:

Kantojyrsintää

Kantojyrsintä · kantojyrsintää · kantojyrsinnät

Hakuehdolla kantojyrsintää löytyi yhteensä 49 yritystä. Tulokset 1—20:

Arboristi Tom Nylund TAMPERE

Puiden kaatoa

Arboristi Tom Nylund - turvallista puunkatoa Tampereen seudulla ympäri vuoden. Ammattitaidolla puunkaato, kiipeilykaadot, nosturikaadot ja kantojyrsintä. Ammattitaidolla kaadettu puu säilyttää ympäristöä ja vähentää mahdollisia omaisuusvaurioita. Teemme ilmaisen hinta-arvion työkuluista. Arboristiltä myös puiden hoito, istutus ja puiden kuntotukimukset sekä asiantuntevaa neuvontaa.

Palvelu:kantojyrsintää
 

Tyviset Oy VANTAA

Puiden korjuuta, puunkorjuuta

Teemme metsurityöt ammattitaidolla Uudenmaan alueella. Meiltä piha- ja ongelmapuiden kaadot sekä tonttihakkuut. Kuljetamme kaatojätteen pois ja jyrsimme kannot. Ostamme myös tyvikoivua, sekä teemme rakennuksille elementtisaumauksia ja muuta rakennusalan aliurakointia. Soita ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:kantojyrsintä
 
 

SUOMEN KIINTEISTÖ- JA KANTOJYRSINPALVELU LUOPIOINEN

Kantojyrsintää

Olemme pihojen ja puistojen kantojyrsintään erikoistunut yritys. Hoidamme kannot pois edullisesti ja nopeasti. Kauttamme myös puunkaadon ammattilaiset. Toiminta-alueenamme on pääasiassa Pirkanmaa, Päijät-Häme, Uusimaa sekä Keski-Suomi. Ota yhteyttä!

Palvelu:kantojyrsintää
 
 

Oulun Asennuspalvelu Oy OULU

Kantojyrsintää, kylpytynnyreitä

Oulun asennuspalvelu - kantojyrsintää ja kylpytynnyrin vuokraus Oulu. Pihakantojen jyrsintä on siisti tapa päästä eroon häiritsevistä kannoista. Jyrsintäjäte voidaan käyttää esim. istutusten tai marjapensaiden kateaineena. Jyrsinkone mahtuu pieniinkin pihoihin eikä pilaa nurmikkoa keveytensä takia. Palvelu kotitalousvähennys kelpoinen. VUOKRAA Paljukärry - liikuteltava kylpytynnyri kinkereihin. Kylpykärryn vuokraus vuorokausihinnalla, noutovalmiina kysy varaustilanne.

Palvelu:Kantojyrsintää
 
 

Tiinan Automaalaamo avoin yhtiö HYVINKÄÄ

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Tiinan Automaalaamon palveluihin kuuluvat mm: - Monipuoliset maalaustyöt - Autotarrat ja -teippaus - Peräkärryn ja pakettiauton vuokraus - Avant -pienkuormaajan vuokraus Sorakauha Kaivuri Puunpilkkoja (max 300mm) Repijä kantojen ja kivien irroitukseen Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous!

Hakusana:kantojyrsin
 
 

Pohjanmaan Palvelukone Oy KAUHAVA

Rakennuskonevuokraamo

Ongelmapuiden kaatoa, rakennuskoneiden vuokrausta sekä rakennustelineitä. Toimimme pääsääntöisesti Kauhava-Seinäjoki -välillä. Vahvuutenamme on pitkä ja ammattitaitoinen osaaminen sekä modernit, nykyaikaiset laitteet. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Katso myös kotisivut, tervetuloa! PUUN KAATO KANTOJYRSINTÄ HAKETUS KONEVUOKRAUS

Hakusana:kantojyrsintä
 
 

JaMa-Power Oy MARTTILA

Kantojyrsintää

JaMa-Power Oy on erikoistunut pihapuiden poistoon, kantojen jyrsintään, oksien haketukseen sekä henkilönostimien vuokraukseen. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, olipa kyseessä sitten suorittamamme työ tai vuokrattu laite.Yrityksemme toimii pääsääntöisesti seuraavissa kaupungeissa ja kunnissa: Turku, Kaarina, Naantali, Raisio, Marttila, Paimio ja Piikkiö. Muut alueet sopimuksen mukaisesti.

Hakusana:kantojyrsintää
 
 

Helsingin puunkaatopalvelu HELSINKI

Puiden korjuuta, maisemanhoitopalveluita

Me tarjoamme puunkaatoa Helsingin alueella. Meiltä myös vaativat puunkaadot, joista on vaaraa ympäristölle. Palveluihimme kuuluvat myös tonttiraivuut, kantojyrsintä, hoitoleikkaukset sekä myrskyvaurioraivaukset sekä poiskuljetus. Runkojen pilkkominen polttopuuksi onnistuu toimestamme jos asiakas niin haluaa. Työntekijämme ovat ammattilaisia ja vakuutukset kunnossa!

Palvelu:kantojyrsintää
 
 

Jokivarren Kylätalkkari TORNIO

Kiinteistönhoitoa, talonmiespalveluita

Jokivarren Kylätalkkari tarjoaa talonmiespalveluita kodin ja pihan kunnossapitoon Torniossa kaikille tarvitseville: Omakotiasujille, mökkiläisille, perheille, ikäihmisille jne. Palveluitani mm. mökkitalkkarointi, taimikonhoito, pihatyöt, pihapuiden kaato, kantojyrsintä. Asennus- ja korjaustyöt sisällä ja ulkona; kuten kalusteasennukset, listoitukset, maalaukset. Pienet rakennelmat ja purkutyöt; kuten huoltomaalaukset, piharakennusten kunnostus ja terassin huolto.

Palvelu:kantojyrsintä
 
 

Meri-Lapin Metsä ja Piha MAKSNIEMI

Puunkaatoa

Metsäpalvelut 20 vuoden ammattitaidolla, luotettavasti ja turvallisesti! Muistathan, että pihapuiden kaadot ja metsätyöt on hyvä tehdä myös jäätyneen maan aikana. Puunkaato, ongelmapuunkaato, oksien haketus, kantojyrsintä, taimikonhoito sekä harvennushakkuut Meri-Lapin alueella.

Hakusana:kantojyrsintä
 
 

Tmi Jukka Järvirova TORNIO

Kantojen jyrsintää

Tmi Jukka Järvirova on pihojen ja puistojen kantojyrsintään erikoistunut yritys. Hoidan myös kannot pois edullisesti ja nopeasti. Lisäksi pihapuiden sahaus, pensaiden leikkaus sekä puiden ja oksien poiskuljetus tarvittaessa. Pääasiassa toimin Meri-Lapin ja ympäristökuntien alueella. Ota yhteyttä!

Palvelu:kantojyrsintä
 
 

Kalevi Osara SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kantojyrsintää

Murskausjyrsintää. Viheralueet, kannot, uudispellot ym.... Myös kaivinkonetyöt, kiinteistönhoitotraktori, kelamurskain, Pienkuormaaja kantojyrsimellä. Palveluihini kuuluu myös maatalousurakointi. Toiminta-alue Pirkanmaa.

 
 

Tmi Raimo Aate TEURO

Puiden korjuuta, kantojyrsintää

Yrityksemme hoitaa kaikenlaiset metsänhoitoon liittyvät työt Forssan alueella, tarvittaessa vaikka pääkaupunkiseudulla asti. Teemme työmme yli 40 vuoden kokemuksella, joten voit luottaa saamaasi palveluun! Hoidamme pihapuiden kaadon, kantojen jyrsinnän ja raivaustyöt. Olemme erikoistuneet ongelmapuiden kaatoon ja tarvittaessa myös puiden pilkkominen onnistuu kauttamme. Meiltä saat kaikki puidenkorjuuseen liittyvät palvelut samalla kertaa, mm. kuljetus onnistuu sovittaessa. Soita ja ota yhteyttä!

 
 

PuunkaatoaTampere KANGASALA

Puunkaatoa

Puunkaatoa Pirkanmaalla. Autamme teitä puunkaato-, sekä jyrsintätöissä Tampereella sekä lähikunnissa. Hoidamme ongelmalliset puunkaadot sekä kantojyrsinnät vuosien ammattitaidolla.

Palvelu:kantojyrsintä tampere, kantojyrsintä
 

Muuta hakua

Kantojyrsintää:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus