:

Jalkahoitajat

Jalkahoitaja · jalkahoitajat · jalkahoitajia

Hakuehdolla jalkahoitajat löytyi yhteensä 41 yritystä. Tulokset 1—20:

Osuuskunta Puolangan Apupiste PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, siivouspalveluita, kotipalveluita, jalkahoitaja

Puolangan Apupisteestä saat kotipalvelua, siivous- ja tilitoimistopalveluita. Ammattitaitoista apua kodin ja yrityksen arkeen. Tarjoamme vanhuksille ja tarvitseville laadukkaita hoiva-, jalka-, siivous-, ja kotipalveluita sekä asiointiapua. Henkilökohtainen apu esim. lastenhoitoon saunotukseen, teatterimatkoille tai lääkärikäynneille. Yrityksille siivous-ja tilitoimistopalvelut. Puodista siivoustarvikkeet, -välineet ja hoivatuotteet.

 

Luontaistuntija Kemi & Hyvinvointiklinikka KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola, luontaishoitola, luontaistuotekauppa

Luontaistuntija Kemi & hyvinvointiklinikka - Kemin keskustassa sijaitseva asiantunteva luontaistuotekauppa.Kaupan yhteydessä toimii monipuolinen hoitola, jossa tarjolla mm. kasvohoitoa, jalkahoitoa sekä erilaisis hierontahoitoja. Liikkeen laajasta valikoimasta löytyy vitamiinit, ravintolisät, homeopaattiset tuotteet, luonnon kosmetiikkaa, urheiluvalmisteita, magneettitukituotteita, kipugeelejä ja magnesiumsuihkeita sekä suurehko valikoima ruoka­aineita ja superfoodeja. Tervetuloa!

Palvelu:diabetes jalkahoitaja
 

Jalkahuolto Akkavarvas SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Jalkahoitola

Jalkahoito! Ihminen kävelee keskimäärin elinaikanaan jopa 3-4 kertaa maapallon ympäri. Päivittäinen kävely aiheuttaa jalkateriin useiden satojen tonnien suuruisen kuormituksen. Huolehdithan Sinä jalkojesi hyvinvoinnista? Jalkahuolto Akkavarvas toivottaa kaikki jalat lämpimästi tervetulleiksi jalkahoitoon. Erikoisosaamista ovat psoriasis-, reuma-, nivelreuma-, nivelrikko- ja diabetespotilaiden jalkahoidot. Liikkeessä on myynnissä jalkaterapiatuotteita jalkavaivoihin. Teen myös kotikäyntejä!

Palvelu:jalkahoitaja
Yhteystiedot: Ammattitutkinnon suorittanut jalkahoitaja, Päivi Luukkanen
040 5243389

 
 

Jalkahoitaja EmmiLotta TAMPERE

Terveydenhuolto, jalkahoitaja

Jalkahoitaja EmmiLotta - terveydenhoidollista jalkahoitoa Tampereen ja Sastamalan alueella. Olen jalkaterveyteen suuntautunut, Valviran rekisterissä oleva lähihoitaja. Jalkojenhoitoa koti-ja laitoskäynteinä Sastamalassa ja Tampereella ja hoitolassa Tampereen keskustassa. Varaa aikasi jalkahoitoon 040-6761814 tai www.jalkahoitoon.fi/ajanvaraus

Hakusana:jalkahoitajan kotikäynnit Vammala, jalkahoitaja kotiin, jalkahoitajan laitoskäynnit, jalkahoitajan kotikäynnit Sastamala
Yhteystiedot: Jalkahoitaja, Emmi Lotta Orsmaa
040 676 1814

 
 

Jalkahoito Anne Valtanen TYRNÄVÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Jalkahoitoa

Jalkahoito Anne Valtanen - jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut perushoitaja Oulun alueella. Jalkahoitola ja BYAS hoidot Tyrnävällä ja Muhoksella. Jalkojenhoidot kaikenlaisiin jalkaongelmiin, myös reumaatikot, diabeetikot ja keskushermostosairaudet. Palveluitani mm. jalkojen ihonhoito, kynsien hoito, vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta sekä UMG-fibromyalgiahoito. Teen yhteistyötä terveyskeskusten ja lääkärien kanssa. Myyn jalkahoitotuotteita. Jalkahoidon kotikäynnit lähikuntiin.

Palvelu:jalkahoitaja kotiin
Yhteystiedot: Jalkahoitola, Jalkahoitaja Anne Valtanen
044 540 9750

 
 

Kauneus- ja jalkahoitola Meritaika JOUTSENO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Kauneushoitola Meritaika sijaitsee Lappeenrannan Joutsenossa. Meiltä saa myös Parturi-kampaamo Annikan palvelut saman katon alta. Meiltä saa suositut Timanttikasvohoidot ja Hjeronymus sekä Nimue ihonpuhdistukset. Lahjakortti hemmotteluun on aina suosittu. Myös jalkahoidot, karvanpoistot sokerilla (myös brasilialainen sokerointi), rakennekynnet, ripsien pidennykset ja meikkaukset. Tervetuloa rentoutumaan SKY-kosmetologin ammattitaitoisiin hoitoihin.

Hakusana:jalkahoitaja
 
 

Raahen Jalkapiste PATTIJOKI

Hierontaa, jalkahoitoa

Raahen Jalkapiste - Jalkahoitola. Meiltä jalkahoidot, klassinen hieronta sekä vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta. Tuotemyyntinä jalkahoitotuotteet mm. diabeetikon sukat. Diabeetikkojen jalkahoidot myös lähetteellä. Teemme tarvittaessa jalkahoitoja koti- ja laitoskäyntinä liikuntarajoitteisille sekä ikäihmisille Raahessa ja lähikunnissa.

Aihepiiri:jalkahoitaja
 
 

Tuula Patrikainen LIETO

Jalkahoitola, hierontaa

Jalkojenhoitoa (terveydenhoidollista) sekä hieronta- ja hemmotteluhoitoja ajanvarauksella tai kotikäyntinä. Hoitola sijaitsee Vanhan Tampereentien varrella Vilkkimäen vanhalla meijerillä osoitteessa Vilkkimäentie 5, 21420 Lieto. Olen paikalla sovitusti joten sovithan tapaamisestamme puhelimitse p. 0500-846181 tai sähköpostilla: tuula.patrikainen@kolumbus.fi. Myös lahjakortit.

Yhteystiedot: Jalkahoitaja, Jalkojenhoidon at, perushoitaja, hieroja, Tuula Patrikainen
0500 846 181

 
 

Jalkasalonki hyvä hoiva - Jalkahoitaja Päivi Komulainen KUHMO

Jalkahoitola, jalkahoitoa, jalkahoitaja

Palveleva jalkahoitola Kuhmossa. Jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut jalkahoitaja, lähihoitaja Päivi Komulainen toivottaa kaikenlaiset jalat tervetulleiksi hemmotteluun. Työni painottuu ongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen toteamiseen, terveyden ylläpitämiseen sekä itsehoidon ohjaukseen. Hoidossa huomioin eri sairauksien aiheuttamat muutokset jaloissa (esim diabetes, reuma). Avoinna 8.30-17, iltaisin ja la sovitusti. Teen myös koti- ja laitoskäyntejä. Myös maksusitoumukset.

Palvelu:jalkahoitajan kotikäynnit
 
 

T:mi Hoidan Team KOVERO

Jalkahoitoa, kotihoitopalveluita

Hoito- ja hoivapalveluja kotiin vanhuksille ja kaikille teille jotka apua tarvitsette kotona asumisen tueksi. Jalkojen hoitoa teen kotikäynteinä Joensuun ja Vaara-Karjalan alueella. Tuupovaaran Koveron vanhalla koululla, Koverontie 4, palvelee Jalkahoitola Hoitotupa ajanvarauksella. Ota yhteyttä ja tilaa aika itsellesi tai lahjaksi jalkahoitoon. Tervetuloa hyvän palvelun pariin.

Yhteystiedot: Lähihoitaja - Jalkahoitaja, Päivi Ahti
040 5157 161

 
 

Hilkan Jalkahoitola VIRRAT

Suomen Yrittäjien jäsen

Jalkahoitoa, jalkahoitaja

Olen jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut Hilkka Suhonen. Tarjoan monipuoliset jalkahoidon palvelut Virroilla, Hyvän Olon Keskuksessa. Toimin ajanvarauksella, joten varaathan ajan jalkahoidollesi. Hoidan myös yleisimpiä jalkaterän ongelmia huomioiden eri sairauksien aiheuttamia muutoksia ja ohjaan tarvittaessa alan erikoisasiantuntijalle. Tervetuloa hoitaviin käsiin!

 
 
 
 

JalkAri - Jalkahoitaja Ari Haverinen KAJAANI

Jalkahoitoa

JalkAri - Jalkahoitojen kotipalvelu Kainuu. Jalkahoitaja Ari Haverinen tekee jalkahoitojen koti ja laitoskäynnit. Olen suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon. Teen jalkahoitoa vanhuksille, reumaatikoille, diabeetikoille, kehitysvammaisille, veteraaneille, vuodepotilaille ja kaikille tarvitseville. Sinun ei tarvitse lähteä minnekkään vaan minä tulen luoksesi: mm. Kajaani, Sotkamo, Ristijärvi, Vuolijoki, Utajärvi aluilla. Soita ja varaa aika 044-5704710.

 
 

JalkaPulju SODANKYLÄ

Jalkahoitaja

Palvelu:jalkahoitaja
 
 

Tornion kaupunki - Terveyskeskuspalvelut TORNIO

Terveyskeskus, terveyspalveluja

Yhteystiedot: Lääkäri, diabeteshoitaja, jalkahoitaja, röntgen, Kiireetön ajanvaraus klo 8-15
(016)432835
(016)481071 (fax)

 
 

Coronaria Vivante Oy KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Asumispalveluita, kotipalveluita, terveyspalveluja

Yhteystiedot: Jalkahoito - Jalkahoitaja, Hannele Honkanen
0400 499 557

 

Muuta hakua

Jalkahoitajat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus