:

Julkisten tilojen siivoukset

Julkisten tilojen siivoukset

Hakuehdolla julkisten tilojen siivoukset löytyi yhteensä 5 yritystä.

Ai&Ri Siivouspalvelut Oy PORVOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivousliike, siivouspalveluita

Ai & Ri Siivouspalvelut Oy on vuonna 1995 toimintansa aloittanut Porvoossa sekä pääkaupunkiseudulla toimiva siivousalan yritys. Tarjoamme kaikki siivousalan palvelut sopimussiivouksista erikoissiivouksiin laadukkaasti ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Palveluihimme kuuluu mm: yrityssiivous, toimitilasiivous, kotisiivous, erikoissiivous, hotellisiivous, toimistosiivous, ravintolasiivous, tehdassiivous, lentokonesiivous, kiinteistösiivous, rakennussiivous ja suursiivous.

Palvelu:erikoissiivous
Hakusana:julkisten tilojen siivoukset, airi siivouspalvelut, siivouspalvelut yrityksille, siivouspalvelut yksityisille, Ai & Ri siivouspalvelut, aira siivouspalvelut, siivous
 

Porvoon Pesuparatiisi PORVOO

Pesula, siivouspalveluita

Monipuolista siivous-, kotihoito- ja pesulapalvelua Porvoon Kevätkummussa. Meidän kautta saat kaikkien kodin tekstiilien, mattojen ja työvaatteiden pesun palveluna tai voit varata koneen ja peset pyykkisi/mattosi itse edullisemmmin. Teemme myös ammattitaidolla siivous-ja asiointipalveluja. Palvelumme tarjoaa kodin ja yrityksen tilat siistiksi ja pyykit puhtaaksi. Palvelemme sekä yrityksiä että kotitalouksia. Tarjoamme palvelukokonaisuuden asiakkaalle tarpeen mukaan.

Palvelu:siivouspalveluita yksityisille, siivousala, julkisten tilojen siivous, siivouspalveluita yrityksille
 
 

Trivsel PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivousliike, siivouspalveluita

Olemme nuori, innokas ja innovatiivinen yritys, jonka pyrkimyksenä on olla paras ja tehokkain yritys alallaan. Aikomuksenamme on kasvaa ja kehittyä siivousyritykseksi, joka herättää luottamusta ja huolehtii kaikenlaisista siivoustehtävistä. Taitavan henkilökuntamme avulla tarjoamme tehokasta siivousta, joka johtaa kustannusten kurissa pysymiseen.

Palvelu:julkisten tilojen siivous
Standardi:Räätälöidyt siivouspalvelut
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus