Kääntäjät

Kääntäjä · kääntäjät · kääntäjiä

Hakuehdolla kääntäjät löytyi yhteensä 65 yritystä. Tulokset 1—20:

Käännöstoimisto Elina Eskola Oy YLINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Käännöstä, käännöspalveluita

Käännöstoimistomme tarjoaa kieli- ja käännöspalveluita luotettavasti, joustavasti ja ammattitaitoisesti. Huomioimme yrityksesi erityistarpeet, odotukset ja aikataulut. Valittavanasi on käännös tai tekstinhuolto –tai voit ottaa molemmat. Yleistekstien lisäksi olemme erikoistuneet markkinointi- ja kulttuurialan teksteihin. Käännökset suomi-englanti-suomi, suomi-ruotsi-suomi, saksa-suomi, englanti-ruotsi, norja-suomi, norja-ruotsi, italia-suomi, ranska-suomi,suomi-espanja-suomi, suomi-venäjä-suomi.

Palvelu:kääntäjä
 

Localeyes Suomi Oy ESPOO

Käännöstoimisto

LocalEyes on kansainvälinen yritys, joka tarjoaa monikielisiä globalisointi-, lokalisointi- ja käännöspalveluja sekä ulkoistamisratkaisuja globaalin liiketoiminnan tukemiseen. Toimimme seitsemässä tuotantoyksikössä eri puolilla Eurooppaa ja lisäksi meillä on liikekumppaneita niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa ja Kiinassakin. Toimimme 20 vuoden vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Palvelu:kääntäjä
 

Käännöspolku Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Tulkkausta, käännöstoimisto

Täyden palvelun kielitoimistona palvelemme asiakkaitamme kaikilla toimialoillamme ammattimaisesti ja tehokkaasti. Olemme erikoistuneet mm. tekniikkaan, teollisuuteen, merenkulkuun, kauppaan ja matkailuun liittyviin kielipalveluihin. Erityisosaamiseemme kuuluvat myös mm. AutoCad,Illustrator,Framemaker, InDesign, CorelDraw -tiedostomuotojen kääntämiset eri kielille. Ota yhteyttä ammattilaiseen!

Palvelu:kielenkääntäjä, kielentarkistukset,kääntäjä
 

Turun Täyskäännös Oy TURKU

Käännöstoimisto, käännöspalveluita

Täyskäännöksiä ympäri maailmaa — jo kolmella vuosikymmenellä! Olemme vuonna 1989 perustettu suomalainen käännöstoimisto. Laaja kielivalikoimamme ja kattava käännöspalvelumme vastaa niin yksityisasiakkaiden ja yritysasiakkaidemme tarpeisiin. Käännämme esimerkiksi: teknisiä käyttöohjeita, käsikirjoja ja käyttöoppaita, matkailuesitteitä ja ruokalistoja, nettisivuja sekä sopimuksia ja virallisia käännöksiä. Tarvittaessa järjestämme myös tulkkausta ja tarjoamme muita kielipalveluja. Pyydä tarjous!

Palvelu:Virallinen kääntäjä Turku
 
 

Bitrac Oy Venäjän käännökset ja tulkkaukset ESPOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Käännöstoimisto

Laadukkaat suomi-venäjä-englanti -käännös- ja tulkkauspalvelut yli 30 vuoden kokemuksella. Lukuisien eri alojen käännökset (mm. yritysasiakirjat, hallinto, rakentaminen, tekniikka, juridiikka, esitteet ja nettitekstit) asiantuntevasti ja tarkasti. Myös viralliset käännökset (auktorisoitu kääntäjä) ja editointipalvelut. Hyvä hinta-laatusuhde. Suosituksia nettisivuillamme www.bitrac.fi.

Palvelu:auktorisoitu kääntäjä
 
 

Gematext Oy HELSINKI

Tulkkauspalvelut, käännöstoimisto

Tulkkaus- ja käännöspalveluita tarjoava Gematext Oy on perustettu vuonna 1989. Asiakkaitamme ovat mm. lukuisat ministeriöt ja kansainväliset järjestöt, kunnat, kaupungit, etujärjestöt ja yritykset, mm. metsä- ja lasiteollisuudessa. Palveluihimme sisältyvät mm. simultaani- ja konsekutiivitulkkaus, sekä käännöstyöt. Kääntäjämme ja tulkkimme ovat alan ammattilaisia, joilla on vankka kokemus alalta. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne tulkkaus- ja käännösasioissa. Ota yhteyttä!

Palvelu:kääntäjä
 
 

M.A.G. KONSULT ESPOO

Käännöstä, tulkkausta

Kaipaatko laadukasta ja perusteellista käännösapua suomi-ruotsi-kieliparilla? Jos kyllä, ota yhteyttä käännöstoimisto M.A.G. Konsultiin! Kauttamme saat kaikki kaupalliset ja mainoskäännöspalvelut sekä kielentarkistuspalvelut. Olemme erikoistuneet tiedotus- ja mainosmateriaalien kääntämiseen. Ota yhteyttä!

Hakusana:kääntäjä suomi-ruotsi, kääntäjät suomi-ruotsi, kääntäjiä suomi-ruotsi
 
 

A.R.T. Alan Robson Translations Tmi VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Käännöstä

Monipuoliset ja yksilölliset käännöspalvelut suomesta englantiin koko Suomen alueella. Erikoisalaani ovat juridiikan ja tekniikan käännöstyöt, mutta teen myös liiketalouden ja taiteen käännöstyöt, kaupalliset käännöstyöt ja viralliset käännökset sekä patenttikäännökset. Soita, kun tarvitset virallista kääntäjää!!!

Yhteystiedot: Auktorisoitu kääntäjä, Alan Robson
(09) 872 8286, 041 463 7923

 
 

EPC Konsultti-Consultant Ltd Oy NAARAJÄRVI

Käännöspalveluita

Tulkkaus- ja käännöspalvelut nopeasti ja tarkasti yritys- sekä yksityistarpeisiin. Kun annat työn virallisen kielenkääntäjän käsiin voit olla varma työn laadukkuudesta sekä täsmällisyydestä. Käännös on hyväksyttävä niin viranomaisasioinnissa kuin yrityselämässäkin. Käännöskielet ovat englanti, ranska, saksa, portugali ja viro. Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla!

Yhteystiedot: Virallinen Kääntäjä, Erkki Pekkinen
0400 505 950

 
 

Nirotext - Käännös- ja tulkkauspalvelut JÄMSÄ

Käännöspalveluita, tulkkausta

Nirotext tarjoaa laadukkaat käännökset ja tulkkaukset luotettavasti ja ammattitaitoisesti suoraan koulutetulta kääntäjältä. Kieliparit: venäjä-suomi-venäjä ja englanti-suomi. Kaikki julkaistavat tekstit tarkistetaan aina natiivilla kielentarkistajalla. Käsissäni kääntyvät matkailuesitteet, nettisivut, ohjekirjat sekä mm. rakennusalan, kaupan, tuulivoimateollisuuden ja terveydenhuollon tekstit. Tarjoan asiointi-, oikeus- ja neuvottelutulkkausta venäjäksi. Tulkkaan myös luentoja ja tilaisuuksia.

Palvelu:kääntäjä
Yhteystiedot: Kääntäjä - Tulkki, Päivi Nironen
+358 50-309 2974

 
 

Scanditext Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Käännöstä

Ammattitaitoiset kaupalliset käännökset ja kielipalvelut suomen, ruotsin, tanskan, norjan, islannin ja englannin kielillä. Suomi-Ruotsi-Suomi viralliset käännökset. Myös tekniset käännökset. Toimin pääasiassa Etelä-Suomen alueella!

Palvelu:virallinen kääntäjä
 
 

VSK-Consult Oy VANTAA

Tulkkausta, käännöstä

Liike-elämän käännöstyöt ja tulkkaus vuosien tuomalla ammattitaidolla. Juridiset ja tekniset asiakirjat. Suomi-Venäjä-Suomi, Englanti-Venäjä.

Hakusana:kääntäjiä, kääntäjät
 
 

Syvarin Käännöspalvelut HYRYNSALMI

Käännöspalveluita

Käännökset suomen kielestä viroon ja englantiin nopeasti ja huolella. Yli kymmenen vuoden kokemuksen omaava kielenkääntäjä takaa selkokielisen lopputuloksen yrityksesi tarpeisiin. Olemme erikoistuneet teknologian, lääketeollisuuden, ympäristö- ja terveydenhuoltoalan käännöksiin. Käytämme markkinajohtaja SDL Tradoksen käännöstyökaluja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:kääntäjä
 

Muuta hakua

Kääntäjät:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.