Kaupat

Kauppa · kaupat · kauppoja

Hakuehdolla kaupat löytyi yhteensä 843 yritystä. Tulokset 21—40:

Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy ROVANIEMI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Lakiasiaintoimisto

Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy - Maa- ja metsäkiinteistöjen arviointi- ja kauppoihin, ympäristöoikeus sekä hankinta- ja sopimusoikeusasioihin erikoistunut lakiasiaintoimisto. Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Maksuton alkukartoitus ja toimeksiannon jälkituki. Ota yhteyttä soittamalla 040 759 1230. Toimitusjohtaja on tavoitettavissa puhelimitse päivittäin klo 7.30-22.00 välisenä aikana, kiireellisissä asioissa 24/7. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Hakusana:metsäkiinteistöjen kaupat, maakiinteistöjen kaupat
 
 

Kasvishovi Oy OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Elintarvikealan erikoisliike

Kasvishovi on pohjoissuomalainen elintarvikkeiden asiantuntija, jolle tärkeitä arvoja ovat tuoreus, terveys, lähiruoka ja asiakaslähtöisyys. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat monipuoliset valmissalaattivalikoimamme, joita toimitamme sekä kauppoihin että suurkeittiöihin. Kasvishovin tuotevalikoimasta saat terveellisyyden lisäksi keveyttä, upeita makuelämyksiä ja väriä lautasellesi! Tuotevalikoimaamme kehitetään koko ajan ja uutuuksia tulee pian kauppojen hyllyille. Seuraa siis kotisivujamme!

Asiakkaina:kaupat
 
 

Samsara oy VANTAA

Verkkokauppa, elintarvikkeiden valmistaja, leipomotuotteita

Kauttamme luomutuotteet kuluttajille kautta Suomen. Nettikauppamme valikoimissa yli 600 luomutuotetta. Leipämme ovat vähäsuolaisia, täysjyväisiä, käsityönä valmistettuja. Valikoimassamme myös hiivattomia tuotteita. Tuotteemme edustavat aitoa makua ja lähiruokaa. Samsara -luomuleipää jo vuodesta 1977!

 
 

Asianajotoimisto Paakki & Lepoluoto & Kivijärvi Oy RAAHE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Lakimies, asianajopalveluja

Asianajotoimisto Paakki & Lepoluoto & Kivijärvi Oy hoitaa yksityishenkilöiden ja yritysten lakiasioita. Asianajaja Pentti Paakilla on lakialalta jo yli 30 vuoden kokemus. Toimintamme perustuu laajan kokemuksen sekä jatkuvan kouluttautumisen aikaansaamaan asiantuntemukseen ja luotettavuuteen. Selvitämme aina ennen toimeksiantoa asiakkaan mahdollisuudet saada oikeudenkäyntikulunsa joko kokonaan tai osittain korvatuksi oikeusturvavakuutuksen tai yleisen oikeusavun kautta.

Palvelu:kaupan hinnan alentaminen
 
 

Mechaul Vaakalaitteet Oy

Vaakoja, vaakalaitteita

Yrityksemme on erikoistunut teollisuuden ja kaupan vaakalaitteisiin -Punnitsevat haarukkavaunut -Trukkivaa'at - Siltavaa'at - Lattia- ja tasovaa'at - Säiliövaa'at - Kappalelaskentavaa'at - Koukkuvaa'at - Laboratoriovaa'at - Ex-tilojen vaa'at - Siirrettävät autovaa'at - Huoltopalvelut - Kalibrointi - Vuokrakoneet - Punnukset

Palvelu:kaupan vaakalaitteet
 
 

Aikuisten tavaratalo Red Lights TAMPERE

Erotiikkaliike, aikuisviihde

Aikuisten tavaratalo Red Lights on perustettu 1991 ja on Tampereen vanhin aikuisten tavaratalo, jossa myyjämme palvelevat sinua rautaisella ammattitaidolla. Myymälä sijaitsee Rautatien- ja Kyttälänkadun kulmassa Tampereella, vastapäätä pääpostia. Rautatieasemalta meille on matkaa vain sata askelta. Valikoimastamme löydät kaikenlaiset välineet, DVD:t, asut, lehdet, kondomit, hupitarvikkeet, liukuvoiteet, hierontaöljyt niin Naisille kuin Miehille.

Hakusana:aikuisten kauppa, aikuisten kaupat
 
 

Jalavan kauppa TAIVALKOSKI

Kahvila, päivittäistavarakauppa, nähtävyys

Suomen vanhin kauppa,Jalavan Kauppa,Taivalkosken keskustassa on kauppakeskus ja pihapiiri,jossa kohtaat historiallisen tunnelman,löydät erikoisen kaupan laadukkaine tuotteineen,nautit kahvikupposen tai lounaan hirsipirtin tunnelmassa. Kaupan vaatevalikoimista löydät naisten muotivaatteiden lisäksi myös aitoja 30-50-luvun naistenvaatteita mekoista korsetteihin, isätämiehille jatsareita ja pussihousuja,erävaatteita,perinnevaatteita. Kalastustarvikkeet ja metsästystarvikkeet eränkävijöille.

 
 

Hyryn Kauppa HYRYNSALMI

Ruokakauppa

Hyryn Kauppa - palveleva kyläkauppa jo 100 vuotta! Hyryn Kauppa on jo itsessään erikoisuus, vanhan ajan tunnelmaa ja nostalgiaa henkivä kyläkauppa. Kaupastamme saat vanhan hyvän ajan asiakaspalvelua ja kiireetöntä tunnelmaa yhdistettynä tuotteiden huippulaatuun. Hyryn Kaupasta löydät kaiken tarvitsemasi; peruselintarvikkeiden lisäksi mm. kemikaliotuotteet, verhot, kankaat, vaatteet ja kotitaloustavarat. Meiltä saat myös kahvinpavuista jauhettua kahvia. Olet meille lämpimästi tervetullut!

 
 

K-Market Myllyoja OULU

Päivittäistavarakauppa, elintarvikekauppa, marketti

Palvelutiskiltämme löydät tuoreet ja monipuoliset tarpeet, lihan ja kalan arkeen ja juhlaan. Leipäosastoltamme myös kaupassa paistettua leipää. Hedelmä- ja vihannesosastoltamme kauden tuotteet aina kilpailukykyiseen hintaan. Kukkapisteestä kukat tuomisiksi tai vaikka omaksi iloksi. Lämmintä ruokaa ja grillituotteita. Ostoskeskuksessa on pankkiautomaatti.Veikkauksen kaikki On-Line pelit.

Aihepiiri:Kauppa
 
 

JMK Asennuspalvelu Oy OULUNSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Myymäläkalusteita, teollisuuskalusteita, nosto-ovia

JMK Asennuspalvelu on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1973. Toimintaperiaatteena on myydä asennuspalvelua päämiehen toimittamista asennustarvikkeista ja kasata ne valmiiksi paketiksi asiakkaan osoittamaan tilaan. Työtehtävät vaihtuvat lyhyestä hyllyasennuksesta vuoden kestävään lihanjalostamon rakentamiseen. Toimimme Oulun alueella ja Pohjois-Suomessa. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:kauppojen kalustaminen
 
 

Livokas ry - Livo-Illikaisenkoski-Livon Kylätalo LIVO

Kirjasto, kokoustilat, kaupat, kylätalo

Livon kylä sijaitsee noin 30 km Pudasjärven keskustasta. Elinvoimaisen kylän halki viraava Livojoki on kalastajien suosiossa. Kylätoimikunnan Kylätalo sijaitsee Illikaisenkosken kupeessa. Kylätalon kaupasta saat elintarvikkeet, kalstusluvat ja grilliruokaa, talossa toimii myös kahvila. Kylätalon tilat ovat vuokrattavissa tapahtumien ja juhlien järjestämiseen.Kylätalon yhteydessä on myös Kirpputori.Suoramyyntipisteessä on myynnissä paikallisia ,leivonnaisia, vihanneksia, juureksia ja käsitöitä.

 
 

Eklöf Talous Oy HELSINKI

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Yritysneuvojan avulla oikeat ratkaisut erilaisille yrityksille, yhdistyksille ja säätiöille. Ulkoistamispalvelu on talouden hallinnan laaja kokonaisratkaisu. Se on integroitu kokonaisuus, jossa rutiinit automatisoidaan ja poistetaan turhat ja päällekkäiset työvaiheet. Me hoidamme puolestanne palkanlaskennan, kirjanpidon, ostolaskujen käsittelyn ja maksatuksen sekä myyntilaskujen käsittelyn ja saatavien perinnän perinteisillä tai sähköisillä menetelmillä.

Toiminimi:SaraKa Konsultti ja Kauppa
 
 

S-market Ahola Posio POSIO

S-ryhmän jäsen

Ruokakauppa

S-market on nykyaikainen ja monipuolinen ruokakauppa, josta on helppo tehdä sekä päivittäiset että viikottaiset ostokset. S-marketin toiminnan kulmakivinä ovat edullinen hintataso, monipuolinen ja laadukas tuotevalikoima sekä ostamisen helppous.

Hakusana:kaupat
 
 

K-market Kreivintori RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kaupat

K-marketissa kauppias hoitaa homman tarjoamalla asiakkailleen monipuoliset palvelut ja tuoreet valikoimat aidosti läheltä.

Palvelu:kauppa
 
 

K-supermarket Ruokacenter PORI

Päivittäistavarakauppa, elintarvikeliike, kaupat

Tavallista parempi ruokakauppa. Olemme myös K-ympäristökauppa. Plussaa ostoksistasi! Tarjoamme asiakkaillemme parhaat valikoimat ja palvelut edulliseen hintaan. Valikoimissamme on ympäri vuoden alueen parhaat liha-, kala-, hedelmä- ja vihannestuotteet. Meiltä saat myös Pirkka-tuotteet ja K-Ruoka Pirkka-lehden sekä muut ammattilaisten vinkit onnistuneeseen ruokahetkeen.

Palvelu:kaupat
 
 

Föglöbutiken K-extra FÖGLÖ

Päivittäistavarakauppa

Tuoretta ja pakastettua ruokaa keittiöön, grilliin, terassille. Rakennustarvikkeet: kyllästetty puu ja puutavara, lastulevyt, tuulensuojalevyt, kipsilevyt, vaneri, lasikuitu, naulat, ruuvit, hiomapaperi, työkalut, maalit. Rakennusmateriaalit: sementti, kuivabetoni, lecaharkot ja tiilet. Mökille, puutarhaan: multaa, lannoitteita, lisätarvikkeita. Veneiden kölilistat, lakat, venemaalit ja pohjavärit. Polttoaineet: Bensiini ja diesel laiturilta ja kaupan pihalta. Kalaa: Kylmäsavustettu, graavi.

Hakusana:K Kauppa
 
 

Alko Oy - Alkon tilauspalvelu Eelin Kauppa YLLÄSJÄRVI

Kauppakamarin jäsen

Juomien vähittäismyyntiä

Alko on koko maan kattava, tehokas ja asiantunteva erikoisliikeketju. Alkolla on yli 340 myymälää ja noin 120 myymäläverkostoa täydentävää tilauspalvelupistettä. Alkolla on myös yritysten palvelutarpeita varten erityisiä yrityspalvelumyymälöitä. Lähimmän yrityspalvelumyymälän yhteystiedot saat osoitteesta www.alko.fi/palvelutyrityksille.

 
 

Metsätila-arviointi O. Nieminen Oy ESPOO

Metsätaloutta

Metsätila-arviointi O. Nieminen Oy on Espoossa toimiva perheyritys, joka jalostaa ja myy lehtikuusta. Yrityksellä on oma saha, höyläämö ja varasto. Määrämittaista lehtikuusi-puutavaraa saatavilla, myös sahaus ja höyläys tilauksesta asiakkaan mittojen mukaan onnistuu. O. Nieminen tarjoaa myös luotettavaa maa- ja metsätalouskiinteistöjen arviointia, erikoisalueena metsätilojen sukupolvenvaihdokset.

Hakusana: kaupan vahvistaja
 
 

Ruokapuoti Lempi Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounaskahvila, luomuelintarvikkeita, lähiruokia

Lempi-puoti myy ensisijaisesti lähellä tuotettuja, mahdollisimman puhtaita elintarvikkeita. Valikoimiimme kuuluu myös luomu- ja Reilun Kaupan- tuotteet. Meille on tärkeää maistuvat ja laadukkaat raaka-aineet sekä ruuan tekemisen ja yhdessä syömisen ilo. Vanhanajan henkeä huokuva luonaskahvila tarjoilee herkku lounaskeitot ja oman leipomon ihanat ruoka- ja kahvileivät. Tervetuloa!

Aihepiiri:Reilun Kaupan- tuotteet
 

Muuta hakua

Kaupat:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.