:

Katsastusasemat

Katsastusasema · katsastusasemat · katsastusasemia

Hakuehdolla katsastusasemat löytyi yhteensä 97 yritystä. Tulokset 1—20:

Saloisten Katsastus Oy RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Katsastusasema

Saloisten Katsastus Oy - Olemme 2012 perustettu yrittäjävetoinen, kotimainen katsastusasema. Palveluihimme kuuluvat määräaikais-, muutos- ja rekisteröintikatsastukset. Lisäksi rekisteröintiasiat onnistuvat meillä vaivattomasti. Henkilö- ja pakettiautojen katsastukseen voit tulla ilman ajanvarausta, kun sinulle parhaiten sopii. Myös matkailuvaunujen ja raskaan kaluston katsastukset ja jarrusovitukset. Tervetuloa katsastamaan Saloisten Katsastukseen!

Hakusana:kotimainen katsastusasema Raahe, suomalainen katsastusasema Raahe
 

Autoilijan Avainasemat - Lakeuden Katsastus Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Katsastusasema

Nyt katsastaminen paikkakunnallasi on helppoa täysin suomalaisella katsastusasemalla. Lakeuden-, Putaan-, Konetien-, Äimätien- ja Roi Katsastus Oy ovat yhdistäneet voimansa ja perustaneet täysin suomalaisen Autoilijan Avainasemat -ketjun. Autoilijan Avainasemat tunnistat helposti suomenlippu avainlogosta ja asiakkaamme saavat täyden palvelun, oli kyseessä sitten henkilöauto tai raskaan kaluston ajoneuvo. Tervetuloa avainasiakkaaksemme ja suosimaan suomalaista palvelua!

 

Autoilijan Avainasemat - Putaan Katsastus Oy HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Katsastusasema

Nyt katsastaminen paikkakunnallasi on helppoa täysin suomalaisella katsastusasemalla.Lakeuden-, Putaan-, Konetien-, Äimätien- ja Roi Katsastus Oy ovat yhdistäneet voimansa ja perustaneet täysin suomalaisen Autoilijan Avainasemat -ketjun. Autoilijan Avainasemat tunnistat helposti kuvan mukaisesta suomenlippu avainlogosta ja asiakkaamme saavat täyden palvelun, oli kyseessä sitten henkilöauto tai raskaan kaluston ajoneuvo. Tervetuloa avainasiakkaaksemme ja suosimaan suomalaista palvelua !

 

Autoilijan Avainasemat - Konetien Katsastus Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Katsastusasema

Nyt katsastaminen paikkakunnallasi on helppoa täysin suomalaisella katsastusasemalla.Lakeuden-, Putaan-, Konetien-, Äimätien- ja Roi Katsastus Oy ovat yhdistäneet voimansa ja perustaneet täysin suomalaisen Autoilijan Avainasemat -ketjun. Autoilijan Avainasemat tunnistat helposti suomenlippu avainlogosta ja asiakkaamme saavat täyden palvelun, oli kyseessä sitten henkilöauto tai raskaan kaluston ajoneuvo. Tervetuloa avainasiakkaaksemme ja suosimaan suomalaista palvelua !

 
 

Lempäälän Autokatsastus Oy LEMPÄÄLÄ

Katsastusasema

Lempäälän Autokatsastus sijaitsee Lempäälän Ideaparkin läheisyydessä. Meiltä saat kaikki lakisääteiset katsastuspalvelut henkilöautoihin, pakettiautoihin, kuorma-autoihin, linja-autoihin, mopoihin, moottoripyöriin sekä perävaunuihin: Voit varata Sinulle parhaiten sopivan ajan numerosta 03-2255120 tai tulla Drive In-tyyppisesti (henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastukset) aikaa varaamatta. Asiakaskunta alueelta Akaa, Valkeakoski, Lempäälä.

Työtapa:katsastusasema
 
 

Savarin Katsastus Oy - Ylivieska - Haapavesi - Pihtipudas YLIVIESKA

Katsastusasema

Savarin Katsastus Oy - Ylivieskan ainoa suomalainen katsastusasema vuodesta 2009. Olemme ketjuihin kuulumaton ja riippumaton, yrittäjävetoinen katsastusasema. Tarjoamme katsastus- ja rekisteröintipalveluja uusissa, nykyaikaisissa ja valoisissa tiloissa. Ammattitaitoinen ja asiakasystävällinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua. Määräaikaiskatsastusten lisäksi teemme erikoiskatsastuksia: muutoskatsastus ja rekisteröintikatsastus. Katsastukseen voi tulla aikaa varaamatta.

Hakusana:katsastuskonttori, kotimainen katsastusasema
 
 

Plus Katsastus Rauma Oy RAUMA

Katsastusasema, autokatsastusta

Olemme uusi täyden palvelun kotimainen katsastusasema. Palvelemme myös lauantaisin, paitsi kesäisin! Voit tutustua hinnastoomme kotisivultamme. Tervetuloa ammattitaitoiseen ja ystävälliseen katsastukseen! Plus Katsastus Rauma toimii vilkasliikenteisellä Kairakadulla, Maskun Kalustelon vieressä Delta Autoa vastapäätä. Katsastuksen toimitilat ovat nykyaikaiset ja täysin uudistetut vanhaan autoliikkeen kiinteistöön lähelle muita autoalan palveluja sekä kauppakeskusta, joten meille on helppo tulla.

 
 

Katsastus Hiironen OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Katsastusasema, autokatsastusta

Omaleimainen oululainen katsastusasema avattu Hiiroseen Kiilakivenkujalle. Meille voit tulla ilman ajanvarausta; drive-in tai varata ajan puhelimitse numerosta 010 231 7650. Henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastuksiin voit varata ajan myös Internetissä. Suoritamme henkilö- ja pakettiautojen sekä perävaunujen määräaikais-, muutos- ja rekisteröintikatsastuksia. Hoidamme myös pakokaasumittaukset, omistajanvaihdokset, siirtoluvat, vakuutukset, liikennekäytöstä poistot ja -käyttöönotot.

 
 

Kymppikatsastus Oy-SE TAMPERELAISTEN OMA! TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Katsastusasema

KYMPPIKATSASTUS ON TAMPERELAINEN PERHEYRITYS.Toiminta-ajatuksena on tarjota katsastuspalveluita joustavasti ja kilpailukykyiseen hintaan helposti saatavalla paikalla. Nykyaikaiset tilamme löytyy Lielahdesta, Sellukadulta. Katsastusaseman naapurina toimii Gigantti, joka toimii hyvänä maamerkkinä.

Palvelu:katsastusasema, katsastuskonttori
 
 

Katsastuskuvio Oy HÄMEENLINNA

Autokatsastusta

Katsastuskuvio Oy palvelee sinua Hämeenlinnassa Tiiriössä. Olemme ketjuihin kuulumaton, työntekijöiden omistama, aidosti hämeenlinnalainen katsastusalan yritys.Tarjoamme asiakkaillemme kaikki katsastus- ja rekisteröintipalvelut pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Meille voit tuoda henkilö- tai pakettiautosi katsastukseen ilman ajanvarausta, raskaankaluston katsastuksiin tulee varata oma aikansa.

Palvelu:katsastusasema
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Katsastusasemat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus