Kääntäjät

Kääntäjä · kääntäjät · kääntäjiä

Hakuehdolla kääntäjät löytyi yhteensä 62 yritystä. Tulokset 1—20:

NettiKari Oy HELSINKI

Ohjelmistotuotantoa, kotisivuja, web-suunnittelua

NettiKari toteuttaa toimivat verkkosivut ja verkkokaupat. Suunnittelemme liiketoimintaasi tukevia web-sivustoja. Toteutukset yksinkertaisesta kotisivusta laajoihin verkkopalvelukokonaisuuksiin. Jokainen verkkosivusto räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin. Toimivat, visuaalisesti ilmeikkäät verkkosivut antavat mielikuvan yrityksesi ammattimaisuudesta. Lisäosien toteutamme verkkosivullesi toimivan verkkokaupan, intranetin, extranetin, varastonhallinta-, laskutus- tai kassajärjestelmän.

Palvelu:verkkosivujen kääntäjä
 

Käännöstoimisto Elina Eskola Oy YLINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Käännöstä, käännöspalveluita

Käännöstoimistomme tarjoaa kieli- ja käännöspalveluita luotettavasti, joustavasti ja ammattitaitoisesti. Huomioimme yrityksesi erityistarpeet, odotukset ja aikataulut. Valittavanasi on käännös tai tekstinhuolto –tai voit ottaa molemmat. Yleistekstien lisäksi olemme erikoistuneet markkinointi- ja kulttuurialan teksteihin. Käännökset suomi-englanti-suomi, suomi-ruotsi-suomi, saksa-suomi, englanti-ruotsi, norja-suomi, norja-ruotsi, italia-suomi, ranska-suomi,suomi-espanja-suomi, suomi-venäjä-suomi.

Palvelu:kääntäjä
 

Localeyes Suomi Oy ESPOO

Käännöstoimisto

LocalEyes on kansainvälinen yritys, joka tarjoaa monikielisiä globalisointi-, lokalisointi- ja käännöspalveluja sekä ulkoistamisratkaisuja globaalin liiketoiminnan tukemiseen. Toimimme seitsemässä tuotantoyksikössä eri puolilla Eurooppaa ja lisäksi meillä on liikekumppaneita niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa ja Kiinassakin. Toimimme 20 vuoden vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Palvelu:kääntäjä
 

Osuuskunta Kainuun Kanerva KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennuspalveluja, siivouspalveluita, hoiva-alan palveluita

Hoiva, Siivous ja Remontit Kajaanin ja Sotkamon alueella. Osuuskunta Kainuun Kanerva koostuu monen alan ammattilaisista. Hoivatiimimme avustaa kaikissa arjen askareissa. Laadukas kotisiivoustiimi pitää kodin puhtaana. Rakennus- ja toimitilasiivous tiimimme on erikoistunut vaativiinkin kohteisiin. Kokenut rakennus- ja remonttitiimimme kohentaa käden käänteessä kodin sisäisen ja ulkoisen ilmeen – lattiasta kattoon ja tarvittaessa pihalle asti. Osuuskunnassamme on myös kääntäjä.

Hakusana:englannin kielen kääntäjä, tanskan kielen kääntäjä
 

Käännöspolku Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Käännöspalveluita, tulkkausta, käännöstoimisto

Täyden palvelun kielitoimistona palvelemme asiakkaitamme kaikilla toimialoillamme ammattimaisesti ja tehokkaasti. Olemme erikoistuneet mm. tekniikkaan, teollisuuteen, merenkulkuun, kauppaan ja matkailuun liittyviin kielipalveluihin. Erityisosaamiseemme kuuluvat myös mm. AutoCad, Illustrator, Framemaker, InDesign, CorelDraw -tiedostomuotojen kääntämiset eri kielille. Ota yhteyttä ammattilaiseen!

Palvelu:kääntäjä
 

Kääntämö Oy TURKU

Käännöspalveluita, käännöstoimisto, kielentarkistusta, käännöstä, teknistä käännöstä, kielipalveluita

Käännöstoimisto Kääntämö Oy tarjoaa käännöspalveluita niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisillekin. Toimenkuvaamme kuuluvat yleiskieliset ja erikoisalan käännökset, markkinointikäännökset, tieteellisten tekstien käännökset, juridiset ja hallinnolliset käännökset sekä tekniset ja tietotekniset käännökset. Tarjoamme myös viralliset käännökset sekä Kielenhuoltamo-yksikkömme kautta oikoluku- ja kielentarkistuspalveluja.

Aihepiiri:virallinen kääntäjä, kääntäjä, auktorisoitu kääntäjä
 
 

Bitrac Oy Venäjän käännökset ja tulkkaukset ESPOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Käännöstoimisto

Laadukkaat suomi-venäjä-englanti -käännös- ja tulkkauspalvelut yli 30 vuoden kokemuksella. Lukuisien eri alojen käännökset (mm. yritysasiakirjat, hallinto, rakentaminen, tekniikka, juridiikka, esitteet ja nettitekstit) asiantuntevasti ja tarkasti. Myös viralliset käännökset (auktorisoitu kääntäjä) ja editointipalvelut. Hyvä hinta-laatusuhde. Suosituksia nettisivuillamme www.bitrac.fi.

Palvelu:auktorisoitu kääntäjä
 
 

Gematext Oy HELSINKI

Tulkkauspalvelut, käännöstoimisto

Tulkkaus- ja käännöspalveluita tarjoava Gematext Oy on perustettu vuonna 1989. Asiakkaitamme ovat mm. lukuisat ministeriöt ja kansainväliset järjestöt, kunnat, kaupungit, etujärjestöt ja yritykset, mm. metsä- ja lasiteollisuudessa. Palveluihimme sisältyvät mm. simultaani- ja konsekutiivitulkkaus, sekä käännöstyöt. Kääntäjämme ja tulkkimme ovat alan ammattilaisia, joilla on vankka kokemus alalta. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne tulkkaus- ja käännösasioissa. Ota yhteyttä!

Palvelu:kääntäjä
 
 

A.R.T. Alan Robson Translations Tmi VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Käännöstä

Monipuoliset ja yksilölliset käännöspalvelut suomesta englantiin koko Suomen alueella. Erikoisalaani ovat juridiikan ja tekniikan käännöstyöt, mutta teen myös liiketalouden ja taiteen käännöstyöt, kaupalliset käännöstyöt ja viralliset käännökset sekä patenttikäännökset. Soita, kun tarvitset virallista kääntäjää!!!

Yhteystiedot: Auktorisoitu kääntäjä, Alan Robson
(09) 872 8286, 041 463 7923

 
 

EPC Konsultti-Consultant Ltd Oy NAARAJÄRVI

Käännöspalveluita

Tulkkaus- ja käännöspalvelut nopeasti ja tarkasti yritys- sekä yksityistarpeisiin. Kun annat työn virallisen kielenkääntäjän käsiin voit olla varma työn laadukkuudesta sekä täsmällisyydestä. Käännös on hyväksyttävä niin viranomaisasioinnissa kuin yrityselämässäkin. Käännöskielet ovat englanti, ranska, saksa, portugali ja viro. Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla!

Yhteystiedot: Virallinen Kääntäjä, Erkki Pekkinen
0400 505 950

 
 

Turun Täyskäännös Oy TURKU

Käännöspalveluita, käännöstoimisto

Täyskäännöksiä jo neljällä vuosikymmenellä! Turun Täyskäännös Oy on vuonna 1989 perustettu turkulainen käännöstoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa käännöspalvelua nopeasti, täsmällisesti ja luotettavasti. Ammattitaitoisten kääntäjiemme ja pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme vastaamaan niin yksityishenkilöiden kuin pienten, keskisuurten ja suurten yritysten sekä eri alojen organisaatioiden kasvaviin ja yhä haastavampiin tarpeisiin. Miksi tyytyisit vähempään - valitse Täyskäännös!

Hakusana:kääntäjä
 
 

Nirotext - Käännös- ja tulkkauspalvelut JÄMSÄ

Tulkkausta, käännöspalveluita

Nirotext tarjoaa laadukkaat käännökset ja tulkkaukset luotettavasti ja ammattitaitoisesti koulutetulta kääntäjältä. Kieliparit: venäjä-suomi-venäjä ja englanti-suomi. Kaikki julkaistavat tekstit tarkistetaan aina äidinkielenään kyseistä kieltä puhuvalla kielentarkistajalla. Käsissäni kääntyvät matkailuesitteet, nettisivut, ohjekirjat sekä mm. rakennusalan, kaupan ja terveydenhuollon tekstit. Tarjoan asiointi-, oikeus- ja neuvottelutulkkausta venäjäksi. Tulkkaan myös luentoja ja tilaisuuksia.

Palvelu:kääntäjä
Yhteystiedot: Kääntäjä - Tulkki, Päivi Nironen
+358 50-309 2974

 
 

Scanditext Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Käännöstä

Ammattitaitoiset kaupalliset käännökset ja kielipalvelut suomen, ruotsin, tanskan, norjan, islannin ja englannin kielillä. Suomi-Ruotsi-Suomi viralliset käännökset. Myös tekniset käännökset. Toimin pääasiassa Etelä-Suomen alueella!

Palvelu:virallinen kääntäjä
 
 

VSK-Consult Oy VANTAA

Tulkkausta, käännöstä

Liike-elämän käännöstyöt ja tulkkaus vuosien tuomalla ammattitaidolla. Juridiset ja tekniset asiakirjat. Suomi-Venäjä-Suomi, Englanti-Venäjä.

Hakusana:kääntäjiä, kääntäjät
 
 

Syvarin Käännöspalvelut HYRYNSALMI

Käännöspalveluita

Käännökset suomen kielestä viroon ja englantiin nopeasti ja huolella. Yli kymmenen vuoden kokemuksen omaava kielenkääntäjä takaa selkokielisen lopputuloksen yrityksesi tarpeisiin. Olemme erikoistuneet teknologian, lääketeollisuuden, ympäristö- ja terveydenhuoltoalan käännöksiin. Käytämme markkinajohtaja SDL Tradoksen käännöstyökaluja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:kääntäjä
 

Muuta hakua

Kääntäjät:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.