:

Jäteasemat

Jäteasema · jäteasemat · jäteasemia

Hakuehdolla jäteasemat löytyi yhteensä 14 yritystä.

Ekokymppi - Kainuun jätehuollon kuntayhtymä KAJAANI

Jätehuoltoa

Ekokymppi on Kainuun kuntien muodostama jätehuollon organisaatio, joka vastaa toimialueellaan viranomaistehtävien lisäksi jätteen hyödyntämisestä, käsittelystä ja neuvonnasta. Kuntayhtymä on järjestänyt jäsenkuntien asukkaille ja yrityksille kattavat ja ympäristöystävälliset jätteiden vastaanottopalvelut.

Palvelu:jäteasema
 
 

Ab Ekorosk Oy PIETARSAARI

Jätehuoltoa

Ab Ekorosk Oy on vuonna 1990 perustettu kunnallinen jäteyhtiö, joka huolehtii jätehuollosta Kokkolan, Pietarsaaren, Kruunupyyn, Luodon, Kaustisen, Pedersören, Vetelin, Uudenkaarlepyyn, Evijärven ja Kauhavan kunnissa. Toimialueella on yhteensä 23 hyötykäyttöasemaa, 200 ekopistettä sekä jäteasemat Pirilössä ja Storkohmossa. Toimitamme tällä hetkellä hyötykäyttöön 94,2 % kaikesta tuotetusta kotitalousjätteestä. Lajitteluohjeet ja keräyspaikat löytyvät osoitteesta www.ekorosk.fi.

Palvelu:jäteasema
 
 

Keiteleen Jätehuolto KEITELE

Jätehuoltoa

Keiteleen Jätehuolto tarjoaa monipuolista jätehuoltoa ja jätekeräystä Ylä-Savon alueella. Jätealan palvelevana erikoisyrityksenä teemme myös ongelmajätteiden vastaanottoa, jäteastiamyyntiä sekä siirtolavavuokrausta. Jäteasemamme palvelee Keiteleellä keskiviikkoisin klo 16-18. Tee ekologinen teko ja ota jäteasioissasi yhteyttä alan palvelevaan ammattilaiseen!

Hakusana:jäteasema
 
 

Kuusamon kaupunki - Yhteistoiminta-alue KUUSAMO

Ympäristötoimi

Yhteystiedot: Ouluntie 57a KUUSAMO, Jäteasema
040 860 8728

 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus