Kampaukset, hääkampaukset

Kampaukset, hääkampaukset

Hakuehdolla kampaukset, hääkampaukset löytyi yhteensä 95 yritystä. Tulokset 1—20:

Täyden palvelun kauneustalo LS-Style OULU

Kosmetologi, parturi-kampaamo, kauneudenhoitoa, peruukkeja

LS-Style kaikki kauneushoitolapalvelut kerralla! Parturi, kampaamo, kauneushoitola, meikkistudio, peruukkistudio sekä kynsistudio. Tervetuloa uudistumaan ja rentoutumaan! Meikkausta myös ryhmille. Kokeile LipLifting huulihoitoa, teetä Minx kynnet, hiustenpidennykset tai ripsipidennys. Laaja valikoima alan huipputuotteita. Uusi miestensarja Woody`s. Opiskelijoille -15% alennus. Nettiajanvaraus! Varaa aika, osta läheisellesi lahjakortti parturiin tai kauneudenhoitopalveluihimme! Tule tutustumaan!

Palvelu:hääkampauksia, juhlakampaus
 

Kauneuskeskus Monalisa Ky TURKU

Kauneushoitola, kampaamo, kemikalio

Monalisa on kauneuden ja hyvänolon tyyssija. Olemme kemikalio, kauneushoitola ja kampaamo Turun keskustassa kävelykadulla. Tuotevalikoimastamme löydät paljon tuoksuja naisille ja miehille - kauden uutuuksia ja klassikoita. Meikkejä joka kauteen ja jokaisen kukkarolle sopivia. Ihonhoitoa sekä miehille että naisille. Kampaajien käyttämät, laadukkaat hiustenhoitoaineet ja muotoilu- ja viimeistelytuotteet sekä hiusvärit, joilla voit myös kotona kampaamokäyntien välissä parannella hiustesi väriä.

Palvelu:hääkampaus, kampaukset
Tuote:juhlakampaus
 

Hius Kapteeni / Julia Böök Tmi OULUNSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kampaamo, parturi, parturi-kampaamo

Palveluihimme kuuluu: Naisten, miesten ja lasten hiusten leikkaukset. Värjäykset, permanentit,ripsien ja kulmien värjäykset,juhla-ja hääkampaukset sekä hiustenpidennykset laadukkailla Keunen hiuksilla. Asiakkaamme tulevat koko Oulun alueelta. Teitä palvelee Julia Böök ja Piia Alametsä. Tervetuloa HiusKapteeniin!

Palvelu:hääkampaukset, kampaukset
 

Parturi-Kampaamo Casanova - Hiusklinikka KEMI

Parturi-kampaamo, hiushoitola

Tervetuloa hemmoteltavaksi Casanovaan tai Hiusklinikalle! Palveluihimme kuuluu muodikkaat hiustenleikkaukset, värjäykset, hiuspohja-analyysit ja hiusten kuntokartoitus, hiuspohjan laserhoidot, ripsien ja kulmien värjäykset, ripsien pidennykset, hiustenpidennykset, kampaukset; juhlakampaus, morsiuskampaus, vanhojenpäiväkampaus. Edustamiamme tuotteita: L'Oreal, Goldwell, KMS, Kc Professional ja Logona. Peruukkipalvelu - Mittatilausperuukit naisille ja miehille.

Hakusana:juhlakampaus Kemi, hääkampaus Kemi
 

Hietahius - Parturi-Kampaamo Eija Hietavalkama OULU

Hajusteeton kampaamo, kampaaja, parturi-kampaamo

Koko perheen luotettava ja ammattitaitoinen kampaamo jo 24 vuoden ajan. Työskentelemme allergia-ja astmaliiton hyväksymillä hajusteettomilla ammattituotteilla. Hajusteettomia väri ja hiustenhoitotuotteita myös myynnissä. Asiakasläheisyyden ja viihtyisyyden lisäksi meille tärkeitä asioita ovat kierrätys ja ympäristöasiat. Palvelemme maanantaista perjantaihin kello 9-16.30, illat ja lauantait sovittavissa erikseen. Tervetuloa palve

Palvelu:juhlakampaus, hääkampaus
 
 

Hiushoitola Saksetti RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo

Parturi ja kampaamopalvelut koko perheelle Raahessa. Tunnemme hiusmuodin uusimmat virtaukset. Palveluihimme kuuluu: hiusten muotoilu, parran muotoilu ja värjäys, hiusten leikkaus, kampaukset, morsiuskampaukset, hiusten ja hiuspohjan hoidot, hiuspohjatutkimus, hiusten värjäys, hiuspidennykset, teippipidennykset, kulmien ja ripsien värjäys ja muotoilu, peruukit ja hiuslisäkkeet sekä hiustenhoitotuotteet: Sebastian, SP, SP men, Fantacy ja Color Gloss sävyttävä naamio, Cutrin SENSITIVE, Wella Care.

Palvelu:hääkampaus Raahe, juhlakampaus Raahe
 
 

Hiuscorner OULU

Parturi-kampaamo

Hiuscornerista saat kaikki kampaanopalvelut ammattitaitoisesti ja ystävällisellä ja reippaalla palvelulla höystettynä.

Hakusana:juhlakampaus, hääkampaus
 
 

Kampaamo Marja LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, parturi, kampaamotarvikkeita, hiusten värjäystä, hiustenleikkausta

Kampaamo Marja on perustettu 15.10.1963. Silloinen omistaja oli Marja Muurimäki. Liiketoiminan osti häneltä 4.1.2010 Kirsi Hagström, joka oli ollut sitä ennen 27 vuotta Kampaamo Marjassa työntekijänä. Liike toimii edelleen Kampaamo Marjan nimellä, vaikka virallinen nimi onkin ”Kampaamo Kirsi Hagström Oy”. Parturoimme, kampaamme,värjäämme, muotoilemme ja hoidamme miesten sekä naisten että lapsien hiukset kokemuksella. Tervetuloa!

Hakusana:juhlakampaus lohja, hiusten kampaus lohja, hääkampaus lohja
 
 

Parturi-Kampaamo Hiuspiste SP KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo, kampaamo

Tervetuloa Hiuspisteeseen. Kampaamopalvelut hyvässä seurassa ja loistavissa tiloissa. Loihdimme kampauksen juhlaan ja arkeen. Teemme hiushoitojen lisäksi kestovärjäykset, kulmat sekä meikkaukset. Päivä prinsessana tai prinssinä ei ole kenellekkään pahitteeksi. Baarin suklaakahvi hemmottelee asiakasta palvelun lomassa.

Hakusana:juhlakampaus Kokkola, hääkampaus Kokkola
 
 

Parturi-Kampaamo Raili Multasuo MUHOS

Parturi-kampaamo

Meiltä saat vuosien kokemuksella parturi-kampaajan ammattityöt. Hiustenleikkaukset, värikäsittelyt, kihartamiskäsittelyt, kampaukset, juhlakampaukset, vanhojenkampaukset ja hääkampaukset. Pääsääntöisesti otan töitä vastaan ma-pe klo 10-17, mutta teen myös sopimuksen mukaan muina aikoina. Toivotan Teidät lämpimästi tervetulleiksi!

Palvelu:Hääkampaukset, Juhlakampaukset
 
 

Parturi-kampaamo Ilutare LOHJA

Parturi-kampaamo, parturi, juhlakampauksia

Olemme täydenpalvelun parturi-kampaamo Lohjan keskustassa. Kuulumme myös Suomen Hius Yrittäjiin sekä Helsingin Parturikerhoon. Teen vaativat juhlakampaukset, hääkampaukset, värjäykset sekä hiusten leikkaukset vauvasta vaariin vankalla kokemuksella. Hiusten leikkaukset myös ilman ajanvarausta. Avoinna ark.9-17 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää! Tervetuloa.

Hakusana:hääkampaukset
 
 

PARTURI-KAMPAAMO PIRJO MÄENSUU AKAA

Parturi-kampaamo, jalkahoitola, kauneushoitola

Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluja koko perheelle. Värjäykset, permanentit, ripsien ja kulmien värjäykset, juhla-ja hääkampaukset laadukkailla tuotteilla. Meiltä myös kauneushoitopalvelut sekä hemmottelevat jalkahoidot. Olemme avoinna ti-pe 9-17, la 9-14, tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

Palvelu:kampaukset, hääkampaus
 
 

Kampaamo Katjamariateam - KIT Vision Oy HELSINKI

Parturi-kampaamo, kauneushoitola

Uusin muoti on käsissämme jo ennen virallista julkaisua. HCF julkaisee Ranskan viralliset hiuslinjat kahdesti vuodessa. Tilaisuuksiin pääsevät vain jäsenliikkeiden edustajat. Jäsenliikkeiden määrä on tarkoin rajattu kunkin maan asukasluvun mukaan ja ne edustavat maansa huipputasoa. Varaus myös kotisivujen kautta sähköisesti. Tervetuloa!

Palvelu:juhlakampaus, hääkampaus
 
 

Parturi -Kampaamo Ilmi Kinnunen JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamomme on koko perheen parturikampaamo Joensuun keskustassa. Tarjoamme monipuolisesti parturi-kampaamon palveluita kaikenikäisille asiakkaille. Palveluvalikoimamme kattaa hiusten leikkaukset ja kampaukset, värjäykset ja monisävyvärjäykset, kihartamiskäsittelyt sekä kulmien ja ripsien värjäykset, miehille myös parran muotoilut. Olemme avoinna arkisin 8-17 tai sopimuksen mukaan. Ajanvaraus numerosta 013 224836. Tervetuloa!

Palvelu:Kampaukset, Hääkampaukset
 
 

Kampaamo ColoRina HELSINKI

Parturi-kampaamo, kampaamo, kampaaja

Kampaamo ColoRina on pitkät perinteet omaava parturi-kampaamo Helsingissä. Tervetuloa kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat!

Palvelu:juhlakampaus, hääkampaus
 
 

Tmi Kampaamo Mari Paananen KOTKA

Parturi-kampaamo

Tarvitsetko piristystä arkeen vai onko juhlat tulossa? Kampaamopalveluita ammattitaidolla, perus-hiustenleikkaukset vauvasta vaariin. Lisäksi hiustenvärjäykset sekä hää- ja juhlakampaukset. Erittäin joustavalla ajanvarauksella.

Palvelu:juhlakampaukset, kampaukset, hääkampaukset
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.