:

Järjestöt

Järjestö · järjestöt · järjestöjä

Hakuehdolla järjestöt löytyi yhteensä 675 yritystä. Tulokset 81—100:

 

KARJALAN LIITTO RY HELSINKI

Verkkokauppa, järjestö, vuokrausta

Karjalan Liiton keskustoimisto sijaitsee Karjalatalossa Helsingin Käpylässä. Karjalatalosta vuokrataan erikokoisia saleja juhliin, kokouksiin, koulutus- ja luentotilaisuuksiin, tansseihin, harrastuksiin sekä musiikki- ja teatteriesityksiin. Kysy lisää p. 09 7288 170 tai toimisto@karjalanliitto.fi.

 
 

Lotta Svärd Säätiö - Lotta Svärd Stiftelsen HELSINKI

Säätiö, järjestö

Lotta Svärd Säätiön juuret ovat noin 240 000-jäsenisessä Lotta Svärd -järjestössä. Tärkeä osa säätiön tämän päivän toimintaa on kuntouttaa ja avustaa entisiä lottia.

 
 

Suomalaisen Työn Liitto Ry HELSINKI

Järjestö

Suomalaisen Työn Liitto - Tehtävänä vahvistaa suomalaisen työn asemaa edistämällä suomalaisten yritysten menestymistä ja yrittäjyyttä. Liitto hallinnoi ja valvoo Avainlippu-alkuperämerkkiä, joka kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa. Avainlippu kertoo kuluttajalle korkeasta kotimaisuudesta sekä tuotteen valmistajan ja palvelun tuottajan arvoista. Merkki viestii kuluttajalle laatua, turvallisuutta ja vastuullisuutta.

Hakusana:järjestöt, järjestöjä, järjestö
 
 

Valkealan Kiekko ry. VALKEALA

Urheiluseura, järjestö

Valkealan Kiekko ry on Valkealalainen juniorijääkiekkoiluun keskittynyt urheiluseura. Valkin toiminnan painopisteenä on jääkiekkoilun edistäminen, kehittäminen ja ylläpitäminen sekä harrastus- että kilpailutoiminnassa.

 
 

Suomen Migreeniyhdistys Ry - Migränföreningen I Finland Rf HELSINKI

Järjestö, terveystoimi

Suomen migreeniyhdistyksen tarkoitus on toimia migreeniä ja muita päänsärkymuotoja potevien samoin kuin heidän hoidostaan ja erityisongelmistaan kiinnostuneiden henkilöiden ja yhteisöjen yhdyssiteenä. Pyrimme helpottamaan päänsärkypotilaiden asemaa ja edistämään heidän hoitoaan. Pyrkimyksenä lisätä tietoa päänsäryistä ja olla yhteistyössä vastaavaa toimintaa harjoittavien yhteisöjen kanssa maailmanlaajuisesti.

 
 

Työväen Näyttämöiden Liitto Ry HELSINKI

Kulttuuritoimintaa

TNL on toiminut vuodesta 1920 ammatti- ja harrastajateattereiden yhteisenä järjestönä. Tänä päivänä liiton toiminnassa painottuvat koulutustoiminta, teatteritapahtumat, jäsenteattereiden edunvalvonta, tiedotus ja kansainvälinen toiminta. TNL julkaisee vuosittain neljä Näytös -lehteä sekä kuukausittain sähköisen uutiskirjeen. Lisäksi jäsenteatterit saavat Teatteri -lehden jäsenetuna.

Hakusana:järjestöjä, järjestö, teattereiden järjestöt, järjestöt, teattereiden järjestö
 
 

Joensuun Nuorkauppakamari Ry

Kauppakamarin jäsen

Järjestö

Joensuun Nuorkauppakamarin toiminta on hyvin monimuotoista, pitäen sisällään mm. kuukausitapahtumia, koulutuksia, erilaisia projekteja sekä kamari-, alue-, valtakunnan- sekä kansainvälisen tason kokous- ja koulutustapahtumia.

 

Muuta hakua

Järjestöt:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus