:

Kaupungit

Kaupunki · kaupungit · kaupunkeja

Hakuehdolla kaupungit löytyi yhteensä 3425 yritystä. Tulokset 1—20:

Kuusamon kaupunki KUUSAMO

Kaupunki, kunta

Visio 2013 ”Kuusamo - täältä päen kahtoen maaliman napa. Täällä asiat tehdään - ei paremmin eikä huonommin - vaan vähän eri tavalla. Kuusamo on rajoja ylittävä, luonnostaan luova, omatoimisten ja yrittävien ihmisten vieraanvarainen alueensa keskus. Menestyminen perustuu kansainväliseen, ympärivuotiseen matkailuun, luonnon ja sen raaka-aineiden kestävään käyttöön ja uusien mahdollisuuksien luovaan soveltamiseen.”

 

Lohja - Lohjan kaupunki LOHJA

Kaupunki

Lohja on turvallinen järvenrantakaupunki, jossa viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset hyvinvoinnille.

 

Anvia Securi Oy - Securi Seinäjoki SEINÄJOKI

Lukkoseppä, lukkoliike

Lakeuden Lukko on SECURI – tuotemerkin alla toimiva paikallinen ja alueellinen ABLOY – valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan asiantuntijaliike. Lakeuden Lukko on vuonna 1989 perustettu erikoisliike, joka tarjoaa osaamista sekä yritysten että yksityishenkilöiden käyttöön.

Asiakkaina:Kaupungit
 

Anvia Securi Oy - Securi Raahe RAAHE

Lukkoliike, turvallisuusjärjestelmiä

SECURI Raahe on paikallinen ja alueellinen ABLOY – valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan asiantuntijaliike. SECURI Raahe on osa Anvia Securi Oy:tä. Valtuutukset ja hyväksynnät: - Abloy valtuutettu - Laatujärjestelmä ISO 9001 - Ymäristölaatujärjestelmä ISO 14001 - FK (entinen SVK) hyväksymä rikosilmoitinasennusliike - TUKES:n hyväksymä paloilmoitinliike - TUKES:n hyväksymä S2 sähköurakointioikeus Suomen Turvaurajoitsijaliitto Ry:n jäsenliike.

Asiakkaina:Kunnat, Kaupungit
 

Anvia Securi Oy - Securi Kuusamo KUUSAMO

Lukkoliike, turvallisuuspalveluita

SECURI Kuusamo on paikallinen ja alueellinen ABLOY – valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan asiantuntijaliike. SECURI Kuusamo on osa Anvia Securi Oy:tä. Valtuutukset ja hyväksynnät: - Abloy valtuutettu - Laatujärjestelmä ISO 9001 - Ymäristölaatujärjestelmä ISO 14001 - FK (entinen SVK) hyväksymä rikosilmoitinasennusliike - TUKES:n hyväksymä paloilmoitinliike - TUKES:n hyväksymä S2 sähköurakointioikeus Suomen Turvaurajoitsijaliitto Ry:n jäsenliike.

Asiakkaina:Kunnat, Kaupungit
 

Anvia Securi Oy - Securi Helsinki HELSINKI

Lukkoliike, turvallisuusjärjestelmiä

Securi Helsinki on erikoistunut yritysten ja yksityisten asiakkaiden turvallisuusjärjestemiin. Toimitamme asiakkaille rikosilmointijärjestelmät, kulunvalvontajärjestemät sekä hälytyskeskuspalvelut.

Asiakkaina:Kaupungit
 

Anvia Securi Oy - Securi Turku TURKU

Lukkoliike, turvajärjestelmiä

Securi Turku on erikoistunut yritysten ja yksityisten asiakkaiden turvallisuusjärjestemiin. Toimitamme asiakkaille rikosilmointijärjestelmät, kulunvalvontajärjestemät sekä hälytyskeskuspalvelut.

Asiakkaina:Kaupungit
 

Anvia Securi Oy - Securi Lahti LAHTI

Lukkoliike

Securi Lahti on erikoistunut yritysten ja yksityisten asiakkaiden turvallisuusjärjestemiin. Toimitamme asiakkaille rikosilmointijärjestelmät, kulunvalvontajärjestemät sekä hälytyskeskuspalvelut.

Asiakkaina:Kaupungit
 

Anvia Securi Oy - Securi Tampere TAMPERE

Turvallisuuspalveluyritys, turvallisuuspalveluita

Securi Tampere on erikoistunut yritysten ja yksityisten asiakkaiden turvallisuusjärjestemiin. Toimitamme asiakkaille rikosilmointijärjestelmät, kulunvalvontajärjestemät sekä hälytyskeskuspalvelut.

Asiakkaina:Kaupungit
 

Kauhajoen kaupunki KAUHAJOKI

Kaupunki, kunta

Kauhajoella on tekemisen meininkiä ja oikea elämän maku. Tutustu palveluihimme www-sivustoillamme. Tervetuloa!

 

Kajaanin kaupunki KAJAANI

Kauppakamarin jäsen

Kaupunki, kunta

Kajaani - luovuuden, osaamisen ja vaivattoman arjen kaupunki. Kreivi Pietari Brahe perusti Kajaanin v. 1651 Kajaaninjoen varteen. Joki ja historiallisen Kajaanin linnan rauniot ovat näkyvillä aivan kaupungin keskustassa. Tänään Kajaani on Kainuun maakuntakeskus. Puunjalostusteollisuus on yksi tärkeimmistä elinkeinoista. Lisäksi Kajaanissa on kansainvälistä huippuosaamista edustavia yrityksiä; mittaustekniikka on kansainvälistä tasoa oleva erikoisosaamisala.

 

Joensuun kaupunki JOENSUU

Kauppakamarin jäsen

Kaupunki, kunta

Tsaari Nikolai I:n vuonna 1848 perustama Joensuun kaupunki on elinvoimainen maakuntakeskus ja Pohjois-Karjalan pääkaupunki. Onnistuneet alueliitokset, oman läänin perustaminen ja panostaminen koulutukseen ovat olleet ratkaisevia kehityksen edellytyksiä. Joensuuhun sijoittuneet vientiyritykset jatkavat viime vuosisadan ulkomaankaupan perinteitä. Korkeatasoiset kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut ja puhdas luonto lisäävät kaupungin vetovoimaa.

 

KK-Metalli Ky KOTKA

Metallialan töitä, metallipalveluita

KK-metalli Ky on vuonna 2008 perustettu metallialan yritys. Toimenkuvaamme kuuluu teollisuuden korjaus- ja huoltotyöt, taloyhtiöiden ja teollisuuden huoltoseisakit, hitsaustyöt ja asennuspalvelut, sekä koneiden ja putkistojen purkutyöt kuljetuksineen. Meillä on käytössä aina ajan tasalla oleva kalusto, jota päivitämme jatkuvasti. Päämarkkina-alueemme on Kymenlaakso, mutta toimimme tarvittaessa kaikkialla Suomessa. Lämmityskattiloiden sekä höyrykattiloiden huolto ja korjaus. Soita ja kysy lisää!

Asiakkaina:kaupungit,yhteisöt
 

Pudasjärven kaupunki - IIjoki Kalastusmatkailukohde PUDASJÄRVI

Kalastusta, nähtävyys, luontomatkailuja

Iijoki virtaa Pohjois-Pohjanmaan halki ja Iijoen vesistöalue on laaja. Joen alkulähteet ovat Kuusamossa, josta joki virtaa Taivalkosken, Pudasjärven, Yli-Iin ja Iin kautta Perämereen. Iijoki on noin 370 km:n mittainen ja virtaa vapaana suurimmalta osalta. Iijoen lukuisat kosket ovat oivallisia kalastuspaikkoja ja retkeilykohteita. Iijoen merkittävimmät sivujoet ovat Siuruanjoki Pudasjärvellä ja Yli-Iissä, Korpijoki ja Livojoki Pudasjärvellä ja Kostonjoki Taivalkoskella.

 

Haapaveden kaupunki HAAPAVESI

Kauppakamarin jäsen

Kaupunki, kunta

Haapavesi ponnistaa pitkistä perinteistä. Kaupungille ovat kauan olleet tunnusomaisia luonto, hiihto, kannel ja koulutus. Haapavedellä on myös laaja koulutustarjonta ja monipuolinen yrityselämä.

 

Kemin kaupunki KEMI

Kauppakamarin jäsen

Kaupunki, kunta

Kaupungin perustamisen 1869 jälkeen Kemi kasvoi nopeasti yhdeksi Suomen merkittävimmistä puuteollisuuspaikkakunnista. Kemin kaupunki järjestää laadukkaita palveluja asukkailleen ja edistää omalla toiminnallaan ja yhteistyöllä seutukunnan hyvinvointia. Kaupunki on tunnettu lumilinnastaan, mutta talvimatkailun lisäksi Kemin vetovoima näkyy myös kesämatkailussa, kuten viime vuosien valtameriristeilijöiden vierailuina.

 

Lappeenrannan kaupunki LAPPEENRANTA

Kaupunki, kunta

Lappeenranta on Etelä-Karjalan maakunnan hallinnollinen, elinkeinoelämän ja kulttuurin keskus, jolla on värikäs historia kahden erilaisen kulttuurin rajakaupunkina. Lappeenranta tunnetaan kauniista luonnostaan ja iloisesta, karjalaisen luonteen värittämästä kaupunkikuvastaan. Kaupunki on jatkuvasti kehittyvä kasvukeskus, jolla on hyvät tulevaisuuden näkymät.

 

Oulaisten kaupunki OULAINEN

Kaupunki, kunta

Pyhäjoen rantamailla sijaitseva Oulaisten kaupunki on pirteä ja nuorekas. Kaupunki on tunnettu monipuolisista kulttuuripalveluista. Kauempana kaupungin ydinkeskustasta sijaitsevat jokivartta myötäilevät laajat peltoaukeat länteen sekä itään. Tänä päivänä Oulainen on lisäksi erittäin merkittävä terveydenhuoltopalveluiden keskus alueella sekä monipuolinen opintokaupunki. Oulaisissa on hyvä elää, asua ja yrittää.

 

Raahen kaupunki RAAHE

Kaupunki, kunta

Tietotaidon Raahe, kreivi Pehr Brahen vuonna 1649 perustama Brahestad, on perinteikäs satama-, koulu- ja teollisuuskaupunki Perämeren rannalla, valtatie 8:n varrella, 75 kilometriä Oulusta etelään.

 

Muuta hakua

Kaupungit:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus