:

Käsitöitä

Käsityö · käsityöt · käsitöitä

Hakuehdolla käsitöitä löytyi yhteensä 149 yritystä. Tulokset 1—20:

Liisa Salmivaara KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaatteiden valmistaja, kankaiden valmistaja, neuleita

Liisa Salmivaara on kuusamolainen tekstiilitaiteilija, jonka tunnetuimpaa tuotantoa ovat hiipat ja reuhkat, huovutetut päähineet ja hatut.Liisa Salmivaara tunnetaan taidokkaista käsin valmistetuista asusteista, takeista ja sisustustuotteista, kuten Liisan itse valmistamastaan huovutetusta villakankaasta Salmivaaran omien mallien mukaan tehdyt tossut,hiippahatut, sisustustyynyt ja sisustuskankaat, takit ja anorakit.Liisalta saat persoonalliset ratkaisut vaatetukseesi tai sisustukseesi.

Työtapa:Suomalaista käsityötä
Aihepiiri:Pohjois-Suomalaista käsityötä
 

Böök Kippovalimo - Lankakuppila SIMONIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, verkkokauppa, lankakauppa, keramiikkapaja

Kippovalimo Böök ja sen yhteydessä sijaitseva Lankakuppila ovat nähtävyys ja tutustumiskohde nelostien varressa Simossa, Iin ja Kemin välimaastossa. Kahvilassa nautit vanhan ajan hengestä, pohjoisen pirtin tunnelmasta kotoisten leivonnaisten ja kahvin kera uskomattoman lankamaailman keskellä. Meiltä käsityöt, matkamuistot, lahjatavarat ja paikallisia tuliaisia, keramiikkapajamme tuotteita, uniikkeja astioita kotiisi tai lahjaksi. Järjestämme myös tilauksesta keramiikkakursseja.

Tuote:käsityötarvikkeet, paikalliset käsityöt
 

Pirkan Kello Ky TAMPERE

Kultasepänliike, kultaliike, kelloja, kultasepäntuotteita

Pirkan Kello on vuonna 1961 perustettu laadukkaiden korujen, kellojen ja lahjaesineiden Tamperelainen kultasepänliike. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä kaikissa kulta- ja kellosepänalan töissä. Meiltä saat laadukkaat liike- ja kummilahjat kaiverrettuina, mallin mukaan valmistettuna tai suunnittelemme yksilöllisen tuotteen asiakkaan toiveiden mukaan. Palvelemme: Arkisin 9.30 - 18.00 Lauantaisin 9.30 - 15.00

Palvelu:Käsityönä valmistetut korut
 
 

Käsityö- ja lahja-ateljee Maila LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Käsityömyymälä

Käsityö ja Lahja-Ateljee Maila - Kudontatarvikkeiden sekä nypläystarvikkeiden erikoisliike. Valikoimistamme löytyvät käsityötarvikkeet, kudontatarvikkeet, neulontatarvikkeet, ompelutarvikkeet, nypläyslangat, neulelangat, käsintehdyt kortit, lahjatavarat, kynttilät, lasityöt, emalityöt, keramiikkatuotteet, saunatekstiilit, liinat, huovat sekä käsinkudotut villaiset hartiahuivit myös tilaustyönä omien väritoiveiden mukaan.

 
 

Kankuritar TORNIO

Sisustustekstiilejä, tekstiilien valmistusta, käsitöitä

Perinteisiä käsityötaitoja ja kankaankudontaan. Yritys toimii idyllisessä ja historialtaan vanhassa Tornion kaupungissa, Kristinabergin alueella. Taidekäsityöläisen Tarja Marjetan pajalla valmistuu sisustus- ja käyttötekstiilejä pieninä sarjoina ja uniikkikappaleina. Näiden lisäksi Kankurittaren pajapuodissa myydään materiaaleja ja kudontatarvikkeita sekä uusitaan vanhoja tektiilejä. Tilauksesta loimien luontia ja kankaan rakentamista asiakkaa kangaspuihin. Avoinna ma-pe 12-18. Tervetuloa!

Hakusana:käsityötarvikkeet
 
 

Kainuun Pirtti Oy - Taito Shop KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lahjatavarakauppa, käsityökeskus

Kainuu pirtti on muuttanut, uusi toimipisteemme on ihan vieressä kadun toisella puolella. HUOM. uusi puhelinnumeromme on 0407599751. Palvelemme ma-pe 9-17 la 10-14. Valikoimastamme löydät ihanat lahjatavarat,sisustustuotteet, liikelahjat,tilaustyöt, laadukkaat raaka-aineet kudontaan, neuleisiin ym. käsitöihin ja paljon muuta. Järjestämme myös käsityökursseja aikuisille sekä lapsille. lisätietoja kotisivuiltamme http://www.taitokainuu.fi/taito-kainuu/kurssit/.

Hakusana:käsityöt
 
 

Mantin Maailma - Mantin verhoilu RAUMA

Lahjatavaraliike, käsityömyymälä, ompelutarvikkeita, verhoilutöitä

Liikkeeni sijaitsee 200 vuotta vanhassa hirsitalossa keskellä Vanhan Rauman idyllistä maailmanperintökohdetta. Verhoilutyön lisäksi valmistan myyntiin huovutettuja asusteita; ponchoja, huiveja, koruja ja muita huovutustöitä sekä erilaisia pellavasta valmistettuja saunatekstiilejä. Materiaaleina käytän luonnonkuituja; villaa, puuvillaa, pellavaa, silkkiä. Liikkeessäni on myös myytävänä huovutusvilloja, villalankoja ja erilaisia käsityötarvikkeita. Putiikki avoinna ma-pe 9.30-17, la 9.30-14.

Palvelu:käsityötarvikkeet
 
 

PiSon Art Oy PORI

Kehysliike, kehystämö

PiSon Art on monipuolinen taidekehystämö. Yrityksessämme yhdistyvät ammattitaito ja nuorekkuus vanhoja arvoja kunnioittaen. Olemme Taidekehystäjät ry:n jäsenliike. Aukioloajat: arkisin 10-17 Ole hyvä ja katso lisätietoa ylläolevan kotisivulinkin kautta.

Palvelu:käsityön kehystys
 
 

Kynttilätalo - Käsintehtyjen kynttilöiden tehtaanmyymälä SOTKAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lahjatavaramyymälä, kynttilöiden valmistaja, nähtävyys

Kynttilätalosta löydät Pohjoisen hengessä käsin valmistettuja kynttilöitä, jotka ovat ainutlaatuisia lahjaesineitä, matkamuistoja ja tunnelmanluojia. Kynttilätalon tuotantoa ostavat yritykset liikelahjoiksi, Seurakunnat, Kaupungit ja Kunnat omilla logoillaan varustettuna. Kynttilätalosta voit tilata myös haluamasi värisiä kynttilöitä esimerkiksi perhejuhliin, edustustilaisuuksiin, häihin, tilaustravintolasi omiksi kynttilöiksi jne. Valmistamme tilauksesta persoonallisia merkkipäiväkynttilöitä

Valmistaa:Pudasjärveläistä käsityötä
 
 

SalSa Design

Korujen valmistusta

Arkipäivän luksusta! SalSaDesign on yhden naisen yritys tehdä tästä maailmasta parempi paikka niin itselle kuin muillekin. Sen eteen on tehtävä paljon töitä, ja niitä töitä sinäkin voit SalSaDesignista hankkia itsellesi ja lahjaksi. Teen koruja kaikenikäisille ja -tyyppisille ihmisille kierrätysmateriaalista, kuten napeista, vetoketjuista tai pitsistä. Kaikki tuotteet valmistan käsin. Tuotemerkkini (Resign, Lollipop, Gold, Black) ovat hyvin erityyppisiä ja soveltuvat erilaisiin tarkoituksiin.

Tuote:käsitöitä
 
 

Käsityöliike Ulrika KOTKA

Käsityömyymälä

Käsityöliike Ulrika on Kotkan keskustassa sijaitseva käsityöliike. Monipuolisista valikoimista löydät esimerkiksi käsityötarvikkeet, neulelangat, Lilli- ja Esteri -ontelokuteet ja käsityökankaat. Liike sijaitsee alakerrassa ja kurssitilat sekä kutomo yläkerrassa. Asiakkaat voivat käydä kutomassa erilaisia töitä kuten räsymattoja. Kauttani saa myös ompelupalvelua.

Palvelu:Käsityötarvikkeet
 
 

Villapirta MUHOS

Mattojen valmistusta, käsitöiden valmistuksia

Villapirta - Yksilöllisiä käsin neulottuja ja virkattuja vaatteita sekä asusteita. Tuotevalikoimaan kuuluu; villasukat kuten porosukat ja -säärystimet, Fazer Kettusukat ja lapaset, hihattimet, ranteenlämmittimet, neulehuivit, pipot sekä käsin kudotut uniikit matot tilaustyönä. Tuotteita myyn suoraan, tilauksesta sekä jälleenmyyjien kautta.

Hakusana:käsityöt
 
 

Oula-Pala OULAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Käsityömyymälä, kangaskauppa

Oulapala on Oulaisissa toimiva käsityöliike.Valikoimiimme kuuluu monipuolisesti lankoja, kankaita ja käsityötarvikkeita. Palveluitamme ovat myös korjausompelu ja verho-ompelu asiakkaiden toiveiden mukaan.Olemme avanneet lankapuodin verkkokaupan www.lankapuoti.fi. Liikkeemme on avoinna arkisin 10-17 ja la 10-13. Tervetuloa monipuoliseen käsityökauppaan!

Palvelu:käsityötarvikkeet
 
 

Kirjansitomo V. & K. Jokinen HELSINKI

Kirjansitomo

Kirjansitomo V. & K. Jokinen on Helsingissä toimiva kirjansidonnan ammattilainen. Olemme valmistaneet tuotteita perinteisin menetelmin jo yli 80 vuoden ajan. Korkea ammattitaito näkyy muun muassa nahkakantisissa teoksissa, joissa kirjansidonta tehdään käsityönä tarkalleen asiakkaan toivomusten mukaan. Sidomme lopputyöt, pöytäkirjat, albumit ja muut tuotteet. Teemme kirjojen korjaukset, entisöinnit ja painatukset. Meiltä saat myös kirjansidonnan materiaalit ja työvälineet.

Hakusana:kirjansidonta käsityönä
 
 

Kuopion Nappi ja Nauha Oy KUOPIO

Käsityömyymälä, käsityötarvikkeita

Nappi ja Nauha palvelee teitä Kuopion Vuorikadulla aivan torin läheisyydessä. Olemme ompelu- ja käsityötarvikkeiden erikoiskauppa. Meiltä löydät laajan valikoiman ompelu- ja käsityötarvikkeita: tuotteitamme ovat mm. erilaiset nauhat, matonkutimet, vetoketjut, napit, langat ja puikot sekä kankaat. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä vuosien kokemuksella. Tervetuloa! Avoinna ma-pe 10-17 la 10-14

Tuote:käsityötarvikkeet
 
 

Kierikki - Historiallinen nähtävyys Kierikkikeskus YLI-II

Museo, ravintola, nähtävyys

Kierikkeskus on Yli-Iissä sijaitseva arkeologinen näyttely -ja toimintakeskus. Kierikkikeskuksen ravintola. auditorio ja näyttelytilat tarjoavat upeat puitteet myös kokousten, perhejuhlien ja vaikkapa teatteriesitysten järjestämiseen. Kivikauden kylä kertoo ihmisen historiasta jännittävällä ja mielenkiintoisella tavalla. Kierikkikeskus on mm.koululaisryhmien suosiossa opettavaisen ja mielenkiintoisen historian esittelynsä ansiosta. Arkeologinen näyttely kertoo kivikauden elämästä.

Hakusana:Käsitöitä
 
 

Vassuska OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Lahjatavaroita

Vassuska on jo 25 vuotta toiminut persoonallinen lahjatavaramyymälä Oulun Kauppahallissa. Liikkeestä lahjatavarat, lapin matkamuistot sekä monipuoliset käsityötuotteet. Tuliaiset, joululahjat ja lahjaideat merkkipäiviksi. Meiltä Vassuskan kuuluisat painetut tyynyliinat, flanellipaidat, patavahti, puutuotteet sekä Muhoksen Villan perinteiset neuletuotteet, villahousut ja asusteet. Olemme keskittyneet luonnokuitutuotteisiin ja kotimaisiin tuotteisiin. Astu peremmälle, palvelemme mielellämme!

Aihepiiri:suomalaiset käsityöt
Tuote:käsityöt
 

Muuta hakua

Käsitöitä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus