:

Kattoikkunoita

Kattoikkuna · kattoikkunat · kattoikkunoita

Hakuehdolla kattoikkunoita löytyi yhteensä 7 yritystä.

Plus Rakentajat SÄÄKSJÄRVI

Rakennusalan yritys

Plus Rakentajat ovat kokeneita ammattilaisia ja suorittavat laadukkaasti alusta loppuun kaikkien rakennusten kattoremontit, ulkoremontit ja sisäremontit sekä kaikkien pintojen maalaustyöt tarpeidenne mukaisesti mittatarkasti viimeisteltynä. Tarjoamme kattavat ja laadukkaat palvelut asiakkaan näkökulmaa korostaen: hoidamme koko projektin alusta loppuun ilman välikäsiä ja lasku tulee vasta kun kaikki on valmista.

Palvelu:kattoikkuna
 

Uudenmaan Bitumikate OY HELSINKI

Katon rakennusta

Toimialueemme käsittää koko Suomen, pääpaino sijoittuu kuitenkin pääkaupunkiseudulle (Helsinki - Espoo - Vantaa). Meillä on vankka kokemus myös vaativienkin vesikattojen peruskorjaamisesta ja rakentamisesta. Koulutetut ja kokeneet asentajamme suorittavat työt luotettavasti. Asentajillamme on voimassa olevat katto- ja vedeneristysalan tulityökortit. Uudenmaan Bitumikate OY on Kattoliitto ry:n urakoitsijajäsen. Käytämme Katepal-tuotteita. Klikkaa kotisivullemme.

Tuote:kattoikkunat
 

Talopekat Oy VANTAA

Saneerausta

Talopekat hoitaa ammattitaitoisesti valesokkeli korjaukset, kaikki kosteusremontit, huoneistoremontit, salaojitukset ja sadevesien saneeraukset. Lisäksi teemme talonympäristöön läheisesti liittyviä töitä kuten pihakivityöt, pihatyöt ja maanrakennustyöt, nurmikoiden sekä istutusten perustuksia. Ikkunaremontit ja kattoikkunat vankalla ammattitaidolla.

Palvelu:kattoikkunat
 
 

Saarijärven Teräsrakenne Oy KOLKANLAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Alumiinirakenteita

Olemme Saarijärveläinen Alumiini- ja terästöihin erikoistunut yritys. Valmistamme alumiinista ja teräksestä ovet ja ikkunat. Lisäksi valmistamme POE 30 - ja POEI -sertifioituja lasipalo-ovia ja Purso PO EI/30 sertifioituja alumiinisia palo-ovia. Yrityksellämme on AAA-luokitus. Toimimme Jyväskylän, Saarijärven, Keuruun, Äänekosken, Jämsän ja Keuruun alueella. Oletpa yritys tai yksityinen henkilö, niin ota yhteyttä!

Valmistaa:kattoikkunat
 

Muuta hakua

Kattoikkunoita:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus