:

Jalkahoitoa

Jalkahoito · jalkahoitoa · jalkahoidot · jalkahoitoja

Hakuehdolla jalkahoitoa löytyi yhteensä 248 yritystä. Tulokset 41—60:

 

Kauneushoitola Tuulia TORNIO

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Diplomikosmetologi Tuula Ylitalo tarjoaa monipuolisia ja tehokkaita hoitoja yli 30v. kokemuksella. Teen mm: ripsien ja kulmien värjäykset, ripsipermanentit, meikkaukset, käsihoidot, jalkahoidot, sisäänkasvaneiden kynsien hoidot, syylien ja kovettumien poistot, jalkahierontaa sekä karvojen poistot lämminvahalla. Teen myös ultraääni-hoitoja ja cosmolight valohoitoa, jolla on saatu hyviä tuloksia mm. aknen hoidossa. Käytän hoidoissa Ella Bache tuotteita, joita on myytävänä kotikäyttöön.

Hakusana:Jalkahoito Lahjakortti Tornio
Palvelu:jalkahoito Tornio
 
 

JalkAri - Jalkahoitaja Ari Haverinen KAJAANI

Jalkahoitoa

JalkAri - Jalkahoitojen kotipalvelu Kainuu. Jalkahoitaja Ari Haverinen tekee jalkahoitojen koti ja laitoskäynnit. Olen suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon. Teen jalkahoitoa vanhuksille, reumaatikoille, diabeetikoille, kehitysvammaisille, veteraaneille, vuodepotilaille ja kaikille tarvitseville. Sinun ei tarvitse lähteä minnekkään vaan minä tulen luoksesi: mm. Kajaani, Sotkamo, Ristijärvi, Vuolijoki, Utajärvi aluilla. Soita ja varaa aika 044-5704710.

 
 

Jalkahoitola Päkiä SYSMÄ

Kauneudenhoitoa

Päkiä on jalkahoitola, jonne voi tulla kaikenlaisin jaloin. Olipa ongelmasi sitten sisäänkasvanut kynsi tai jalkapohjan kovettumat, meiltä löytyy apua. Olen erikoistunut diabetes jalkojenhoitoon ja hoidan ammattitaidolla riskiluokan ja erityishoitoa vaativien asiakkaiden jalat. Jaloissasi ei kuitenkaan tarvitse olla varsinaista vaivaa tullaksesi hoitooni. Annan myös ohjeet jalkojen omahoitoon. Toiminta alueena on Sysmä-Hartola. Piristä päivääsi ja varaa aika rentouttavaan jalkahoitoon!

Palvelu:jalkahoito, riskiluokan jalkahoito
 
 

KauneusHuone Vilas ESPOO

Kauneudenhoitoa

KauneusHuone Vilas on Espoossa toimiva kauneushoitola. Meiltä kaikki kauneushoitolapalvelut, mm. kasvohoidot, ihonpuhdistukset, mikroneulaus, Hydra Facial hoito, jalkahoidot sekä käsihoidot. Varaa aikasi heti, tervetuloa!

Palvelu:jalkahoidot, jalkahoito
 
 

Kauneushoitola Flow&Glow TORNIO

Kosmetologi, kauneushoitolapalveluita

Täyden palvelun Kauneushoitola Flow&Glow Tornion keskustassa. Tyytyväinen asiakas on sydämenasiani! Ammattitaitoinen kosmetologi-meikkitaiteilija tekee päivästäsi nautinnollisen ja rentouttavan. Tervetuloa tutustumaan Mary Cohr -ihonhoitosarjaan sekä ihaniin, sinua helliviin hoitoihin. Pitämällä huolen itsestäsi jaksat paremmin. Sinun hetkeesi meiltä kasvohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit, ripsipidennykset ja juhlameikit. Lahjakortti kauneushoitolaan on aina ilahduttava lahja. Ota yhteyttä!

Hakusana:Jalkahoito
 
 

Sinikan Hoitavat Kädet KARIJOKI

Jäsenkorjausta

Valmistuin vuonna 2012 kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi ja suoritin samaan aikaan myös jalkojen hoidon ammattitutkinnon. Palveluihini kuuluu kalevalaisen jäsenkorjauksen lisäksi perinteinen hieronta ja jalkahoidot. Vastaanottoni sijaitsee Karijoella, mutta jalkahoitoja teen myös koti- ja laitoskäynteinä lähialueilla. Vastaanotto auki sopimuksen mukaan. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse tai tekstiviestillä mutta voit myös soittaa ja kysyä lisää palveluista!

Palvelu:jalkahoito
 
 

Kauneushoitola Rosa - Helena Vartiainen KEMI

Kestopigmentointia, kauneudenhoitoa

Kauneushoitola Rosa - SKY-kosmetologi Helena Vartiainen Kemi. Ammattitaidolla kosmetologipalvelut: kestopigmentointi, SOTHYS-hoidot, REVANESSE ja ELLANSE täyteainehoidot. Rosa on Kemin ainoa Sothys-hoitoja antava kauneushoitola. kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, kulmien, huulten ja eyelinerien pigmentointi, kestovärjäykset, mikrokuorinta ja ultraääni ihonpuhdistus. Irtaudu arjesta hetkeksi ammattilaisen käsittelyssä; Lahjoita itsellesi tai ystävällesi hetki rentoutumista ja hemmottelua.

Palvelu:jalkahoito
 
 

PT-Kauneuskeskus TAMPERE

Jalkahoitola

Tervetuloa rentoutumaan PT-Kauneuskeskukseen Tampereen Leinolaan.

Palvelu:jalkahoitoa
 
 

Lähihoitaja-Jalkahoitaja Ida Miettinen LOVIISA

Jalkahoitola, terveyspalveluja

Kauttani saat ammattitaitoiset jalkojenhoitopalvelut! Ota yhteyttä niin katsotaan miten voin auttaa juuri Teitä!

Palvelu:jalkahoito, jalkahoidot
 
 

Salon In KARJAA

Kauneushoitola, parturi-kampaamo

Salon In tarjoaa asiakkailleen kattavasti kauneudenhoitopalvelut; kosmetologipalvelut, käsi- ja jalkahoidot, ripsienpidennykset ja vahaukset. Myös parturi-kampaamopalvelut; hiusten värjäyksistä ja leikkauksista hiusten pidennyksiin. Kestopimentointi :kulmien, yläluomen, eyeliner&stardust, huulten rajaus. Ota yhteyttä ja varaa aikasi hemmotteluun.

Palvelu:jalkahoito
 

Muuta hakua

Jalkahoitoa:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus