:

Julkisivujen maalaus

Julkisivujen maalaus

Hakuehdolla julkisivujen maalaus löytyi yhteensä 47 yritystä. Tulokset 1—20:

NP Blästring YTTERESSE

Metallin pintakäsittelyä, maalauspalveluja, hiekkapuhallusta

NP Blästring on erikoistunut julkisivumaalaukset, vanhojen puurakennusten julkisivujen kunnostukseen. Teemme myös hiekkapuhallukset ja teollisuusmaalaukset. Toimintaamme kuuluu myös metallialan alihankintatyöt. Maalaamme esimerkiksi kuorma-autojen peräkärryjä, kontteja sekä sky-lift laitteita. Maalaamme puukirkkojen julkisivut, puurakennukset ja puutalot. Vanhan maalin poisto julkisivuista. Liikkuvalla hiekkapuhalluskalustolla palvelemme asiakkaita koko maassa.

Palvelu:skylift maalaus, henkilönostimien maalaus, konttien maalaus, kuorma-autojen perävaunujen maalaus, kirkkojen maalaus, puutalojen julkisivujen kunnostus
Hakusana:julkisivujen hiekkapuhallus, puukirkkojen maalaus, ulkoseinien maalaus, julkisivujen kunnostus, maalausliike, maalaustöitä, kuorma-auton peräkärryjen maalaus
 
 

Maalaus- ja Muutostyöt JL Oy TURKU

Maalaustöitä

Meiltä ammattitaidolla sisä- ja ulkomaalaustyöt sekä remonttipalvelua mm. tapetoinnit, tasoitetyöt ja entisöinnit Turun alueella. Peltikattojen maalausta esimerkiksi kouluille sekä taloyhtiöille. Rappaus ammattitaidolla. Laatu ja nopeus on valttimme. Ota yhteyttä!!

Palvelu:julkisivutyöt, maalaustyöt
 
 

Teuvo Järvenpää Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalaustöitä, julkisivutöitä, remonttipalveluita

Teuvo Järvenpää Oy - Julkisivutöiden ja maalausten asiantuntija 30v. kokemuksella. Teuvo Järvenpää Oy on Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla toimiva erityisesti julkisivutöihin, maalauksiin ja muihin pintakorjauksiin erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluvat rakennuksen pintoihin sisällä ja ulkona liittyvät korjaukset, puhdistukset, maalaukset, rappaukset ja muut pinnoitukset. Palvelemme yksityisiä, julkista sektoria, rakennusliikkeitä, yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä ja isännöitsijätoimistoja.

 
 

PRM-Yhtiöt Oy PORI

Korjausrakentamista, maalaustöitä, julkisivutöitä, korjaussaneerauksia

Tämän päivän erikoisosaamistamme ovat Stonel-tiililaattaverhoukset, erilaiset julkisivulevytykset sekä rappaus -ja ohutlämpörappaustyöt. Lisäksi kunnostamme parvekkeita 20-vuoden kokemuksella. Useat toteuttamamme julkisivukohteet ovat keränneet kehujen lisäksi myös alan palkintoja. 100% PRM-laatu tarkoittaa laadukkaan rakentamisen ja korkealuokkaisten materiaalien lisäksi sitä, että työmiestemme sanaan ja ammattitaitoon voit luottaa. Suomalaista laatua, ota yhteyttä ja kysy lis

Palvelu:julkisivu levytys, maalaustyöt
 
 

Laastilinja Oy KERAVA

Rakennussaneerausta

Laastilinja on toiminut rakennussaneerausalalla jo vuodesta 1997. Meiltä ammattitaidolla julkisivusaneeraukset sekä nyt myös vedeneristystyöt kylpyhuoneisiin. Olemme VTT-sertifioitu yritys. Suoritamme myös valvonta- ja vastaavan työnjohtajan tehtäviä rakennuksilla. Toiminta-aluettamme on Uusimaa. Soita ja kysy lisää palveluistamme.

Hakusana:maalaustyöt, julkisivutyö
 
 

VS:n Rappaus ja Maalaus Oy TURKU

Rakennusliike

VS:n Rappaus ja Maalaus Oy on osa Elo-Yhtiöt -konsernia, jonka ammattitaito perustuu jo vuonna 1980 alkaneeseen julkisivu-urakointiin. Suoritamme asuntoyhtiöiden ja julkishallinnon kiinteistöjen julkisivu-urakoinnit. Päätoimialueenamme on Turun talousalue.

Hakusana:Julkisivutyöt, Historiallisten rakennusten julkisivujen entisöinnit, Maalaukset, julkisivujen levytyöt, Tuulettuvat julkisivurakenteet, julkisivujen laattatyöt
 
 

Raahen Teollisuuspinnoitus Oy SALOINEN

Hiekkapuhallusta

Raahen Teollisuuspinnoitus Oy - Hiekkapuhallus, teräsraepuhallus, maalaustyöt, betonilattiapinnoitteet ja pinnoitukset. Suoritamme puhalluksetja maalaukset 600m³ hallissa tai liikkuvalla kalustolla paikan päällä. Kohteet julkisivuista, työkoneisiin ja peräkärryihin. Palvelemme teollisuutta, koneurakoitsijoita, maataloutta sekä yksityisiä Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Palvelu:maalaukset, maalausta, julkisivujen maalaus
Hakusana:raskaan kaluston maalaus, traktorin maalaus
Toimialue:julkisivu hiekkapuhallukset
 
 

Kalajoen Maalausliike Tenho Tokola Ky RAUTIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalaustöitä

Yrityksemme toimii pääasiassa Kalajoen alueella, mutta tarvittaessa palvelemme koko Suomen alueella. Pitkaikainen yhteistyö rakennusliikkeiden ja julkisen sektorin rakennus- ja saneerauskohteiden maalaustöissä takaa laadukkaan ja ammattitaitoisen työsuorituksen kaikille maalausurakoitsijan tarvisijoille. Kauttamme kaikki suuret maalauskohteet joustavasti ja vankalla kokemuksella. Toimialaamme kuuluu sekä ulko-, että sisämaalaustyöt, erikoismaalaukset, tasoitetyöt sekä julkisivupinnoitukset.

Palvelu:maalaustöitä, maalausta, Julkisivun pinnotukset
 
 

Maepa Oy KOTKA

Ulkomaalausta, sisämaalausta

Maepa Oy on Kotkassa toimiva maalausliike. Tarjoamme kokonaisvaltaiset maalauspalvelut, lattiasta kattoon, yli 40 vuoden kokemuksella. Maalaamme sekä sisä- että ulkopinnat. Pitkän kokemuksemme ansiosta työskentelymme on nopeaa ja työnjälki laadukasta. Teemme työmme ammattilaisen otteella asiakkaan odotuksia vastaten. Palvelemme sekä yksityisiä, yrityksiä että taloyhtiöitä. Ota yhteyttä!

Palvelu:maalauspalvelut, maalaus, maalausliike, julkisivu, maalaustyöt, peltikattojen maalaus, maalaustöitä
 
 

Maalausliike R. Kumpula KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalaustöitä

Tarjoamme asiakkaillemme maalauspalveluita Kuusamon seudulla. Teemme ulko ja sisämaalaukset sekä tasoitukset ammattitaidolla ja ajallaan. Palvelemme sekä yksityisiä että yritysasiakkaita.

Palvelu:maalausta, maalaustöitä
Hakusana:puutalon maalaus, talon maalaus, kesämökin maalaus, omakotitalon maalaus, julkisivun maalaus
Aihepiiri:kaikki maalaustyöt, maalausliike
Yhteystiedot: Maalausliike R. Kumpula, Reima Kumpula
0408280009

 
 

Robert Lönnström Oy PORVOO

Korjausrakentamista

Yrityksemme tekee kokemuksella ja ammattitaidolla julkisivusaneeraukset ja julkisivurappaukset, huoneistoremontit, kostean tilan saneeraukset, saunatilojen remontit, kylpyhuonesaneeraukset. Yrityksellämme on VTT-sertifikaatti. Teemme myös toimitilasaneerauksia. Palvelemme pääasiassa yksityisiä kuluttajia, mutta myös vakuutusyhtiöitä ja yrityksiä. Yksityisille mahdollisuus kotitalousvähennykseen. Toimimme Suur-Helsingin ja Uusimaan alueella (Helsinki, Espoo, Vantaa, Loviisa, Porvoo). OTA YHTEYTTÄ

Palvelu:julkisivutyöt, maalaus
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus