:

Jäsenkorjausta

Jäsenkorjaus · jäsenkorjausta

Hakuehdolla jäsenkorjausta löytyi yhteensä 42 yritystä. Tulokset 1—20:

Hyvinvointicenter Oy PORI

Hyvinvointipalveluja, työhyvinvointipalveluita, jooga, suolahuone

Hyvinvointicenter tarjoaa hoitoa ja hyvää oloa asiakkaan omien toivomusten mukaisesti, hoitaen ihmistä kokonaisvaltaisesti. Valittavana on n. 60 erilaista hoitomuotoa, jotka pitävät yllä terveyttämme ja toimivat ennaltaehkäisevästi, lisäten kehomme vastustuskykyä. Räätälöimme myös erilaisia kokouspaketteja, hemmottelupaketteja sekä Tyky-päiviä.

Palvelu:Jäsenkorjaus
 
 

Hieromus HELSINKI

Hierontaa

Klassista hierontaa, intialaista päänhierontaa, akupunktiota, reiki-hoitoa sekä aromaterapiaa. Myös naurujoogaa ja koirahierontaa. Koirat nauttivat hieronnasta ja totuttuaan saattavat jopa nukahtaa siihen, koirahieronta kestää tunnin. Naurujooga on naurua ilman syytä, eli vaikka sitä harjoitetaankin ryhmässä, ei se perustu vitsien kerronnalle. Toimipiste sijaitsee Helsingissä Arkadiankadulla, mutta teen myös yrityskäynnit ja esim. polttarit pääkaupunkiseudulla. Tutustu lisää kotisivuilla.

Palvelu:Kalevalainen jäsenkorjaus
 
 

Hermoratahieroja - Hieroja Anne Tiiro II

Hieroja

Hermoratahieroja, Koulutettu hieroja, Kalevalainen jäsenkorjaaja sekä Lymfa- ja Voice Massage-terapeutti. Kalevalaisella jäsenkorjauksella korjataan kehon virheasentoja mobilisaatiokäsittelyn avulla. Klassinen hieronta on perinteistä lihashierontaa. Hermoratahieronnalla päästään käsiksi esim. migreeniin. Lymfaterapialla saadaan helpotusta nestekiertoon. Voice Massage- terapialla hoidetaan äänentuottoon ja purentaan liityviä ongelmia.

Hakusana:kalevalaista jäsenkorjausta, kalevalainen jäsenkorjaus
 
 

Hoito- ja hyvinvointipalvelu Solarus JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Terveyspalveluja

Hoito- ja hyvinvointipalvelu Solarus tarjoaa hoitoja ja kursseja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Aromaterapia, energiahoito, vyöhyketerapia, kalevalainen jäsenkorjaus, kristallikulhohoito, shiatsu ja syvärentoutushoidot ajanvarauksella. Kurssit ajankohtaista-sivulla. Mikäli en vastaa puhelimeen jätä yhteystietosi niin otan mahdollisimman pian yhteyttä sinuun! Toimimme myös Ilomantsissa osoitteessa Ylätie 44 B4 puh. 040 9134 272.

Hakusana:kalevalaista jäsenkorjausta, kalevalainen jäsenkorjaus
 
 

Osteopaatti Harri Rovio TAMPERE

Osteopatiaa

Harri Rovio on osteopaatti joka hoitaa kehon erilaisia kipu-ja puutumistilat kerralla kuntoo. Osteopatian työssäni hyödynnän myös kaikkea sitä, mitä olen lähes 30 vuoden aikana opiskellut. Hyödynnän työssäni tilanteen mukaan akupunktiota, McKenzie-menetelmää, lihaskalvo-ja syvähierontatekniikoita, aku- ja triggerpainantaa, neuraalikudoksen mobilisaatiota, kraniosakraaliterapiaaa ja suomalaista jäsenkorjausta. OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!!

Palvelu:Jäsenkorjaus
Hakusana:Jäsenkorjausta
 
 

Vyöhyketerapia Ulla Mattfolk - Vyöhyketerapeutti KAUHAJOKI

Vyöhyketerapeutti, jäsenkorjausta, astrologia

Lapväärtissä Kristiinankaupungissa otan vastaan asiakkaita kerran viikossa, muuten kotona Närpiössä. Keskustelen suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja hieman myös saksaksi. Tilauksesta kurssitoimintaa ja esitelmätilaisuuksia. Kolmas toimipisteeni sijaitsee osoitteessa: Nämpnäsvägen 149, 64510 Nämpnäs.

Työtapa:Kalevalainen Jäsenkorjaus
 
 

Hierontapalvelu Relax - Hieroja Päivi Tervaniemi TORNIO

Hierontaa, kalevalaista jäsenkorjausta

Klassista hierontaa sekä Kalevalaista jäsenkorjausta ammattitaisolla Torniossa. Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko tukirakenteen kineettisen ketjun tasapainottamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla. Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka, jolloin hoidetaan kipukohdan lisäksi ongelman auheuttaja. Tervetuloa hierontaan! Soita 040 514 9290 ja varaa aika!

Palvelu:kalevalainen jäsenkorjaus Tornio
 
 

Zonterapi Ulla Mattfolk - Zonterapeut (på svenska) KAUHAJOKI

Vyöhyketerapeutti, jäsenkorjausta, astrologia

Mottagningen är belägen i Kauhajoki, vid adressen Kauneus ja terveystalo, Topeeka 28 dit kunder även från området Isojoki, Jurva, Kurikka, Teuva väl har hittat fram. I Lappfjärd i Kristinestad har jag mottagning en gång i veckan, annars hemma i Närpes. Jag talar finska, svenska, engelska och även litet tyska. På beställning även kursverksamhet och föreläsningar. Vi har ett nytt kontor på: Nämpnäsvägen 149,64510 Nämpnäs.

 
 

Hieronta Pauli Tossavainen PIEKSÄMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hierontaa

Toimenkuvaani kuuluvat klassinen hieronta, hermoratahieronta, vyöhyketerapia ja jäsenkorjaus. Klassista hierontaa suositellaan hoidoksi lihasjännityksistä ja lihaskivuista kärsiville. Hermoratahieronta on rentouttavaa ja rauhoittavaa. Toimipisteeni sijaitsee Pieksämäellä osoitteessa Häyrisentie 23-25. Teen myös yritys- ja kotikäyntejä. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:jäsenkorjaus
 
 

WiiLis Hyvinvointipalvelut TURKU

Fysioterapiaa, terveyspalveluja, eläinfysioterapiaa

Fysioterapiaa, magneettiterapiaa, kuivakuppausta ja energiahoitoja Turun keskustassa. Lisäksi myös eläinfysioterapiaa ja kotikäyntejä. Soita ja kysyy lisää palveluistamme!

Palvelu:kalevalainen jäsenkorjaus
 
 

Sinikan Hoitavat Kädet KARIJOKI

Jäsenkorjausta

Valmistuin vuonna 2012 kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi ja suoritin samaan aikaan myös jalkojen hoidon ammattitutkinnon. Palveluihini kuuluu kalevalaisen jäsenkorjauksen lisäksi perinteinen hieronta ja jalkahoidot. Vastaanottoni sijaitsee Karijoella, mutta jalkahoitoja teen myös koti- ja laitoskäynteinä lähialueilla. Vastaanotto auki sopimuksen mukaan. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse tai tekstiviestillä mutta voit myös soittaa ja kysyä lisää palveluista!

Palvelu:Kalevalainen jäsenkorjaus
 

Muuta hakua

Jäsenkorjausta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus