:

Kalusteiden valmistus

Kalusteiden valmistus

Hakuehdolla kalusteiden valmistus löytyi yhteensä 616 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Puusepänliike Ari Piispanen KALMARI

Puuseppä, puutuotteiden valmistaja, puusepäntuotteita, puusepänliike

Puusepänliike Ari Piispanen palvelee sinua, joka haaveilet uniikeista kalusteista joissa on jotain yksilöllistä - jotain mikä muistuttaa sinusta. Valmistamme laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja kodinkalusteita keittiöistä kylpyhuonekalusteisiin. Kaikki tuotteemme valmistuvat kotimaisena käsityönä. Olemme palvelleet asiakkaitamme yli 13 vuoden ajan tehden mittatilaustuotteita sekä kokonaisvaltaisia avaimet käteen -periaatteella toteutettuja sisutusratkaisuja.

Palvelu:huonekalujen valmistus
 
 

Oy Puunainen Ab KEMIÖ

Huonekalujen valmistaja

Puusepänliike Oy Puunainen Ab toimii Etelä-Suomen alueella ja verstas sijaitsee Kemiössä. Valmistamme mittatilauksesta ikkunat, ovet ja huonekalut. Lisäksi entisöimme ikkunoita, ovia, huonekaluja yms. Kerro tarpeistasi meille niin sunnittelemme yhdessä toimivan huonekalun tai keittiön tai vaikkapa keittiön osan.

Palvelu:huonekalujen entisöinti
 
 

Alla Puun Oy SOINI

Huonekalujen valmistaja

Alla Puun Oy on laadukkaiden, yksilöllisen suunnittelun pohjalta toteutettavien portaiden, saunan lauteiden sekä puusepän töiden ammattitekijä Etelä-Pohjanmaalla. PORTAAT MITTATILAUSTYÖNÄ SAUNAN LAUTEET MITTATILAUSTYÖNÄ LIIMALEVYT ELLA-SYÖTTÖTUOLI Meiltä myös muut puusepän työt esim. terassit ja nikkarointityöt! Palvelemme Etelä-Pohjanmaan, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus