:

Kaivonporausta

Kaivonporaus · kaivonporausta · kaivonporaukset · kaivonporauksia

Hakuehdolla kaivonporausta löytyi yhteensä 29 yritystä. Tulokset 1—20:

Kyrönlahden Porakaivo Oy KARHE

Lämmitysjärjestelmiä, kaivonporauksia, maalämpö

Kyrönlahden Porakaivo Oy - vesi- ja maalämpökaivot ja kaivonporaus vesitakuulla - Pirkanmaalla vuodesta 1976. Työllistämme 8-14 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme vankalla kokemuksella. Toimialaamme kuuluvat lämpökaivojen- ja vesikaivojen poraukset sekä asennus ja huoltotyöt. Otimme käyttöön ensimmäisenä vesitakuun jo vuonna 1983. Suunnittelemme kaivot parhaille mahdollisille paikoille, toteutamme poraukset, puhdistuspumppaukset ja pumppuasennukset ammattitaitoisesti.

 
 

Minerec Oy PELLO

Maalämpö

Minerec Oy on kiinteistöjen lämmitysjärjestelmiä sekä käyttövesijärjestelmiä suunnitteleva ja myyvä rakennusalan yritys. Meillä on yli 15 vuoden kokemus alaltamme ja olemme nykyisin yksi suurimmista alamme toimijoista Suomessa sekä Ruotsissa. Suunnittelemme ja asennamme maa- ja ilmalämpöpumppujärjestelmiä asuin- ja liikekiinteistöihin. Sekä poraamme lämpökaivoja, jotka toimivat maalämpöpumppujen lämpöenergialähteinä. Lisäksi poraamme käyttövesikaivoja.

Palvelu:kaivonporausta
 
 

Porakaivoliike Kallioniemi Oy KAIPOLA

Kaivonporauksia

Olemme erikoistuneet erityisesti porakaivoihin ja lämpökaivoihin. Yleisin poraamamme kaivojen reikäkoko on 160 mm - 165 mm eli 6,5" reikä. Vesikaivoissa eristämme pintavedet aina 10 metriin asti kallioonkin. Puhdistuspumppaus porauksen jälkeen erillisellä pumpulla. Nyt myös käytössä vaunuporakone, jolla pääsee ahtaampiin ja haastavampiin olosuhteisiin.

Hakusana:kaivonporaus, kotitalousvähenneys kaivonporauksesta
 
 

Lähdeporaus Oy

Kaivonporauksia

Luotettavaa kaivonporausta vuodesta 1954. Teemme porakaivot ja maalämpökaivot nykyaikaisin menetelmin takuutyönä. Myymme ja asennamme porakaivopumput ja tarvikkeet. Pålitlig brunnsborrning sedan år 1954. Vi gör borr- och värmebrunnar, samt säljer och installerar borrbruns pumpar med tillbehör.

 
 

Talman energiaporaus Oy KERAVA

Kaivonporauksia

Poraamme energiakaivoja ja vesikaivoja pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Kauttamme saat myös täydelliset maalämpöpumppu- ja uppopumppuasennukset. Palvelemme vuosien tuomalla kokemuksella ja ammattitaidollamme. Lisätietoa saat kotisivultamme!

 
 

AT-Pumput Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kaivonporauksia, lvi

AT-Pumput on kaivonporaus ja LVI-alan ammattilaisille suunnattu tukkuliike. Toimitamme laadukkaat tuotteet pora- ja lämpökaivoihin sekä kaivonporaustarvikkeita esim. poratankoja ja adaptereita. Meiltä saat laadukkaat tuotteet nopeasti ja vaivattomasti kilpailukykyiseen hintaan.

 
 

Ekoporaus Oy OULU

Kaivonporauksia, maalämpö

Ekoporaus on Oulusta lähtöisin oleva maalämpö ja kaivonporaus yritys. Palveluihimme kuuluvat maalämpö- ja poravesikaivojen poraukset. Asiakaskuntaamme kuuluvat yksityiset, lvi-yritykset, muut yritysasiakkaat, teollisuus sekä julkinen sektori. Toimimme pääasiassa Pohjois-Pohjanmaan alueella. Toimialueisiimme kuuluvat mm. Kajaani, Kuusamo, Rovaniemi, Tornio, Kemi, Raahe, Ylivieska, Ii ja Muhos. Vastaanotamme tarjouksia myös laajemmalta alueelta.

Palvelu:kaivonporaus
 
 

Kaivonporaus Tikka Avoin Yhtiö HURUKSELA

Erikoisalarakennusta

Kaivonporaukset ammattitaidolla. Myös porakaivopumppujen myynti. Toiminta-alueena Kymenlaakso.

Hakusana:kaivonporaukset
 
 
 
 

Paassilta Oy RAUMA

Kaivonporauksia

 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Kaivonporausta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus