Yrittäjät ry TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Järjestö

Yrittäjämme ovat omista tarpeistaan ja omalla rahoituksellaan muodostaneet itsenäisen välineen asioidensa ajamiseksi; paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. OLEMME AKTIIVISIA - järjestämään jäsenillemme kokous-, koulutus- ja virkistystapahtumia - toimimaan niin, että alueen yrittäjien on helpompi toimia alueellamme Tampereella Nekalassa, Viinikassa, Koivistonkylässä, Lakalaivassa ja Lahdesjärven alueella.

 

Ylöjärven Yrittäjät Ry TAMPERE

Järjestö

Ylöjärven Yrittäjät on Pirkanmaan Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys. Yhdistyksen jäsenmäärä ylittää jo kuudensadan viidenkymmenen ja vauhti tuntuu kiihtyvän jäsenmäärän kasvussa edelleen. Ylöjärven yrittäjät onkin kokonsa puolesta paikkakuntansa merkittävä vaikuttaja Ylöjärven elinkeinoelämässä.

 

Ikaalisten Yrittäjät Ry IKAALINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Elinkeinoelämän järjestö

Ikaalisten Yrittäjät ry on ikaalilaisten yrittäjien ja yksityisessä omistuksessa olevien yritysten yrittäjä- ja elinkeinopoliittinen etujärjestö. Ikaalisten Yrittäjät ry toimii paikallisella tasolla aktiivisesti jäsenyritystensä edunvalvojana, puolestapuhujana, kannustajana ja yhteishengen luojana. Yksi tärkeimmistä tavoitteista on lisätä ikaalislaisten yritysten yhteistoimintaa.

 
 

Pirkanmaan Ammattikorkeakoulun Opiskelijat - Pako Ry TAMPERE

Järjestö

PAKOn toimintasektoreihin kuuluu koulutuspolitiikka (KOPO), sosiaalipolitiikka (SOPO), kansainväliset asiat (KV), ura- ja rekrytointi (URRE), tuutori sekä liikunta- ja vapaa-aika.

 
 

Tampereen Opettajien Ammattiyhdistys Ry TAMPERE

Järjestö

Tampereen opettajien ammattiyhdistys ry (lyhennetään TOAY) on perustettu vuonna 1974. Se on suurin OAJ:n Tampereen paikallisyhdistyksen jäsenyhdistyksistä, joita on yhteensä 16. OAJ:n Tampereen paikallisyhdistyksen jäsenmäärä on noin 3 600. OAJ:n Pirkanmaan alueyhdistys ry kokoaa yhteen kaikki maakunnan opettajaryhmät ja yhdistys edustaa noin 8100 eri koulutusasteen opettajaa varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen Pirkanmaalla.

Palvelu:järjestö
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus