:

Jatkokoulutusta

Jatkokoulutus · jatkokoulutusta

Hakuehdolla jatkokoulutusta löytyi yhteensä 15 yritystä.

Liikennekoulu SafetyCar OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, ajo-opetusta

Safetycar - meillä tehdään kuljettajia - We Make Drivers. Safetycar on nykyaikainen paikallinen autokoulu. Myös virtuaaliset opetustunnit tietokoneen, iOS tai Android mobiililaitteen välityksellä. Safetycarin kurssilta saat taidot käyttää autoa, mopoa, skootteria, sekä kevytmoottoripyörää turvallisesti, taloudellisesti sekä muut huomioon ottaen. The driving lessons and the educational material can be served also in english.

Hakusana:Ajo-opetuksen jatko-koulutus yrityksille
 
 

Idies Ky LAHTI

Koulutusta

Suunterveydenhuollon ammatillisen jatkokoulutuksen ja jatkokoulutusmateriaalin tuottaminen sekä kustantaminen. Tutustu palveluihin ja tuotteisiin kotisivuillamme.

Palvelu:suunterveydenhuollon ammatillinen jatkokoulutus
 
 

Tulityö- ja työturvallisuuskoulutus Kalle Hankomäki Oy TURKU

Paloturvallisuuskoulutusta, työturvallisuuspalveluita

Tarjoamme turvallisuusalan koulutus- ja konsultointipalveluita esim. telakka-, sähkö- ja rakennusteollisuudelle Varsinais- Suomen alueella. Tulityökortti, työturvallisuuskortti, tieturvakortti, kattotulityökortti, ensiapukoulutus sekä räätälöidyt alkusammutuskoulutukset yrityksille ja taloyhtiöille. Turvallinen työympäristö – laadukas toiminta, motivoitunut henkilökunta, sidosryhmien arvostus. Viralliset korttikoulutukset samasta paikasta, Turun keskustasta. Myös kansainväliset koulutukset!

Palvelu:kuljettajan ammattipätevyys jatkokoulutus
 
 

Taksikoulu Pirssi OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Taksipalveluja

Taksikoulu Pirssi tarjoaa taksinkuljettajien koulutusta Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Koulutustarjontaamme kuuluvat: taksinkuljettajien peruskurssit, alalla olevien taksinkuljettajien jatkokoulutus, Oulun Aluetaksi Oy:n vaatimat mittari, maksu- ja välityspäätekoulutukset sekä paikallistuntemuskoulutus ja Pohjois-Pohjanmaan paikallistuntemuskokeet.

Palvelu:taksinkuljettajien jatkokoulutus
 

Muuta hakua

Jatkokoulutusta:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus