:

Jäteveden puhdistus

Jäteveden puhdistus

Hakuehdolla jäteveden puhdistus löytyi yhteensä 18 yritystä.

Pumppulohja - WatMan SAUKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Säiliöiden valmistaja, pumppuja, vedenkäsittelylaitteita

Oy Pumppulohja Ab - Pohjoismaiden suurimpia painesäiliöiden ja vedensuodattimien valmistajia. Konepajamme valmistaa pumput, säiliöt sekä koneikot. Erikoisalamme on RST/HST. WatMan suunnittelee, valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia sekä edistyksellisiä vedenkäsittelytuotteita kotitalouksille, LVI-liikkeille sekä teollisuuteen. Vedensuodattimia seuraaville: rauta, mangaani, humus, kalkki, uraani, radon, arseeni, fluoridi, nitraatti,kloridi, suola, bakteerit.

Aihepiiri:veden puhdistus, jäteveden puhdistus
 

Kemin Vesi Oy KEMI

Vesilaitos

Kemin Vesi jakaa asiakkailleen hyvälaatuista luonnon pohjavettä. Kemin Vesi huolehtii vedenjakelusta, jätevesien johtamisesta ja puhdistamisesta asetukset ja ympäristönäkökulmat huomioiden. Kemin Veden palveluihin kuuluu Kemin kaupungin asukkaiden ja teollisuuden vesi- ja jätevesihuolto, verkostosaneeraukset sekä tonttiliittymät. Kemin Vesi toimii Kemin Energian tytäryhtiönä.

Hakusana:Jätevesihuolto, Jäteveden puhdistus
 
 

Pikku Vihreä Oy TURKU

Jätehuoltoa

Pikku Vihreä Oy on vuonna 1992 perustettu, ekologisiin käymälöihin ja kompostointiin perustuva erikoisliike. Tarjoamme ratkaisuja erilaisiin kohteisiin kuten mökeille, retkeilyalueille, saaristoon ja yksityisasuntoihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:juomaveden puhdistus
Aihepiiri:jätevesien käsittely
 
 

SNF Finland Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Vedenkäsittelyä

Suomessa SNF:n päätoimialoja ovat teollisuuden veden- ja lietteenkäsittely sekä kuntien käyttö- ja jätevedenpuhdistus. Vahvuutenamme ovat pitkä alan tuntemus sekä pitkälle viety logistiikka yhdistettynä hyvään asiakaspalveluun.

Palvelu:jäteveden puhdistus
 
 

Puhdistusliike R. Jokimäki Ky VOIKKAA

Jätevesihuoltoja

Yrityksen toimenkuvaan kuuluvat jätteiden kuljetuksen ja kaivojen tyhjennyksen lisäksi viemäreiden avaukset ja huuhtelut. Lisäksi Jokimäki myy ja vuokraa jäteastioita ja siirtolavoja. Ole hyvä ja katso lisätietoa ylläolevan kotisivulinkin kautta.

Palvelu:viemärin puhdistus
 
 

Vesiosuuskunta Suoni SAARENTAUS

Vedenkäsittelyä

Vesiosuuskunta Suoni on Mäntsälässä toimiva vesihuoltolaitos. Tehtävämme on rakentaa, ylläpitää ja hoitaa vesi- ja viemärilaitosta sekä tarjota vesihuoltopalveluja alueen asukkaille. Vesiosuuskunta Suonella on pitkä kokemus alalta.

Hakusana:jäteveden käsittely, veden puhdistus, veden puhdistaminen, vesiosuuskuntia veden puhdistus
 
 

Turun seudun puhdistamo Oy TURKU

Vedenpuhdistamo, jätevesihuoltoja

Turun seudun puhdistamo Oy:n keskeisenä lähtökohtana toiminnassa on säilyttää Itämeri, arvokas saaristomme ja läheinen kaupunkiympäristö puhtaana ja mieluisana paikkana asua. Turun seudun puhdistamo Oy on kymmenen kunnan omistama jätevedenpuhdistuksen palveluntuottaja. Laitoksessa käsitellään lähes 300 000 Turun seudun asukkaan jätevedet. Lisäksi laitos käsittelee alueen teollisuuden jätevedet.

Hakusana:jäteveden käsittely, jätevesi, jäteveden puhdistamo, jäteveden puhdistus
 
 

TANKSERVICE A NYHOLM SÄILIÖPALVELU LAPVÄÄRTTI

Jätevesihuoltoja

Kymmenien vuosien kokemuksella vakaata ja varmaa palvelu. Kaivon tyhjennykset ja Umpisäilöiden tyhjennykset hoidetaan ammattitaitoisesti ja tarkasti. Nyholmilla on käytössä viemärikuvaukseen tarkoitettu kamerakalusto. Säiliöpalvelu A. Nyholm hoitaa puolestasi viemärien tyhjennykset omalla kalustolla ja suorittaa puhdistukset ja tarkistuksen. Tarkastuksessa nähdään myös mahdolliset rikkonaiset putket, tukosten aiheuttajat ja mahdolliset muut vauriot ja haittatekijät.

Hakusana:viemäreiden puhdistus, viemäreiden puhdistaminen
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus