Juhlakampauksia

Juhlakampaus · juhlakampausta · juhlakampaukset · juhlakampauksia

Hakuehdolla juhlakampauksia löytyi yhteensä 135 yritystä. Tulokset 1—20:

Täyden palvelun kauneustalo LS-Style OULU

Kosmetologi, parturi-kampaamo, kauneudenhoitoa, peruukkeja

LS-Style kaikki kauneushoitolapalvelut kerralla! Parturi, kampaamo, kauneushoitola, meikkistudio, peruukkistudio sekä kynsistudio. Tervetuloa uudistumaan ja rentoutumaan! Meikkausta myös ryhmille. Kokeile LipLifting huulihoitoa, teetä Minx kynnet, hiustenpidennykset tai ripsipidennys. Laaja valikoima alan huipputuotteita. Uusi miestensarja Woody`s. Opiskelijoille -15% alennus. Nettiajanvaraus! Varaa aika, osta läheisellesi lahjakortti parturiin tai kauneudenhoitopalveluihimme! Tule tutustumaan!

Palvelu:juhlakampaus
 

Parturi-kampaamo Kauneushoitola Leena Heikura HYRYNSALMI

Kauneushoitola, parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamo Leena Heikura on Hyrynsalmen keskustassa Ylä-Kainuussa. Kampaamopalveluiden lisäksi liikkeemme yhteydessä on myös kauneushoitola. Kampaamomme on hyvän ilman kampaamo, tuotteemme ovat hajusteettomia. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ja saat meiltä persoonallisesti värjätyt ja leikatut hiukset. Hiusmuodin uusimmat tyylit käytössäsi, tarvitsitpa kiharrusta, suoristusta tai pidennystä hiuksiisi. Kauneushoitolastamme ihonhoidot, kasvohoidot sekä käsi- ja jalkahoidot.

Työtapa:Juhlakampaus
 

Kauneuskeskus Monalisa Ky TURKU

Kauneushoitola, kampaamo, kemikalio

Monalisa on kauneuden ja hyvänolon tyyssija. Olemme kemikalio, kauneushoitola ja kampaamo Turun keskustassa kävelykadulla. Tuotevalikoimastamme löydät paljon tuoksuja naisille ja miehille - kauden uutuuksia ja klassikoita. Meikkejä joka kauteen ja jokaisen kukkarolle sopivia. Ihonhoitoa sekä miehille että naisille. Kampaajien käyttämät, laadukkaat hiustenhoitoaineet ja muotoilu- ja viimeistelytuotteet sekä hiusvärit, joilla voit myös kotona kampaamokäyntien välissä parannella hiustesi väriä.

Tuote:juhlakampaus
 

Parturi-Kampaamo Casanova - Hiusklinikka KEMI

Parturi-kampaamo, hiushoitola

Tervetuloa hemmoteltavaksi Casanovaan tai Hiusklinikalle! Palveluihimme kuuluu muodikkaat hiustenleikkaukset, värjäykset, hiuspohja-analyysit ja hiusten kuntokartoitus, hiuspohjan laserhoidot, ripsien ja kulmien värjäykset, ripsien pidennykset, hiustenpidennykset, kampaukset; juhlakampaus, morsiuskampaus, vanhojenpäiväkampaus. Edustamiamme tuotteita: L'Oreal, Goldwell, KMS, Kc Professional ja Logona. Peruukkipalvelu - Mittatilausperuukit naisille ja miehille.

Hakusana:juhlakampaus Kemi
 

Hietahius - Parturi-Kampaamo Eija Hietavalkama OULU

Hajusteeton kampaamo, kampaaja, parturi-kampaamo

Koko perheen luotettava ja ammattitaitoinen kampaamo jo 24 vuoden ajan. Työskentelemme allergia-ja astmaliiton hyväksymillä hajusteettomilla ammattituotteilla. Hajusteettomia väri ja hiustenhoitotuotteita myös myynnissä. Asiakasläheisyyden ja viihtyisyyden lisäksi meille tärkeitä asioita ovat kierrätys ja ympäristöasiat. Palvelemme maanantaista perjantaihin kello 9-16.30, illat ja lauantait sovittavissa erikseen. Tervetuloa palve

Palvelu:juhlakampaus
 

Ruka Day Spa Oy RUKATUNTURI

Kauneudenhoitoa, kauneushoitola

Ruka Day Spa on pohjoisen mystiikkaa henkivä täyden palvelun hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä hyvinvointipalveluita. Tarjoamme asiakkaillemme irtiottoa arjesta, nautinnollisia ja terveyttä edistäviä hoitoja sekä korkealaatuisia palveluja hoitavassa, kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Palvelemme ma-la, aikoja voi varata myös nettisivuilta. Tervetuloa: kosmetologi, kampaaja, fysioterapeutti samoissa tiloissa!

Palvelu:juhlakampaus
 
 

Hiushoitola Saksetti RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo

Parturi ja kampaamopalvelut koko perheelle Raahessa. Tunnemme hiusmuodin uusimmat virtaukset. Palveluihimme kuuluu: hiusten muotoilu, parran muotoilu ja värjäys, hiusten leikkaus, kampaukset, morsiuskampaukset, hiusten ja hiuspohjan hoidot, hiuspohjatutkimus, hiusten värjäys, hiuspidennykset, teippipidennykset, kulmien ja ripsien värjäys ja muotoilu, peruukit ja hiuslisäkkeet sekä hiustenhoitotuotteet: Sebastian, SP, SP men, Fantacy ja Color Gloss sävyttävä naamio, Cutrin SENSITIVE, Wella Care.

Palvelu:juhlakampaus Raahe
 
 

Parturi-kampaamo Maggi OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, kampaamo

Parturi-kampaamo Maggi Oulussa. Muodikkaat kampaamopalvelut: hiustenleikkaus, värjäys, permanentti, tuuhennus, kampaukset ja hiustenpidennykset sinetillä. Teen ripsituuhennukset, ripsipidennykset sekä kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä. Marika palvelee ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla. Edustamiamme tuotteita mm. L'Oreal Professionnel ja Sexy Hair. Palvelemme sopimuksen mukaan. Varaa aika. Myös ilta-aikoja. Opiskelijoille 10% alennus. Seuraa Facebookissa ja tykkää meistä.

Palvelu:juhlakampaus
 
 

Hiuscorner OULU

Parturi-kampaamo

Hiuscornerista saat kaikki kampaanopalvelut ammattitaitoisesti ja ystävällisellä ja reippaalla palvelulla höystettynä.

Hakusana:juhlakampaus
 
 

Kampaamo Marja LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, parturi, kampaamotarvikkeita, hiusten värjäystä, hiustenleikkausta

Kampaamo Marja on perustettu 15.10.1963. Silloinen omistaja oli Marja Muurimäki. Liiketoiminan osti häneltä 4.1.2010 Kirsi Hagström, joka oli ollut sitä ennen 27 vuotta Kampaamo Marjassa työntekijänä. Liike toimii edelleen Kampaamo Marjan nimellä, vaikka virallinen nimi onkin ”Kampaamo Kirsi Hagström Oy”. Parturoimme, kampaamme,värjäämme, muotoilemme ja hoidamme miesten sekä naisten että lapsien hiukset kokemuksella. Tervetuloa!

Hakusana:juhlakampaus lohja
 
 

New Look 4U TAMPERE

Tatuointiliike, parturi-kampaamo, hiusten värjäystä, tatuointeja, parturi

Olemme täyden palvelun Parturi-Kampaamo aivan Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla. Teemme ammattitaidolla vaativimmatkin kampaukset sekä leikkaukset miehille ja naisille. Tiloissamme toimii myös tatuoija sekä lisäksi teemme kaikki hiusten pidennykset sekä ripset naisille. Soita ja varaa aika. Tervetuloa

Hakusana: juhlakampaus tampere
 
 

Parturi-Kampaamo Hiuspiste SP KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, kampaamo

Tervetuloa Hiuspisteeseen. Kampaamopalvelut hyvässä seurassa ja loistavissa tiloissa. Loihdimme kampauksen juhlaan ja arkeen. Teemme hiushoitojen lisäksi kestovärjäykset, kulmat sekä meikkaukset. Päivä prinsessana tai prinssinä ei ole kenellekkään pahitteeksi. Baarin suklaakahvi hemmottelee asiakasta palvelun lomassa.

Hakusana:juhlakampaus Kokkola
 
 

Parturi-Kampaamo Raili Multasuo MUHOS

Parturi-kampaamo

Meiltä saat vuosien kokemuksella parturi-kampaajan ammattityöt. Hiustenleikkaukset, värikäsittelyt, kihartamiskäsittelyt, kampaukset, juhlakampaukset, vanhojenkampaukset ja hääkampaukset. Pääsääntöisesti otan töitä vastaan ma-pe klo 10-17, mutta teen myös sopimuksen mukaan muina aikoina. Toivotan Teidät lämpimästi tervetulleiksi!

Palvelu:Juhlakampaukset
 
 

Parturi-kampaamo Ilutare LOHJA

Parturi-kampaamo, parturi, juhlakampauksia

Olemme täydenpalvelun parturi-kampaamo Lohjan keskustassa. Kuulumme myös Suomen Hius Yrittäjiin sekä Helsingin Parturikerhoon. Teen vaativat juhlakampaukset, hääkampaukset, värjäykset sekä hiusten leikkaukset vauvasta vaariin vankalla kokemuksella. Hiusten leikkaukset myös ilman ajanvarausta. Avoinna ark.9-17 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää! Tervetuloa.

 
 

Kampaamo Katjamariateam - KIT Vision Oy HELSINKI

Parturi-kampaamo, kauneushoitola

Uusin muoti on käsissämme jo ennen virallista julkaisua. HCF julkaisee Ranskan viralliset hiuslinjat kahdesti vuodessa. Tilaisuuksiin pääsevät vain jäsenliikkeiden edustajat. Jäsenliikkeiden määrä on tarkoin rajattu kunkin maan asukasluvun mukaan ja ne edustavat maansa huipputasoa. Varaus myös kotisivujen kautta sähköisesti. Tervetuloa!

Palvelu:juhlakampaus
 
 

Parturi-Kampaamo Seija YLIVIESKA

Parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamo Seija tarjoaa kampaamoalan palvelut yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Meiltä mm. miesten-, naisten- ja lasten hiustenleikkuut, permanentit, suoristukset, värjäykset, kampaukset yms. ikään katsomatta. Tervetuloa todellisen ammattilaisen palveluun! Olemme avoinna arkisin klo 9.30-17.

Palvelu:juhlakampaus ylivieska
 
 

Kampaamo ColoRina HELSINKI

Parturi-kampaamo, kampaamo, kampaaja

Kampaamo ColoRina on pitkät perinteet omaava parturi-kampaamo Helsingissä. Tervetuloa kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat!

Palvelu:juhlakampaus
 
 

Tmi Kampaamo Mari Paananen KOTKA

Parturi-kampaamo

Tarvitsetko piristystä arkeen vai onko juhlat tulossa? Kampaamopalveluita ammattitaidolla, perus-hiustenleikkaukset vauvasta vaariin. Lisäksi hiustenvärjäykset sekä hää- ja juhlakampaukset. Erittäin joustavalla ajanvarauksella.

Palvelu:juhlakampaukset
 

Muuta hakua

Juhlakampauksia:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.