:

Järjestyksenvalvojat

Järjestyksenvalvoja · järjestyksenvalvojat · järjestyksenvalvojia

Hakuehdolla järjestyksenvalvojat löytyi yhteensä 25 yritystä. Tulokset 1—20:

Securitas Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, jonka tavoitteena on ennaltaehkäisevin toimin varmistaa asiakkailleen häiriötön toimintaympäristö. Yritys on ISO 9001-laatusertifioitu v. 2003.

Palvelu:järjestyksenvalvoja
 
 

MH Service JYVÄSKYLÄ

Järjestyksenvalvoja, turvallisuusalan konsultointeja

MH Service on vuodesta 1999 alkaen toiminut järjestyksenvalvonta- ja turvallisuusalan yritys, jonka toimialaan kuuluvat järjestyksenvalvontapalvelut, koulutuspalvelut ja konsultointi. Me tarjoamme yrityksellenne luotettavat sekä kattavat järjestyksenvalvonnan palvelut ja yrityskuvaanne sopivat järjestyksenvalvonnan ammattilaiset. Ota yhteyttä niin kartoitamme yrityksenne järjestyksenvalvonnan tarpeet ja annamme räätälöidyn tarjouksen järjestyksenvalvojapalveluista!

Palvelu:Järjestyksenvalvoja koulutukset, Järjestyksenvalvojan kurssit
 
 

JUSA TEAM LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita, järjestyksenvalvontaa, turvallisuusalan koulutusta

Kun tarvitset järjestyksenvalvojia erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin tai ravintola-alan turvallisuuteen, ota yhteyttä ammattilaiseen. Lisätietoa kotisivuiltamme.

Hakusana:järkkärit, järjestyksenvalvojat, järkkäri, järjestyksenvalvojan koulutus
 
 

Vartiointipalvelu Defentor Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Vartiointiyritys, hälytyskeskus, turvallisuuspalveluita, vartiointipalveluja, hälytysjärjestelmiä, turvallisuusalan koulutusta

palvelumme: Vartiointipalvelut, paikallis- ja aluevartiointi, arvokuljetukset, hälytysvalvonta 24 H, hälytyskeskus palvelut, rikosten paljastaminen, turvajärjestelmät, turvatarkastukset, järjestyksenvalvonta, henkivartijapalvelut, kiinteistöturvallisuus.

Palvelu:järjestyksenvalvoja
 
 

Fi-turvallisuuskoulutus IISALMI

Turvallisuusalan koulutusta

Fi-turvallisuuskoulutus on turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa turvallisuuskoulutus- ja turvallisuuskonsultointipalvelut koko Suomen alueella. Turvallisuuskoulutus käsittelee toimintamalleja, joita voivat käyttää mm. sosiaali- ja terveysalan henkilökunta sekä lasten, nuorten ja kehitysvammaisten parissa työskentelevät. Koulutuksissamme opitaan oikeita toimintamalleja, hallittujen ja turvallisten menetelmien käyttöä sekä toiminnanhallintaa jouduttaessa haastaviin tilanteisiin.

Palvelu:järjestyksenvalvoja
 
 

New Flow services Oy OULU

Turvallisuuspalveluita

New Flow Services Oy - turvallisuuden asiantuntija. Erityisosaamistamme ovat turvallisuuspalvelut yleisötapahtumissa ja ravintoloissa. Vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla kaikki turvallisuussuunnittelusta ja järjestyksenvalvonnasta vartiointiin ja tapahtuman/illan aikaiseen turvallisuusjohtamiseen. Päätoimialueenamme on Pohjois-Suomi.

Hakusana:järjestyksenvalvoja
 
 

Turvallisuusratkaisut Firesec JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita

Turvallisuusratkaisut FIRESEC on vuonna 2012 perustettu yritys, jonka tarkoitus on ehkäistä riskejä niin ihmisen kuin myös yrityksen päivittäisessä arjessa. Tarjoamme suunnitelmia, koulutuksia ja palveluita päivittäisten riskien pienentämiseksi ja niiden ennalta ehkäisemiseksi.Pyrimme kehittämään yrityksen palveluita ja lisäämään niitä mahdollisimman kuluttajaystävälliseksi ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta. Käy tutustumassa laajaan palveluvalikoimaamme kotisivuillamme www.firesec.fi

Hakusana:järjestyksenvalvojan koulutus
 

Muuta hakua

Järjestyksenvalvojat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus