:

Kalusteiden pintakäsittely

Kalusteiden pintakäsittely

Hakuehdolla kalusteiden pintakäsittely löytyi yhteensä 13 yritystä.

 

Osmocolor - Sarbon Woodwise Oy RIIHIMÄKI

Tukku, rakennusmateriaaleja, maahantuoja

Olemme puuöljyjen ja puuvahojen maahantuonti- ja tukkumyyntiyritys. Meiltä laadukkaat OSMO COLOR kuultovärit, talomaalit ja puuvahat. Osmo Color -tuotteet perustuvat luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin. Ne puhdistetaan ja jalostetaan korkealuokkaisiksi ja erittäin riittoisiksi, erityisesti puulle tarkoitetuiksi erikoispintakäsittelyaineiksi. Ota yhteyttä, kerromme tuotteistamme lisää!

Kohderyhmä:kalusteiden pintakäsittely
 
 

Maalaamo Ketola PERTTELI

Automaalaamo

Yritys on perustettu vuonna 1979. Nykyaikaiset määräykset täyttävä uusittu maalaamo valmistui vuonna 2002.Tuotevalikoimaan kuuluvat kaapistojen puuosien ja autojen lasikuitu –ja muoviosien pintakäsittely sekä autojen korikorjaukset –ja maalaukset. Suurimpina asiakkaina keittiökalustevalmistajat, lasikuitutuotteiden valmistajat, vakuutusyhtiöt sekä yksityiset autonomistajat. Toiminnan keskeisiä arvoja ovat hyvät asiakassuhteet, ammattitaito ja tuotetuntemus sekä laadunhallinta ja toimitusvarmuus.

Palvelu:kalusteiden pintakäsittely
 
 

Puusepänliike Nikkari-Janne & Co Oy KELLOKOSKI

Puusepänliike

Valmistamme laadukkaita aikaa ja käyttöä kestäviä huonekaluja, sisustustuotteita ja puuesineitä mittatilaustyönä. Suunnittelemme haluamanne tuotteet toiveidenne mukaisesti, eri puulajeja käyttäen. Pintakäsittelyvaihtoehtoina vahat ja öljyt sekä petsaus ja lakkaus. Pöydät, kaapit, hyllyt ja tuolit voi teettää oikean kokoiseksi ja toimivaksi kalusteeksi tai sisustuskokonaisuudeksi.

Hakusana:pintakäsittely , huonekalujen petsaus, huonekalujen entisöinti, vanhojen huonekalujen kunnostus
 
 

Entisöintityö Kauppila Ky - Verhoomo Haukipudas Oulu MARTINNIEMI

Verhoiluliike, entisöintiä, venekuomuja

Kaiken kattavat verhoilu, pintakäsittely ja entisöintipalvelut - Oulu, Haukipudas. Kalusteiden kunnostus, korjaus ja maalaus ammattitaidolla ja kokemuksella. Huonekalujen, julkiskalusteiden, veneiden, autojen, asuntoautojen, asuntovaunujen verhoilu. Kiintokalusteiden, huonekalujen ja puupintojen kunnostus ja pintakäsittely perinteisin ja nykyaikaisin menetelmin. Teen myös veneiden kuomut eli satamapeitteet sekä veneiden sisustustyöt. Myös rikkinäisten kuomujen korjaus. Soita ja kysy palveluista.

Palvelu:huonekalujen verhoilu, huonekalujen kunnostus, huonekalujen pintakäsittely, huonekalujen entisöinti
Yhteystiedot: Veneverhous, Ajoneuvoverhoomo, venekuomut, huonekaluverhoomo, huonekalujen entisöijä, Verhoilija, Entisöijä Kimmo Kauppila
040 5480268

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus