:

Kalastuskunnat

Kalastuskunta · kalastuskunnat · kalastuskuntia

Hakuehdolla kalastuskunnat löytyi yhteensä 35 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Iijoen Vesistön Kalastusalue PUDASJÄRVI

Kalastusta, kalastuslupia, kalastuskunta

Iijoen Vesistön Kalastusalueen toiminta on lakisääteistä ja se on kattojärjestö Iijoen vesistön Osakaskunnille. Tärkeimmät tehtävät ovat kalastuksen valvonta, kalavesien hoito,kalastusrajoitusten suunnittelu ja toteutus, kalastuspaikkojen kehittäminen, hankkeiden suunnittelu ja avustusten hakeminen esimerkiksi kalaportaiden ja kalateiden toteuttamiseen.Kalastuskuntien opastus ja neuvontatyöt yhteistyössä Pro Agrian kanssa.Neuvotteleva elin osakaskuntien puolesta.

Aihepiiri:Kalastuskunnan neuvontatyöt
 
 

Korpisenperän Osakaskunta JAURAKKAJÄRVI

Kalastusta, kalastuskunta

Korpisenperän osakaskunnan vesialueet sijaitsevat Pudasjärven kaakkoisosassa vasten Puolangan rajaa. Vesialueita on alueen läpi virtaavan Korpijoen lisäksi Askanjoessa ja Puhosjoen alajuoksulla.Tärkeimmät järvet ovat Korpinen,Jaurakkajärvi ja Akonjärvi.Alueella sijaitsee useita metsälampia,esim. Iso-Lohilampi(Jaurakkavaara),Valkeinen(Korpinen)Koskikalastuspaikkoja mm. Korpikoski,Akonkoski ja Jaurakkakoski.Jaurakkajärven rannassa on veneenlaskupaikka ja tulentekopaikka.

 
 

Korentojärven Kalaveden Osakaskunta SOTKAJÄRVI

Kalastusta

Korentojärven Osakaskunnan vesialue on noin 1000 ha. Alueeseen kuuluvat esim. Iijoen vapaana virtaava keskiosaa Yläkuresta 30 km matkalta lähelle Jongun haaraa. Korentojärvi, Sotkajärvi, Hirvasjärvi sekä osa Jongunjärveä ja Nikujärveä sekä lukuisa määrä pienempiä jokia lampia ja puroja. Osakaskunta kuuluu Iijoelle perustettuun yhteislupa-alueeseen Jurmusta Ervastin siltaan, 43 km:n edullinen yhteislupa-alue, johon luvat myy metsähallitus. Jaaskamonkoski on suosittu virkistyskalastusalueemme.

Aihepiiri:Iijoen vesistön kalastuskunnat
 
 

Kouvan kalastuskunta SARAJÄRVI

Kalastusta, kalastuslupia

Kouvan Kalastuskunnan päävesialueet ovat Kouvanjärvi,Kortejärvi, osa Luokanjärveä, ja Kouvanjoki yksityismaiden osalta

 
 
 
 
 

Muuta hakua

Kalastuskunnat:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus