:

Jarrujen korjaus lohja

Jarrujen korjaus lohja

Hakuehdolla jarrujen korjaus lohja löytyi yhteensä 2 yritystä.

Lohjan Autohuolto Oy LOHJA

Autokorjaamo, autohuoltamo

Lohjan Autohuolto Oy - Henkilöautojen huoltoon ja korjaamiseen keskittynyt autohuolto Lohjalla. Tarjoamme asiakkaillemme mukavaa ja turvallista autoilua huolehtimalla auton kunnosta ja hyvinvoinnista. Teemme puolestasi kaikki huollot, korjaukset, katsastukset sekä määräaikaishuollot kaikkiin merkkeihin. Palveluihimme kuuluu myös: diagnoositestaus, jakohihnan vaihto, katsastuskorjaus, katsastarkastus sekä öljynvaihdot. Merkkikoulus: Peugeot, Renault, Volvo, Audi, Mitsubishi, Skoda, Volkswagen.

Sijaintikunta:Lohja
Palvelu:autokatsastus Lohja, ad autohuolto Lohja, aurauskulmien säätö Lohja, rengastyöt Lohja, katsastushuolto Lohja, matkailuauton huolto ja korjaus Lohja, pyöräkulmien mittaus Lohja, auton päästömittaus Lohja, jarruhuolto Lohja, auton ilmastointihuolto Lohja, auton huolto ja korjaus Lohja, jarrujen korjaus Lohja, määräaikaishuolto Lohja, renkaiden tasapainotus Lohja, autohuoltamo Lohja, auton ilmastointilaitteen huolto ja korjaus Lohja
 
 

Autohuolto Ilves LOHJA

Autokorjaamo, autohuoltoa

Autohuolto Ilves - Autokorjaamopalvelut yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluvalikoimaan kuuluu mm: katsastuskorjaukset, moottoriremontit, jakopään, kytkimen ja jarrujen vaihto, päästöjen mittaus sekä ilmastointilaitteen huolto ja korjaus. Olen erikoistunut Opelin, Nissanin ja Peugeotin huoltoon ja korjaukseen. Korjaamopalveluiden lisäksi olen erikoistunut vanhoihin 50-60 luvun moottoripyörien entisöintiin, huoltoon ja korjaukseen. Myös veneiden huolto ja ylösnostot.

Sijaintikunta:Lohja
Palvelu:jarrujen vaihto, veneiden huolto ja korjaus, pakoputken korjaus, vanhojen moottoripyörien huolto ja korjaus
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus