:

Jalkahoitolat

Jalkahoitola · jalkahoitolat · jalkahoitoloita

Hakuehdolla jalkahoitolat löytyi yhteensä 201 yritystä. Tulokset 1—20:

Hoitola Etelätuuli PORI

Kauneushoitola, jalkahoitola, kasvohoitoa, kauneudenhoitoa, rakennekynsiä

Hoitola Etelätuuli on diplomikosmetologi Tiia Maja-Salmisen perustama kauneushoitola. Nykyaikaisesta kauneushoitolasta saat kaikki kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin liittyvät palvelut sekä korkealuokkaiset hoitotuotteet ja meikit. Tervetuloa hemmoteltavaksi!

 

Salon MammaMia Ky KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kosmetologi, parturi-kampaamo

Tervetuloa MammaMiaan! Monipuoliset Parturi-kampaamo ja kauneushoitola Kuhmon keskustassa. Loihdimme hiuksiisi uudet värit, leikkaukset, pidennykset, tuuhennokset ja juhlakampaukset. Miehille parturipalvelut sekä amerikkalainen paranajo ja parranhoitotuotteet. Kampaamosta myös peruukkipalvelut, peruukin tilaukset ja peruukin huolto. Hemmotteluhetkiin kosmetologipalvelut, kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot sekä ripsityöt, kynnet sekä arki- ja juhlameikki.

Aihepiiri:jalkahoitolat
 

Kauneushoitola Sininen Unelma HARJAVALTA

Parturi-kampaamo, kauneudenhoitoa

Unohda arki! Tarjoamme asiakkaillemme irtiottoa arjesta, nautinnollisia ja terveyttä edistäviä hoitoja. Kosmetologipalveluja tarjoamme monipuolisesti laidasta laitaan. Palveluihimme kuuluvat: kasvohoidot, käsihoidot, jalkahoidot, vartalohoidot, kestopigmentoinnit & kuumakivihoidot. Parturipalveluista mainittakoon: hiustenleikkaukset, värjäykset, raidoitukset, permanentit, juhlakampaukset, geelikynnet, hääpalvelut & amerikkalaiset parranajot. Myymälästä korkealaatuiset tuotteet kaudeudenhoitoon.

Palvelu:jalkahoitola
 

Jalkahuolto Akkavarvas SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Jalkahoitola

Jalkahoito! Ihminen kävelee keskimäärin elinaikanaan jopa 3-4 kertaa maapallon ympäri. Päivittäinen kävely aiheuttaa jalkateriin useiden satojen tonnien suuruisen kuormituksen. Huolehdithan Sinä jalkojesi hyvinvoinnista? Jalkahuolto Akkavarvas toivottaa kaikki jalat lämpimästi tervetulleiksi jalkahoitoon. Erikoisosaamista ovat psoriasis-, reuma-, nivelreuma-, nivelrikko- ja diabetespotilaiden jalkahoidot. Liikkeessä on myynnissä jalkaterapiatuotteita jalkavaivoihin. Teen myös kotikäyntejä!

 
 

Kauneushoitola Vanamo SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneudenhoitoa, kauneushoitolapalveluita

Kauneushoitola Vanamo, Mouhijärvi. Ota aikaa itsellesi ja tule nauttimaan hemmotteluhoidoista. Tarjoamme asiakkaillemme kasvo-,käsi- ja jalkahoidot ammattitaidolla ja täydellä luottamuksella. Lisäksi monipuolisiin palveluihimme kuuluu myös meikkaukset, joissa käytämme laadukasta Miss W -sarjaa. Hoidoissa käytämme ranskalaista Ella Baché ammattikosmetiikkasarjaa. Tervetuloa!

Hakusana:jalkahoitola
 
 

Jalkahoitaja EmmiLotta TAMPERE

Terveydenhuolto, jalkahoitaja

Jalkahoitaja EmmiLotta - terveydenhoidollista jalkahoitoa Tampereen ja Sastamalan alueella. Olen jalkaterveyteen suuntautunut, Valviran rekisterissä oleva lähihoitaja. Jalkojenhoitoa koti-ja laitoskäynteinä Sastamalassa ja Tampereella ja hoitolassa Tampereen keskustassa. Varaa aikasi jalkahoitoon 040-6761814 tai www.jalkahoitoon.fi/ajanvaraus

Hakusana:jalkahoitola
 
 

Jalkahoito Anne Valtanen TYRNÄVÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Jalkahoitoa

Jalkahoito Anne Valtanen - jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut perushoitaja Oulun alueella. Jalkahoitola ja BYAS hoidot Tyrnävällä ja Muhoksella. Jalkojenhoidot kaikenlaisiin jalkaongelmiin, myös reumaatikot, diabeetikot ja keskushermostosairaudet. Palveluitani mm. jalkojen ihonhoito, kynsien hoito, vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta sekä UMG-fibromyalgiahoito. Teen yhteistyötä terveyskeskusten ja lääkärien kanssa. Myyn jalkahoitotuotteita. Jalkahoidon kotikäynnit lähikuntiin.

Yhteystiedot: Jalkahoitola, Jalkahoitaja Anne Valtanen
044 540 9750

 
 

Kauneus Sointu JYVÄSKYLÄ

Kosmetologi, kauneudenhoitoa

Kauneus Sointu on Jyväskylän Keljonkankaalla toimiva kauneushoitola. Monipuolisia kosmeettisia hoitoja naisille ja miehille, mm: erikoishoidot silmänympäryksille, ihonpuhdistukset, karvojen poistot lämminvahalla, ripsien kestovärjäykset sekä jalkahoidot ja kasvohoidot. Liikkeessä on kattava valikoima ihonhoitotuotteita.

Palvelu:jalkahoitola
 
 

Kauneus- ja jalkahoitola Meritaika JOUTSENO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Kauneushoitola Meritaika sijaitsee Lappeenrannan Joutsenossa. Meiltä saa myös Parturi-kampaamo Annikan palvelut saman katon alta. Meiltä saa suositut Timanttikasvohoidot ja Hjeronymus sekä Nimue ihonpuhdistukset. Lahjakortti hemmotteluun on aina suosittu. Myös jalkahoidot, karvanpoistot sokerilla (myös brasilialainen sokerointi), rakennekynnet, ripsien pidennykset ja meikkaukset. Tervetuloa rentoutumaan SKY-kosmetologin ammattitaitoisiin hoitoihin.

 
 

Jalka- ja hyvinvointihoitola VitaDi TAMPERE

Hyvinvointipalveluja

Jalka- ja Hyvinvointihoitola VitaDi, monipuolinen ja palveleva hoitola Tampereen Hämeenpuiston kupeessa. Meiltä jalkahoidot ja kotipalvelun palvelut ammattiataidolla ja asiakasystävällisellä palvelulla. Ota yhteyttä ja varaa aika.

Palvelu:jalkahoitola
 
 

Tuula Patrikainen LIETO

Jalkahoitola, hierontaa

Jalkojenhoitoa (terveydenhoidollista) sekä hieronta- ja hemmotteluhoitoja ajanvarauksella tai kotikäyntinä. Hoitola sijaitsee Vanhan Tampereentien varrella Vilkkimäen vanhalla meijerillä osoitteessa Vilkkimäentie 5, 21420 Lieto. Olen paikalla sovitusti joten sovithan tapaamisestamme puhelimitse p. 0500-846181 tai sähköpostilla: tuula.patrikainen@kolumbus.fi. Myös lahjakortit.

 
 

Luontaishoitola Aromatar AKAA

Aromaterapiaa, lymfahoitoa, vyöhyketerapiaa, luontaishoitoja

Tehokkaita ja rentouttavia hoitomenetelmiä ovat klassinen hieronta, kuumakivihieronta, vyöhyketerapia tai kokonaisvaltainen aromavartalohieronta. Aromahieronnassa käytettävät eteeriset öljyt ja erilaiset hierontaliikkeet rentouttavat täydellisesti ja hoidon jälkeen on ihanan levollinen olo. Luontaishoidoista saat apua kiireiseen elämään, stressiin ja moneen kiputilaan. Teen myös kotikäyntejä lähialueille. Tervetuloa rentoutumaan ja tutustumaan palveluihini!

Palvelu:jalkahoitolat
 
 

Jalkasalonki hyvä hoiva - Jalkahoitaja Päivi Komulainen KUHMO

Jalkahoitola, jalkahoitoa, jalkahoitaja

Palveleva jalkahoitola Kuhmossa. Jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut jalkahoitaja, lähihoitaja Päivi Komulainen toivottaa kaikenlaiset jalat tervetulleiksi hemmotteluun. Työni painottuu ongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen toteamiseen, terveyden ylläpitämiseen sekä itsehoidon ohjaukseen. Hoidossa huomioin eri sairauksien aiheuttamat muutokset jaloissa (esim diabetes, reuma). Avoinna 8.30-17, iltaisin ja la sovitusti. Teen myös koti- ja laitoskäyntejä. Myös maksusitoumukset.

 
 

T:mi Hoidan Team KOVERO

Jalkahoitoa, kotihoitopalveluita

Hoito- ja hoivapalveluja kotiin vanhuksille ja kaikille teille jotka apua tarvitsette kotona asumisen tueksi. Jalkojen hoitoa teen kotikäynteinä Joensuun ja Vaara-Karjalan alueella. Tuupovaaran Koveron vanhalla koululla, Koverontie 4, palvelee Jalkahoitola Hoitotupa ajanvarauksella. Ota yhteyttä ja tilaa aika itsellesi tai lahjaksi jalkahoitoon. Tervetuloa hyvän palvelun pariin.

Hakusana:jalkahoitola Joensuu
 
 

KAUNEUSOVI TAINA LEHTONEN KOUVOLA

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Hemmotteluhoidot, Puhdistavat-, kosteuttavat- ja kiinteyttävät kasvohoidot laadukkailla tuotteilla, myös kokonaisvaltaiset vartalohoidot PH-Cosmetics tuotteilla, jalkahoidot myös diabeetikoille ja reumaatikoille. Nyt mahdollisuus hemmottelevaan jalkahoitopakettiin eli kalahoidolla kuorinta ja esityöt sitten yksilöllinen ja viimeistelevä jalkahoito. Kuumakivihieronta lämmittää, rentouttaa ja vähentää stressiä. Avoinna sopimuksen mukaan, hoitoja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tervetuloa.

Hakusana:jalkahoitola
 
 

Hilkan Jalkahoitola VIRRAT

Suomen Yrittäjien jäsen

Jalkahoitoa, jalkahoitaja

Olen jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut Hilkka Suhonen. Tarjoan monipuoliset jalkahoidon palvelut Virroilla, Hyvän Olon Keskuksessa. Toimin ajanvarauksella, joten varaathan ajan jalkahoidollesi. Hoidan myös yleisimpiä jalkaterän ongelmia huomioiden eri sairauksien aiheuttamia muutoksia ja ohjaan tarvittaessa alan erikoisasiantuntijalle. Tervetuloa hoitaviin käsiin!

 
 

Jalkahoitola Päkiä SYSMÄ

Kauneudenhoitoa

Päkiä on jalkahoitola, jonne voi tulla kaikenlaisin jaloin. Olipa ongelmasi sitten sisäänkasvanut kynsi tai jalkapohjan kovettumat, meiltä löytyy apua. Olen erikoistunut diabetes jalkojenhoitoon ja hoidan ammattitaidolla riskiluokan ja erityishoitoa vaativien asiakkaiden jalat. Jaloissasi ei kuitenkaan tarvitse olla varsinaista vaivaa tullaksesi hoitooni. Annan myös ohjeet jalkojen omahoitoon. Toiminta alueena on Sysmä-Hartola. Piristä päivääsi ja varaa aika rentouttavaan jalkahoitoon!

 

Muuta hakua

Jalkahoitolat:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus