:

Järjestöt

Järjestö · järjestöt · järjestöjä

Hakuehdolla järjestöt löytyi yhteensä 675 yritystä. Tulokset 61—80:

 

Tampereen Opettajien Ammattiyhdistys Ry TAMPERE

Järjestö

Tampereen opettajien ammattiyhdistys ry (lyhennetään TOAY) on perustettu vuonna 1974. Se on suurin OAJ:n Tampereen paikallisyhdistyksen jäsenyhdistyksistä, joita on yhteensä 16. OAJ:n Tampereen paikallisyhdistyksen jäsenmäärä on noin 3 600. OAJ:n Pirkanmaan alueyhdistys ry kokoaa yhteen kaikki maakunnan opettajaryhmät ja yhdistys edustaa noin 8100 eri koulutusasteen opettajaa varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen Pirkanmaalla.

Palvelu:järjestö
 
 

Vuokralaiset VKL ry HELSINKI

Järjestö

Vuokralaisten etuja ja oikeuksia valvova ja edistävä järjestö. Tarjoamme vuokralaisen käyttöön kaiken tietomme vuokralaisena olemisesta. Palvelemme ihmisiä valtakunnallisesti. Kaikille toimijoille avoin kansalaisjärjestö.

 
 

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö - Räddningsbranschens Centralorganisation i Finland ry HELSINKI

Järjestö, yhdistys, pelastustoimintaa

Etelä-Savon Pelastusalan liitto ry on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ry:n (SPEK) jäsen ja alueellinen yhdistys. Sen toimialuetta on Etelä-Savo. Yhdistys on jäsenyhteisöjensä aatteellinen järjestö, jonka toiminnan painopiste on turvallisuuden kehittämisessä ja kouluttamisessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää toiminnastamme!

 
 

Alli Paasikiven Säätiö HELSINKI

Säätiö

Säätiö toimii perheen sosiaalisen turvallisuuden lisäämiseksi yhteiskunnassa sekä kotien aineellisen ja henkisen tason kohottamiseksi. Lisätietoa kotisivuilta!

Hakusana:järjestö
 
 

Lihakeskusliitto Ry / Lihalehti HELSINKI

Aikakauslehtien kustantaja

Lihakeskusliitto ry (LKL) toimii yksityisen liha-alan talous- ja elinkeinopoliittisena edunvalvojana.

Hakusana:järjestö, järjestöt
 
 

Vaara-Karjalan Leader Ry LIEKSA

Järjestö

Alueellinen kehittämisyhdistys. Yhdistyksen toimialueeseen kuuluvat ohjelmakaudella 2014 - 2020 Ilomantsin, Juuan ja Valtimon kunnat sekä Lieksan ja Nurmeksen kaupungit. Toiminnan tavoitteena on oman alueen kehittäminen toimijoita aktivoimalla ja kehittämis- ja yrityshankkeita rahoittamalla. Lisätietoja saat kotisivulinkkimme kautta. Tervetuloa!

 
 

Espoon Kiekkoilun Tuki ry ESPOO

Järjestö

Espoon Kiekkoilun Tuki Ry:llä jäähallit Matinkylän, Laaksolahden ja Espoonlahden urheilupuistoissa, juniori- ja harrastejääkiekkoiluun. Vuonna 2009 valmistuu Leppävaaran urheilupuisto.

 
 

Monika-Naiset liitto ry HELSINKI

Järjestö

Monika Naisten liitto tarjoaa ja kehittää palveluja pari- ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneille maahanmuuttajanaisille ja -lapsille sekä ehkäisee maahanmuuttajanaisten syrjäytymistä ja tukee heidän kotiutumistaan Suomeen. Liitto toimii maahanmuuttajanaisten järjestöjen yhteisenä vaikuttamiskanavana. Palvelemme: arabiaksi, englanniksi, espanjaksi, hindiksi, kurdiksi, kiinaksi, persia, ranskaksi, suomeksi, somaliksi, tagalogiksi, thaiksi, turkiksi, venäjäksi, viroksi ja vietnamiksi.

 
 

Talotekniikkaliitto ry HELSINKI

Elinkeinoelämän järjestö

Työnantaja- ja elinkeinoelämän järjestö.

Hakusana:järjestö
 
 

Helsingin Taiteilijaseura ry / Toimisto HELSINKI

Järjestö

Helsingin Taiteilijaseura on perustettu vuonna 1967 valvomaan ja edistämään kuvataiteilijoiden ammatillisia etuja, sekä kasvattamaan kuvataiteen tuntemusta muun muassa koulutus- ja näyttelytoiminnalla. Julkaisemme valtakunnallista Galleriaopasta kaksi kertaa vuodessa.

 
 

Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry ESPOO

Kansalaisjärjestö

Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry - Alueellinen sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan järjestöjen yhteistyöelin. Edistämme kuntalaisten hyvinvointia. Kehitämme vapaaehtois- ja kansalaistoimintaa. Pidämme yllä Yhteisötupaa, joka on kaikille avoin kohtaamispaikka. Sinne voi pistäytyä arkisin klo 9-15. Yhteisötuvalla toimii useita yhdistyksiä ja siellä järjestetään erilaisia tilaisuuksia, vertaisryhmiä sekä luentoja. Olet lämpimästi tervetullut!

Hakusana:Espoon järjestöt, hyvinvointialan järjestöjen yhteistyöelin Espoo, sosiaalialan järjestöjen yhteistyöelin Espoo, listaus Espoon järjestöistä, terveysalan järjestöjen yhteistyöelin Espoo, Espoolaiset järjestöt, järjestöt Espoo
 
 

Kemin VPK -säätiö KEMI

Järjestö, pelastustoimintaa, paloasema

Vapaaehtoista palokuntatyötä vuodesta 1898.

Aihepiiri:Järjestö
 

Muuta hakua

Järjestöt:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus