:

Jalkineita

Jalkine · jalkineet · jalkineita

Hakuehdolla jalkineita löytyi yhteensä 156 yritystä. Tulokset 1—20:

Intersport Megastore Turku - Kauppakeskus Hansa TURKU

Kauppakamarin jäsen

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, urheilukauppa

Intersport Turku Hansa on monipuolinen urheiluväline- ja urheiluasustekauppa Turun ydinkeskustassa Hansakorttelissa. Meillä on laaja valikoima eri urheilulajien harrastevälineitä niin lapsille kuin aikuisillekin. Merkkivaatteita urheiluun ja vapaa-aikaan useilta eri valmistajilta. Seuraa ilmoitteluamme Facebookisssa, TV:ssä ja YouTubessa. Tarjouksia viikottain, palvelemme mielellämme - tervetuloa!

Tuote:Juoksuvaatteet, jalkineet + muut varusteet, Golf -vaatteet ja jalkineet, Fitness -vaatteet ja jalkineet, Pyöräilyvaatteet ja jalkineet
 

Kesport Raahe RAAHE

Urheiluvälinekauppa, urheilukauppa, urheiluvälinehuoltoa

Kesport Raahe - Kävelykadun päässä, Prisman kupeesta. Kattavasta valikoimissamme löytyy laadukkaat naiten, miesten ja lasten vaatteet ja jalkineet, urheiluvaatteet, ulkoiluvaatteet, urheilujalkineen, urheiluvälineet, kuntolaitteet sekä kotimaiset polkupyörät kaikenikäisille. Tervetuloa!

Tuote:Treking jalkineet, vapaa-ajan jalkineet
 

Kenkä Cosmos TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kenkäkauppa, kenkiä

Palveleva kenkäkauppa Tampereen Lielahdessa. Valikoimiin kuuluu lasten, miesten ja naisten kengät, arkeen sekä juhlaan. Kenkien lisäksi tarjolla myös laaja valikoima lompakoita ja laukkuja.

Palvelu:jalkineet
 

Budget Sport ESPOO

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, urheilukauppa

Budget Sport - nopeammin, helpommin, edullisemmin! Budget Sport on suomalainen urheilukaupan konsepti, joka toimii myös verkossa. Myymälöitämme löydät jo kymmeneltä eri paikkakunnilta. Tavoitteenamme on myydä asiakkaillemme urheilukaupan parhaita merkkituotteita liikuttavan halvoilla hinnoilla. Verkkokaupastamme saat nopeat toimitukset ja monipuoliset maksutavat, joiden ansiosta ostaminen on yksinkertaista ja helppoa.

Tuote:jalkineet
 

Chic & Charm Heinola E75 Outlet HEINOLA

Kenkäkauppa, laukkukauppa, naistenvaateliike

Chic&Charm on vuonna 2005 perustettu laatu- ja trenditietoisen, yksilöllisyyttä ja naisellisuutta arvostavan erikoisliike. Myymme yksilöllisiä kenkiä, laukkuja ja vaatteita. Kengät tulevat pääosin Italiasta ja Espanjasta, laukut Italiasta ja naistenvaatteet Tanskasta. Tuotteissa käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja niiden valmistus on ensiluokkaista työtä. Jos arvostat yksilöllisyyttä ja henkilökohtaista, ystävällistä palvelua, tervetuloa!

Tuote:jalkineet
 

Kimmon Kenkä TURKU

Kenkäliike, kenkiä

Erikoisjalkineliike Kimmon Kenkä sijaitsee Turun Kultatalossa Hansassa. Meiltä saat kengät joka lähtöön. Valikoimiimme kuuluu laadukkaita ja korkealuokkaisia naisten ja miesten kenkiä. Kävelykengät, vapaa-ajan jalkineet, talvisaappaat, kumisaappaat, juhlakengät ja paljon muuta. Merkkejämme mm. Riekel, Sievi, Aaltonen, Janita, Orto ja suuri valikoima muita hyviä merkkijalkineita. Meillä myös paljon naisten erinlaisia merkkilaukkuja, iltalaukut, lompakot ym. Tervetu

Tuotemerkki:Riekel vapaa-ajan jalkineet
Etukortti:Erikoisjalkineet turku
 
 

Ejendals Suomi Oy JOKIPII

Jalkineiden valmistaja

Pohjoismaiden suurin työ- ja turvajalkineiden ja käsineiden toimittaja.Jalas, jalkine, jalkineet, käsineet, Tegera, turvajalkine, turvajalkineet, työjalkine, työjalkineet, työkäsineet

 
 

TopMan - Oy Avec-Shoe Ltd PARKANO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Jalkineiden valmistaja

Vapaa-ajan jalkineita ja kävelykenkiä miehille sekä mm. juhlakenkiä, avokkaita, nilkkureita naisille.

Hakusana:jalkineita, jalkineet, vapaa-ajan jalkineet
 
 

VK-Sport Oy TUUSULA

Terveyspalveluja

VK-Sport tarjoaa asiakkailleen kaikki urheiluvälineet ja muut vapaa-ajan varusteet, harrastivatpa he mitä lajia tahansa. Myymme laadukkaita tuotteita verkkokaupassa ja kivijalkaliikkeessämme Keravalla (Keinukalliontie 123). Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. alusasut, kengät, kompassit, kävelysauvat, sukat ja sykemittarit. Tarjoamme myös palveluja hyvinvoinnin edistämiseen. Muun muassa kuntotestit ja hierojan palvelut kuuluvat VK-Sportin palveluihin.

Hakusana:vapaa-ajan jalkineet
 
 

Reima Oy KANKAANPÄÄ

Lastenvaateliike, lastenvaatteita

Me haluamme, että lapset voivat liikkua ja leikkiä ulkona säätilasta riippumatta: auringossa, sateessa, lumessa, jäällä, hiekalla ja kurassa. Aina turvallisesti ja mukavasti. Tästä ajatuksesta olemme luoneet perusarvomme, jotka ohjaavat jokaisen tuotteemme suunnittelua: toiminnallisuus, turvallisuus, luotettavuus ja innovatiivisuus. Niitä arvioi maailman rehellisin ja säälimättömin testaustiimi: lapset! Avoinna: Ma-To 9-17, Pe 9-18, La 9-14

Palvelu:Lasten jalkineet
 
 

MITTA-KENKÄ Mika Antila TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kenkien valmistaja

Olemme Tampereella sijaitseva ortopedisten terveysjalkineiden valmistukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisesti mittojen mukaan valmistettavat ortopediset jalkineet ja ortopediset tukipohjalliset sekä kattavat jalkineiden muutostyöt.

Palvelu:terveys jalkineet
 
 

Suutari'nna KAJAANI

Suutari

Suutari'nna - paikallinen suutariliike sekä avainpalvelu Kajaanissa. Elokuusta 2015 lähtien toiminut suutarinliike on erikoistunut kenkien, laukkujen ja nahkatuotteiden korjaus– ja muutostöihin. Suutarinverstaan kuulumisia voit seurata facebookista. Meiltä löydät myös kenkätarvikkeet ja kenkien hoitotuotteet. Avainpalvelusta löydät niin kodin kuin autojen avaimet, ajonestoavaimet, myös Fordin tibbe-avaimet! Liike avoinna ti-pe 10-18 ja la 9-14. Tervetuloa!

Palvelu:jalkineiden kunnostus
 
 

Suomen Apuvälinetalo Oy KOTKA

Apuvälineitä

Suomen Apuvälinetalo Oy tuottaa apuvälineisiin perustuvia yksilöllisiä palveluja, joiden tavoitteena on ihmisen toimintakyvyn ja elämänlaadun parantaminen. Toimipisteet Kouvolassa, Kotkassa ja Helsingissä.

Hakusana:erityisjalkineet
 
 

Jalkineliike Erkki Pohjonen TAMPERE

Kenkäkauppa, kenkäliike, jalkineita, erikoiskenkiä

Sammonkadulla toimiva Jalkineliike Pohjonen on toiminut jo 26 vuotta. Meiltä jalkineet juhlaan, arkeen ja vapaa-aikaan. Vaihtuvissa valikoimissamme kenkäuutuudet useilta valmistajilta kaikenikäisille, naisille sekä miehille. Nilkkureita, avokkaita, kävelykenkiä, aamutossuja, crocks kengät, juhlakenkiä. Tampereen edullisimmat naisten saappaat!

Hakusana:erikoisjalkineet ortopediset
 

Muuta hakua

Jalkineita:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus